רייזי ניילינגר
משתמש צעיר
- הוסף לסימניות
לא יודעת זה מה שאמרה לי התומכת (אסתר טבעון אם את מכירה)על זה אני ממש חולקת מהנסיון שלי
הם מאוד בעד לידה טבעית ומנסים לא להגיע לניתוח. (אם זה מה שהיולדת רוצה)
לא יודעת זה מה שאמרה לי התומכת (אסתר טבעון אם את מכירה)על זה אני ממש חולקת מהנסיון שלי
הם מאוד בעד לידה טבעית ומנסים לא להגיע לניתוח. (אם זה מה שהיולדת רוצה)
שמעתי עליה, אבל לא מכירה אישיתלא יודעת זה מה שאמרה לי התומכת (אסתר טבעון אם את מכירה)
זה בדרך כלל שכלול של הרבה נתונים...שמעתי עליה, אבל לא מכירה אישית
מעניין על בסיס מה היא אמרה את זה,
כי אני הייתי שם בחדר לידה כ-יומיים וחצי , ואחרי יומיים וחצי כשהיה כבר ממש דחוף ליילד הכניסו אותי לחדר ניתוח אבל המשיכו לנסות ליילד טבעי ובסוף ב"ה ילדתי טבעי בחדר ניתוח.
(יותר נכון כמעט 3 ימים- עד שעברתי לחדר ניתוח)
לא הבנתיזה בדרך כלל שכלול של הרבה נתונים...
אה, לא.אני חושבת ששבמצב שהייתי זה היה סיכון גדול הערכתי אותם שלקחו אחריות.....
אמרו לי שבהדסה לא היו לוקחים את זה על עצמם
הנתונים התכוונתי שהעבירו אותך לחדר ניתוח אולי היה העטות בדופק וכו...
זה היה בזמן האחרון?אה, לא.
לא רואה צורך לפרט את הלידה והסיכונים וכו', אבל האחריות שהם לקחו היתה מטורפת (אבל עם יד על הדופק כל הזמן) ששע"צ מראש אמרו שא"א.
בהדסה העמידו לי רופא כמעט פרטי (היה רק איתי אבל לא שילמתי על זה) בשביל הלידה.
בקומה 4.נוווווו
תענו לי דחוווף
דווקא מעיד על מקצועיות של הדסה, לוקחים אחריות ולא מזלזלים בשם דת "הביות",אני הפסקתי ללכת להדסה - כי ממש חשוב לי ביות מלא.
כשהביות המלא היה "מלא", כיוון שהלידה היתה בלילה ואין רופא זמין - החרימו את התינוקת לשעתיים עד הבוקר. לא פייר!
וגם כשהיתה תוצאה כלשהי בבדיקת דם, לא איפשרו ביות עד שאיימתי להשתחרר הביתה (בשע"צ לא עשו עניין מאותו תוצאה).
בשאר הקומות הן לא נוחות?אני הייתי לפני שנה בטלז סטון בקומה 4 אם תינוקת בת 3 וחצי שבועות
והיה מקסים המיטות נוחות (מיטת מטר ועשרים) נקי ושקט
המיטות בקומות האחרות ג"כ נוחות,בשאר הקומות הן לא נוחות?
אני לא מחפשת מפנק במיוחד, אבל לא שיהיה לא נח.
את זה את תדעי שבוע הבא. זה באמת אינדוידואלי.אני הייתי בביכורים לפני שבועיים ושבוע הבא אני נוסעת לטלזסטון השאלה שלי אם יש דברים שאני יהנה בטלזסטון יותר מביכורים?
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים