אך עשית את זה?נכתב ע"י יוכבד אליהו;1217386:אני גרה בבני ברק ויש לי ילד במכבי וילד במאוחדת אני מרוצה מהשירות של מאוחדת חבל"ז מהרופא מהזמינות היחס ובכל וממכבי אני בכלל לא מרוצה
נכתב ע"י ov;1217893:אשמח לשמוע מעוד בעלי נסיון מביתר.
אני גרה בA כך שהמידע על A עדיפה לי.
תודה!
נכתב ע"י shoshi;1217933:גרה ב-A
מסקנה למנהלי שיווק קופות החולים: השקיעו ברופא ילדים אחד מקצועי ומסור שיכבוש ליבן של אמהות דאוגות, עשיתם את רוב העבודה.
נכתב ע"י בראש מילה;1217930:גם אני ממליצה על מאוחדת, בעיקר בגלל ד"ר חלמיש המדהים (רופא ילדים), אבל לא רק. יש גם ב-A וגם ב-B רופאי משפחה מקסימים (צריך לדעת על מי ליפול, אבל הטובים באמת טובים).
רק לגבי רפואת נשים לא הייתי מרוצה מספיק, אבל אני מ-B, יכול להיות שב-A המצב יותר טוב.
נכתב ע"י פייגיפ;1218005:במאוחדת בB לא היית מרוצה מרפואת נשים???
נכתב ע"י בראש מילה;1217930:גם אני ממליצה על מאוחדת, בעיקר בגלל ד"ר חלמיש המדהים (רופא ילדים), אבל לא רק. יש גם ב-A וגם ב-B רופאי משפחה מקסימים (צריך לדעת על מי ליפול, אבל הטובים באמת טובים).
רק לגבי רפואת נשים לא הייתי מרוצה מספיק, אבל אני מ-B, יכול להיות שב-A המצב יותר טוב.
נכתב ע"י בראש מילה;1218047:כן... למה, יש לך המלצות?
את רצינית? היית אצלו פעם?נכתב ע"י נ פלוס;1218052:מה? אני לא מאמינה! בביתר יש ד"ר שטאטמן!! יש עוד על מה להתלונן בכלל? הלוואי והוא היה בבית שמש!
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים