דרוש מידע בית החלמה בבית שמש? דעתכם!

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
אני יודעת שיש אופציה ומשתמשת גם באופציה,
השאלה למה זו אופציה? ויקרה? ויוצאת דופן?
למה זה לא לכתחילה?
זה לא לכתחילה כנראה בגלל העלות הכספית
סתם ככה יש מלא שבאות חברות/ בנות דודות וכו' והן דווקא מעונינות להיות ביחד.

• הוסף לסימניות
אולי לפתוח סניף של טלזסטון??

• הוסף לסימניות
ואם אתם רוצים הצלחה ושיגיעו מרחוק תבנו את החדרים בצורת חדר פרטי לכול יולדת כול לידה חולמת איך לעצב את בית החולים מחדש לדעתי אפשר למצוא הרבה פתרונות איך לעשות את זה כי תחשבו בהגיון למה יש מי שחושב שנעים למישהי ועוד יולדת במצב של אחרי לידה...

• הוסף לסימניות
אפרופו הנושא,
אני תמיד לא מבינה את הענין של ללכת לבית החלמה ולהיות עם עוד מישהי זרה בחדר,
היית הולכת ומשלמת לבית מלון כאשר ישכנו אותך בחדר מפואר ככל שיהיה אבל עם מישהי זרה?
מה ההבדל מהבחינה הזו בין מלון לביה"ח?
לא מבינה למה זה נקרא חופשה ומנוחה ברמה גבוהה כשמכניסים אותך לחדר ללא מינימום פרטיות?
ובמיוחד אחרי לידה... ועוד עם תינוק נוסף בחדר...
????????????
רק אני נרתעת מהרעיון?
מבחינתי בהקמת מלון יולדות הדבר הראשון הדורש תיקון זו הנקודה הלא הגיונית הזו, לדעתי,
מענין אותי אם יש עוד שחושבים כמוני, כי לי זה נראה הכי מתבקש והגיוני, ואני רואה שבינתיים החדרים המשותפים מלאים, זה כי נשים נהנות מזה או בגלל העלות הכספית??
מסכימה איתך בכל מילה!!!!!!!!!!!!!!!

• הוסף לסימניות
אין רווחים כי צריך צוות פי 10 מבית מלון שיהיה זמין כל הזמן ויש רופאים ואחיות כל הזמן ודרישות מאוד אוד מחמירות וקפדניות של משרד הבריאות.......

• הוסף לסימניות
את מכירה את המקום מבתוכו...?
ככה שמעתי שמדברים כשהייתי בביכורים
לא זוכרת בדיוק ממי, וגם רואים שם את המבנה מוכן למלון לכל דבר, כולל בית כנסת
אולם אירועים לבריתות וכו'.

הבנין מעל ביכורים למעלה זה דירות למגורים, וחלק מהם קנו חוצניקים וביכורים מנהל להם את זה,
וראיתי שאנשים מגהצים שם סכומים הזויים, כולל שעות בחניה וזה,
לחיצת כפתור לקוח מלמעלה גיהץ 5000 שקל במשרד של ביכורים

• הוסף לסימניות
תשאלו את כל מי שגר בירושלים בשנות ההקמה והוא ידע לספר לכם שזה יועד במקור ל מלון.....

• הוסף לסימניות
מעוניין לברר.
אם בית החלמה בבי"ש זה דבר מתבקש, כלומר, האם זה יהיה פופולרי ויולדות יעדיפו ללכת לביה"ח בעירם?
כי לכאורה בי"ש זאת עיר גדולה בציבור החרדי כבר היום, וכ"ש בעתיד שהיא לכאורה תהיה השנייה לאחר י-ם, אז הגיוני שיהיה בית החלמה בעיר ושלא יצטרכו לנסוע לי-ם, זה אמור ללכת, לא (כמובן שיוצאים מנקודת הנחה שזה יהיה ברמה גבוהה ומוצלח)?!

אשמח לשמוע את דעתכם.
אם זה ברמה גבוהה באמת - למה לא? אדרבא!

• הוסף לסימניות
מכירה מישה ישעבדה בטלזסטון
ומהסיפורים שלה זה היה נשמע שאוטוטו פושטים רגל
לא יודעת מה המצב היום
אבל הבנתי שרווחים לא היו להם
בטלזסטון יש הרב חדרים שמיועדות לבוגרות בית לפליטות, והן מקבלות את זה חינם.
חוץ מזה יכול להיות שיש כשל בניהול.
לפעמים נכון להכניס יועץ שנותן כמה טיפים ומקומות שאפשר לחסוך שם עשרות אלפים בחודש. (אם לא מאות)

• הוסף לסימניות
הבנתי שיש מקום מוכן לזה במשקפיים
לא ?
אכן יש שם מגרש שמיועד לתיירות ומלונאות.
נראה לי צריך לעשות כמו בביכורים
לקחת מלון קיים ולעשות ממנו בית החלמה

כמו למשל, מלון עמק האלה

7 דקות מבית שמש, נוף משגע
לא בתוך העיר אבל גם לא רחוק ממנה
וקרוב גם לירושלים, אשדוד, רחובות וכו'
זה בעייתי מבחינה תחבורתית, אם כבר לא נוסעים לי-ם, אז לפחות שיהיה נגיש תחבורתית (לא לכולם יש רכב).
מה גם שהמקום שם פועל, ולא עומד למכירה.
ואם אתם רוצים הצלחה ושיגיעו מרחוק תבנו את החדרים בצורת חדר פרטי לכול יולדת כול לידה חולמת איך לעצב את בית החולים מחדש לדעתי אפשר למצוא הרבה פתרונות איך לעשות את זה כי תחשבו בהגיון למה יש מי שחושב שנעים למישהי ועוד יולדת במצב של אחרי לידה...
א- יש הרבה שדווקא כן מעוניינות להיות ביחד.
ו ב- זה לא שייך כלכלית ולא משתלם להחזיק ככה את המקום, שעל כל החדרים משלמים 900 ללילה.
מה גם שלהרבה יקר לקחת חדר פרטי.
אין רווחים כי צריך צוות פי 10 מבית מלון שיהיה זמין כל הזמן ויש רופאים ואחיות כל הזמן ודרישות מאוד אוד מחמירות וקפדניות של משרד הבריאות.......
כשאני הייתי בביכורים עם אשתי לא היה שם צוות רפואי ואף לא אחות קבועה, הייתה אחות שמגיע פעם בכמה ימים לשעתיים שלוש. במקרה היינו צריכים איזה הסתכלות רפואית, לא משהו רציני, ובגלל שלא הייתה שם אחות, היולדת נאלצה לצאת הלוך חזור, מה שמלמד שאין שם צוות קבוע (יכול להיות שנדרש ע"פ התקן, אבל בתכל'ס אין).

• הוסף לסימניות
יולדות נוסעות בד"כ עם מונית.
אבל הבעיה זה מבקרים.
בוא נאמר ככה, אני מאמין שאם יעשו סקר וישאלו: האם היולדת מעדיפה לנסוע למקום שקט ליד בי"ש או למקום שקט בקצה בי"ש אני מאמין שהרוב יעדיפו בבי"ש.
עכשיו נשאר רק למצוא כזה מקום...

• הוסף לסימניות
יולדות נוסעות בד"כ עם מונית.
אבל הבעיה זה מבקרים.

לא מכירה יולדת שנוסעת לבית החלמה בתחבורה ציבורית
גם מבית שמש, יש הסעה לטלזסטון שכווווווולן נוסעות בה
אז שאותה הסעה תיסע לבית האלה... או לכל מקום אחר בסביבה.
לא חייבים נגישות בתחבורה ציבורית

• הוסף לסימניות
כמשווים לעליות בית מלון
לילה בבית החלמה עולה כמעט כפול מלילה בבית מלון
יש 3 ארוחות מלאות - אבל הרבה פחות ברמה מאשר במלון
יש אחות על כל 10 תינוקים מה שיוצר עלות של 100 שח ללילה לכל תינוק
יש עליות נוספות של תחזוקת תינוקיה: נקיון, כביסות, ניהול כח אדם וכו'

היתה פה בפרוג אחת שסיפרה שנפגשה עם מנהל של טלזטון - הרב פפנהיים
רצתה לפתוח בצפון
מאוד פירגן לה מידע...
גם מנהלת בית החלמה בביתר קיבלה המון הכוונה מפפנהיים
כך שיכול להיות שווה להיפגש איתו
לא נראה לי שיש לו מה לפחד ממתחרים
מה שבטוח שהוא יבכה שהעליות מטורפות ואין רווח
כי זה מה שהם מפרסמים בחוץ - עמותה וכו'
וזה מפליא מאוד
כי הרי חוץ מתרומות חודשיות ושוטפות
יש לו גם בניין שלו שקיבל מתרומות ולא עלה לו ההקמה והבנייה

ויכול להיות אכן מעניין לבדוק היתכנות עסקית דווקא דרך אם וילד שמחזיק כבר שנים רבות גם כן....

• הוסף לסימניות
לא מכירה יולדת שנוסעת לבית החלמה בתחבורה ציבורית
גם מבית שמש, יש הסעה לטלזסטון שכווווווולן נוסעות בה
אז שאותה הסעה תיסע לבית האלה... או לכל מקום אחר בסביבה.
לא חייבים נגישות בתחבורה ציבורית
ההסעה מסובסדת? ולמי היא מיודעת לכל מי שרוצה להגיע לביה"ח או רק הלוך חזור ליולדת?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה