ביתריסתים-

• פותח הנושא ov
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
איזה קופ"ח הכי טוב?
לאומית, מאוחדת, כללית.

מבחינת זמינות ומקצויות של הרופאים
מבחינה של הטבות וזיכויים (כמו משקפיים שיניים וכו')
מבחינה כספית

תודה מראש!

• הוסף לסימניות
אני גרה בבני ברק ויש לי ילד במכבי וילד במאוחדת אני מרוצה מהשירות של מאוחדת חבל"ז מהרופא מהזמינות היחס ובכל וממכבי אני בכלל לא מרוצה

• הוסף לסימניות
באיזור ירושלים מאוחדת הכי טובים
אני גרה בביתר וחברה בקופת חולים מאוחדת
ומאוד מאוד מרוצה !:)

• הוסף לסימניות
תלוי באיזה איזור בביתר את גרה, אני גרה בB1 ועזבתי את מאוחדת, כי אין כאן כמעט רופאים ואין בית מרקחת, עברתי לכללית ויש להם כאן כל הזמן רופאים (אין מושג שאני מתקשרת ועונים לי שאין כבר היום תורים פנויים לרופא ילדים) ויש לי גם בית מרקחת, ובעיקר עברתי בגלל יישורי שיניים שאני צריכה לעשות, והם נותנים בכ50% הנחה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י יוכבד אליהו;1217386:
אני גרה בבני ברק ויש לי ילד במכבי וילד במאוחדת אני מרוצה מהשירות של מאוחדת חבל"ז מהרופא מהזמינות היחס ובכל וממכבי אני בכלל לא מרוצה
אך עשית את זה?
שבאתי אחרי הלידה לרשום את הילד למכבי הם לא הסכימו כי אני במאוחדת.

• הוסף לסימניות
כדי לעבור לקופת חולים אחרת צריך ללכת לדואר

• הוסף לסימניות
מאוחדת!

• הוסף לסימניות
אני במכבי ולא מרוצה ב-כ-ל-ל!!!!
אין רופאים, שירות גרוע!
רוצה לעבור למאוחדת!

• הוסף לסימניות
דווקא אנחנו מאוד מרוצים במכבי
רופאת משפחה מעולה (ד"ר אוריאל), רופא ילדים מקסים (ד"ר סנדרס)
היינו בכללית ולאומית ועברנו למכבי לפני כ-5 שנים

כנראה שכללית השתפרו והוסיפו עוד רופאים.

• הוסף לסימניות
אשמח לשמוע מעוד בעלי נסיון מביתר.
אני גרה בA כך שהמידע על A עדיפה לי.
תודה!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ov;1217893:
אשמח לשמוע מעוד בעלי נסיון מביתר.
אני גרה בA כך שהמידע על A עדיפה לי.
תודה!

אנחנו מ-B2 אבל נוסעים למרפאתו של ד״ר חלמיש ב-A (מאוחדת, כאמור).
לא בגלל שקרוב אלינו אין רופאים או משהו, אלא שרופא כמוהו אין בכל העולם.
והמרחק אחרי הכל לא גדול בכלל...
חוץ מזה שהוא רופא מקסים, הוא גם עומד מול הקופה בכל מה שאנחנו צריכים, ודואג לכל פציינט שיקבל את המגיע לו ומעבר.

ממליצה בחום...

• הוסף לסימניות
גם אני ממליצה על מאוחדת, בעיקר בגלל ד"ר חלמיש המדהים (רופא ילדים), אבל לא רק. יש גם ב-A וגם ב-B רופאי משפחה מקסימים (צריך לדעת על מי ליפול, אבל הטובים באמת טובים).
רק לגבי רפואת נשים לא הייתי מרוצה מספיק, אבל אני מ-B, יכול להיות שב-A המצב יותר טוב.

• הוסף לסימניות
גרה ב-A
הייתי במכבי, עברתי למאוחדת ולאחריה ללאומית.
הסיבה שאני מרוצה היא בעיקר בגלל רופא הילדים הנודע - ד"ר סגל.
חוץ מזה שהוא מנהל מחלקת ילדים בשערי צדק, ידוע במסירות מדהימה לכל פציינט זאטוט מתחיל. מילה שלו היא קודש - לא רק בשבילי, גם בקרב אנשי מקצוע בכירים בתחום הרפואה. מניסיון.
חוץ ממנו הכול פחות או יותר כרגיל.

מסקנה למנהלי שיווק קופות החולים: השקיעו ברופא ילדים אחד מקצועי ומסור שיכבוש ליבן של אמהות דאוגות, עשיתם את רוב העבודה.

• הוסף לסימניות
אני בלאומית, מרוצה מאוד
גם מרופאי הילדים, וגם מרופאי נשים ומשפחה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י shoshi;1217933:
גרה ב-A

מסקנה למנהלי שיווק קופות החולים: השקיעו ברופא ילדים אחד מקצועי ומסור שיכבוש ליבן של אמהות דאוגות, עשיתם את רוב העבודה.

מנהלי השיווק יודעים גם יודעים את זה.. (זה לא ניחוש אני יודעת את זה מתוך המערכת)
הבעיה היא שהם עדיין לא קובעים לרופאים במה להתמחות ויש חסר עצום שרק ילך ויתגבר ברופאים שלומדים רפואת ילדים. רופאים מעדיפים להתמחות בענפים המקצועיים כמו אא"ג, עיניים, אורתופדיה, גסטרו וכן על זו הדרך. זה יותר יוקרתי ונחשב וזה גם יותר משתלם ורווחי כי אפשר לפתוח קליניקה פרטית ולקחת הון מכל מטופל.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י בראש מילה;1217930:
גם אני ממליצה על מאוחדת, בעיקר בגלל ד"ר חלמיש המדהים (רופא ילדים), אבל לא רק. יש גם ב-A וגם ב-B רופאי משפחה מקסימים (צריך לדעת על מי ליפול, אבל הטובים באמת טובים).
רק לגבי רפואת נשים לא הייתי מרוצה מספיק, אבל אני מ-B, יכול להיות שב-A המצב יותר טוב.

במאוחדת בB לא היית מרוצה מרפואת נשים???

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י בראש מילה;1217930:

נכתב ע"י בראש מילה;1218047:
כן... למה, יש לך המלצות?

מה? אני לא מאמינה! בביתר יש ד"ר שטאטמן!! יש עוד על מה להתלונן בכלל? הלוואי והוא היה בבית שמש!

• הוסף לסימניות
בביתר - מאוחדת. אך כדי להנות מאד צריך שיהיה "מאוחדת שיא" אז תעשי חישוב כלכלי לעומת כללית כי הם גם מצוינים (יש להם טיפת חלב, והתפתחות הילד הרבה יותר טוב ממאוחדת)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י נ פלוס;1218052:
מה? אני לא מאמינה! בביתר יש ד"ר שטאטמן!! יש עוד על מה להתלונן בכלל? הלוואי והוא היה בבית שמש!
את רצינית? היית אצלו פעם?:eek::eek::eek:

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה