- הוסף לסימניות
הרבה פעמים אחרי לידה יש צורך לא להיות לבדכי נשים נהנות מזה או בגלל העלות הכספית??
והשותפות עם מישהי שגם היא יולדת כמוך, ומבינה אותך...
הרבה פעמים אחרי לידה יש צורך לא להיות לבדכי נשים נהנות מזה או בגלל העלות הכספית??
זה לא לכתחילה כנראה בגלל העלות הכספיתאני יודעת שיש אופציה ומשתמשת גם באופציה,
השאלה למה זו אופציה? ויקרה? ויוצאת דופן?
למה זה לא לכתחילה?
מסכימה איתך בכל מילה!!!!!!!!!!!!!!!אפרופו הנושא,
אני תמיד לא מבינה את הענין של ללכת לבית החלמה ולהיות עם עוד מישהי זרה בחדר,
היית הולכת ומשלמת לבית מלון כאשר ישכנו אותך בחדר מפואר ככל שיהיה אבל עם מישהי זרה?
מה ההבדל מהבחינה הזו בין מלון לביה"ח?
לא מבינה למה זה נקרא חופשה ומנוחה ברמה גבוהה כשמכניסים אותך לחדר ללא מינימום פרטיות?
ובמיוחד אחרי לידה... ועוד עם תינוק נוסף בחדר...
????????????
רק אני נרתעת מהרעיון?
מבחינתי בהקמת מלון יולדות הדבר הראשון הדורש תיקון זו הנקודה הלא הגיונית הזו, לדעתי,
מענין אותי אם יש עוד שחושבים כמוני, כי לי זה נראה הכי מתבקש והגיוני, ואני רואה שבינתיים החדרים המשותפים מלאים, זה כי נשים נהנות מזה או בגלל העלות הכספית??
ככה שמעתי שמדברים כשהייתי בביכוריםאת מכירה את המקום מבתוכו...?
אם זה ברמה גבוהה באמת - למה לא? אדרבא!מעוניין לברר.
אם בית החלמה בבי"ש זה דבר מתבקש, כלומר, האם זה יהיה פופולרי ויולדות יעדיפו ללכת לביה"ח בעירם?
כי לכאורה בי"ש זאת עיר גדולה בציבור החרדי כבר היום, וכ"ש בעתיד שהיא לכאורה תהיה השנייה לאחר י-ם, אז הגיוני שיהיה בית החלמה בעיר ושלא יצטרכו לנסוע לי-ם, זה אמור ללכת, לא (כמובן שיוצאים מנקודת הנחה שזה יהיה ברמה גבוהה ומוצלח)?!
אשמח לשמוע את דעתכם.
בטלזסטון יש הרב חדרים שמיועדות לבוגרות בית לפליטות, והן מקבלות את זה חינם.מכירה מישה ישעבדה בטלזסטון
ומהסיפורים שלה זה היה נשמע שאוטוטו פושטים רגל
לא יודעת מה המצב היום
אבל הבנתי שרווחים לא היו להם
אכן יש שם מגרש שמיועד לתיירות ומלונאות.הבנתי שיש מקום מוכן לזה במשקפיים
לא ?
זה בעייתי מבחינה תחבורתית, אם כבר לא נוסעים לי-ם, אז לפחות שיהיה נגיש תחבורתית (לא לכולם יש רכב).נראה לי צריך לעשות כמו בביכורים
לקחת מלון קיים ולעשות ממנו בית החלמה
כמו למשל, מלון עמק האלה
7 דקות מבית שמש, נוף משגע
לא בתוך העיר אבל גם לא רחוק ממנה
וקרוב גם לירושלים, אשדוד, רחובות וכו'
א- יש הרבה שדווקא כן מעוניינות להיות ביחד.ואם אתם רוצים הצלחה ושיגיעו מרחוק תבנו את החדרים בצורת חדר פרטי לכול יולדת כול לידה חולמת איך לעצב את בית החולים מחדש לדעתי אפשר למצוא הרבה פתרונות איך לעשות את זה כי תחשבו בהגיון למה יש מי שחושב שנעים למישהי ועוד יולדת במצב של אחרי לידה...
כשאני הייתי בביכורים עם אשתי לא היה שם צוות רפואי ואף לא אחות קבועה, הייתה אחות שמגיע פעם בכמה ימים לשעתיים שלוש. במקרה היינו צריכים איזה הסתכלות רפואית, לא משהו רציני, ובגלל שלא הייתה שם אחות, היולדת נאלצה לצאת הלוך חזור, מה שמלמד שאין שם צוות קבוע (יכול להיות שנדרש ע"פ התקן, אבל בתכל'ס אין).אין רווחים כי צריך צוות פי 10 מבית מלון שיהיה זמין כל הזמן ויש רופאים ואחיות כל הזמן ודרישות מאוד אוד מחמירות וקפדניות של משרד הבריאות.......
יולדות נוסעות בד"כ עם מונית.זה בעייתי מבחינה תחבורתית, אם כבר לא נוסעים לי-ם, אז לפחות שיהיה נגיש תחבורתית (לא לכולם יש רכב).
בוא נאמר ככה, אני מאמין שאם יעשו סקר וישאלו: האם היולדת מעדיפה לנסוע למקום שקט ליד בי"ש או למקום שקט בקצה בי"ש אני מאמין שהרוב יעדיפו בבי"ש.יולדות נוסעות בד"כ עם מונית.
אבל הבעיה זה מבקרים.
יולדות נוסעות בד"כ עם מונית.
אבל הבעיה זה מבקרים.
ההסעה מסובסדת? ולמי היא מיודעת לכל מי שרוצה להגיע לביה"ח או רק הלוך חזור ליולדת?לא מכירה יולדת שנוסעת לבית החלמה בתחבורה ציבורית
גם מבית שמש, יש הסעה לטלזסטון שכווווווולן נוסעות בה
אז שאותה הסעה תיסע לבית האלה... או לכל מקום אחר בסביבה.
לא חייבים נגישות בתחבורה ציבורית
מה שמה?היתה פה בפרוג אחת שסיפרה שנפגשה עם מנהל של טלזטון - הרב פפנהיים
ניק שלה - בת הכפרמה שמה?
אחות מקבלת 1000 ש"ח ללילה? לו יהייש אחות על כל 10 תינוקים מה שיוצר עלות של 100 שח ללילה לכל תינוק
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים