ביתריסתים-

• פותח הנושא ov
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י טונר;1218117:
בביתר - מאוחדת. אך כדי להנות מאד צריך שיהיה "מאוחדת שיא" אז תעשי חישוב כלכלי לעומת כללית כי הם גם מצוינים (יש להם טיפת חלב, והתפתחות הילד הרבה יותר טוב ממאוחדת)

אני עכשיו בכללית, ושוקלת לעבור.
למה התפתחות הילד יותר טוב ממאוחדת? ואיך הרופאים אחד מול השני?

• הוסף לסימניות
בכללית יש: הנחה יותר גדולה על משקפיים בעינית לילדים, יש יישור שיניים במחיר מאוד זול, יש רופאי שיניים לילדים בזמינות מאוד גבוהה (במאוחדת המתנתי 8 חודשים לתור...), יש טיפת חלב, רופאי ילדים כל היום ותמיד אפשרות לתור מיידי. (זה מה שראיתי בינתיים, אני רק כמה חודשים בכללית).

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י grafix;1218253:
את רצינית? היית אצלו פעם?:eek::eek::eek:

רק פעם? אלף פעמים!!
אני נוסעת עד היום עד ירושלים.....
אין על הרופא הזה....

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י grafix;1218299:
בכללית יש: הנחה יותר גדולה על משקפיים בעינית לילדים, יש יישור שיניים במחיר מאוד זול, יש רופאי שיניים לילדים בזמינות מאוד גבוהה (במאוחדת המתנתי 8 חודשים לתור...), יש טיפת חלב, רופאי ילדים כל היום ותמיד אפשרות לתור מיידי. (זה מה שראיתי בינתיים, אני רק כמה חודשים בכללית).

מעניין שאני המתנתי 8 ימים:rolleyes:

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י נ פלוס;1218328:
רק פעם? אלף פעמים!!
אני נוסעת עד היום עד ירושלים.....
אין על הרופא הזה....
באמת?
טוב, אני לא חושבת שכדאי להמשיך את הנושא הזה...

• הוסף לסימניות
אני בכללית ומרוצה מאד
גרתי בעבר בA והמרפאה שם מעולה!!!
רופאי ילדים מעולים! וגם רופאי נשים

רק חייבת לספר לכם- אחותי במאוחדת, בחודש שביעי הברזל שלה היה ממש נמוך ונזקקה לעירוי, באה בבוקר לקבל את ההפניה של הרופא לאחות לעירוי וביקשה "סיק" לאותו יום, והרופא בשיא החוצפה אמר לה- את לא צריכה סיק (עם ברזל 8!) בסוף האחות אירגנה לה כי אחרי העירוי היו לה סחרחורות וחולשה
שורה תחתונה- בכללית זה לא היה קורה!
ואגב היא גם שוקלת לעבור כי בררה וראתה שבלאומית וכללית מקבלים יותר הנחות לילדים וכאלה...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י הלו קיטי;1218334:
אני בכללית ומרוצה מאד
גרתי בעבר בA והמרפאה שם מעולה!!!
רופאי ילדים מעולים! וגם רופאי נשים

רק חייבת לספר לכם- אחותי במאוחדת, בחודש שביעי הברזל שלה היה ממש נמוך ונזקקה לעירוי, באה בבוקר לקבל את ההפניה של הרופא לאחות לעירוי וביקשה "סיק" לאותו יום, והרופא בשיא החוצפה אמר לה- את לא צריכה סיק (עם ברזל 8!) בסוף האחות אירגנה לה כי אחרי העירוי היו לה סחרחורות וחולשה
שורה תחתונה- בכללית זה לא היה קורה!
ואגב היא גם שוקלת לעבור כי בררה וראתה שבלאומית וכללית מקבלים יותר הנחות לילדים וכאלה...

מי אמרה לך?
שמעתי לא מעט סיפורים על כללית...

• הוסף לסימניות
בכל עיר זה משתנה,
לכן שאלתי על ביתר ולא על בית שמש ולא ירושלים!!!
עזרתם לי מאד
אשמח לקבל חו"ד מעוד...

• הוסף לסימניות
לאומית.
מרוצה מאוד.

• הוסף לסימניות
שטטמן נחשב מעולה! רק שהמתנה אליו בביתר לפחות חודשיים... לא מתאים לי בכלל!!!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י בראש מילה;1218784:
שטטמן נחשב מעולה! רק שהמתנה אליו בביתר לפחות חודשיים... לא מתאים לי בכלל!!!

גם בירושלים... שווה אבל

• הוסף לסימניות
לאומית!!!
כמה רופאי ילדים זמינים כמעט תמיד, כולם מצויינים!
רופאות נשים קצת קשה יותר, אבל עדיין בנורמה.
מבחינת מחיר אני חושבת שהם הכי בסדר.
לא יודעת מה ההטבות שלהם, צריך לברר,
מה שהם יכולים לשפר(אני אישית נזקקתי לעניין) זה אף אוזן גרון שקושי רב יש תור לעוד ארבעה שבועות, ולפעמים זה דחוף....

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה