בית חולים הדסה עין כרם ליולדות

• הוסף לסימניות
לא יודעת זה מה שאמרה לי התומכת (אסתר טבעון אם את מכירה)
שמעתי עליה, אבל לא מכירה אישית
מעניין על בסיס מה היא אמרה את זה,
כי אני הייתי שם בחדר לידה כ-יומיים וחצי , ואחרי יומיים וחצי כשהיה כבר ממש דחוף ליילד הכניסו אותי לחדר ניתוח אבל המשיכו לנסות ליילד טבעי ובסוף ב"ה ילדתי טבעי בחדר ניתוח.
(יותר נכון כמעט 3 ימים- עד שעברתי לחדר ניתוח)

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
שמעתי עליה, אבל לא מכירה אישית
מעניין על בסיס מה היא אמרה את זה,
כי אני הייתי שם בחדר לידה כ-יומיים וחצי , ואחרי יומיים וחצי כשהיה כבר ממש דחוף ליילד הכניסו אותי לחדר ניתוח אבל המשיכו לנסות ליילד טבעי ובסוף ב"ה ילדתי טבעי בחדר ניתוח.
(יותר נכון כמעט 3 ימים- עד שעברתי לחדר ניתוח)
זה בדרך כלל שכלול של הרבה נתונים...

• הוסף לסימניות
אני חושבת ששבמצב שהייתי זה היה סיכון גדול הערכתי אותם שלקחו אחריות.....
אמרו לי שבהדסה לא היו לוקחים את זה על עצמם
הנתונים התכוונתי שהעבירו אותך לחדר ניתוח אולי היה העטות בדופק וכו...

• הוסף לסימניות
אני חושבת ששבמצב שהייתי זה היה סיכון גדול הערכתי אותם שלקחו אחריות.....
אמרו לי שבהדסה לא היו לוקחים את זה על עצמם
הנתונים התכוונתי שהעבירו אותך לחדר ניתוח אולי היה העטות בדופק וכו...
אה, לא.
לא רואה צורך לפרט את הלידה והסיכונים וכו', אבל האחריות שהם לקחו היתה מטורפת (אבל עם יד על הדופק כל הזמן) ששע"צ מראש אמרו שא"א.
בהדסה העמידו לי רופא כמעט פרטי (היה רק איתי אבל לא שילמתי על זה) בשביל הלידה.

• הוסף לסימניות
אה, לא.
לא רואה צורך לפרט את הלידה והסיכונים וכו', אבל האחריות שהם לקחו היתה מטורפת (אבל עם יד על הדופק כל הזמן) ששע"צ מראש אמרו שא"א.
בהדסה העמידו לי רופא כמעט פרטי (היה רק איתי אבל לא שילמתי על זה) בשביל הלידה.
זה היה בזמן האחרון?
אין לי שום דבר נגד הדסה מענין אותי למה אמרו לי ככה

• הוסף לסימניות
אני הייתי כבר בכמה בתי חולים (לא בהדסה) ועכשיו חזרתי לשע"צ, אין כמו הפינוקים שם במחלקה והאוירה היהודית שם, ההבנה להלכות ולמנהגים שמתחיל כבר מהקבלה לחדר לידה,
תמיד צריך תפילות שניפול לידיים הנכונות והטובות, כן, גם בשע"צ היה לי סיפור לא נעים, וחזרתי לשם אחרי שהבנתי שזה ה'באשערט' ולא ה'שערי צדק' שם הבסיס של המקום הוא מיוחד, האוירה מקסימה, הפינוקים והאוכל אחרי לידה - לא הייתי צריכה שום דבר נוסף שייקנו לי, היה לי מספיק מה שבית החולים הביא, ובכלל האוירה בשבת וכו', - ואם הבסיס הוא טוב, צריך להתפלל שגם יפלו לידיים הטובות - ויש שם המון!! הפעם היתה לי ממש חווית לידה מקסימה!
לעומת זאת, הבת שלי ביררה ואמרו לה שהדסה עין כרם זה 'המקום' וגם בלידה קודמת היה סיבוך עם התינוק והטיסו אותו להדסה מהבי"ח ששם היתה, כי לא היו להם את הכלים שיש להדסה, הלכה עכשיו להדסה, וממש לא נהנתה! לא מהלידה עצמה וכמובן שלא מהמחלקה, לא רוצה לחזור לשם יותר..
ז"א צריך המון סיעתא דשמיא ותפילות, בזה זה מתחיל ובזה זה נגמר!!

לגבי טלזסטון, גם זכיתי להיות שם עכשיו, לדעתי משתדרגים מפעם לפעם, נהניתי מכל דקה, תמיד יש להם חידושים באוכל, יש את הקומות הרגילות למי שאוהבת להיפגש כל הזמן עם נשים ולשוחח ויש את קומה ד' שזה הקומה השקטה והרגועה (אפילו אם את לא בקומה, את יכולה לעלות לשם לחדר הנקה ולהנות מהשקט והרוגע,)

שוב, קשה להמליץ לאנשים שלא מכירים, כי כל אחת וההעדפות שלה והרצונות שלה, אבל שם תפגשי הרבה מאוד תינוקות של גיל חודש (אני לא מפרגנת לעצמי כאלה דברים, אבל יש שם הרבה שכן)

• הוסף לסימניות
מנסיון שלנו שערי צדק יחס זוועה. הדסה הר הצופים מצוין. רק פעם אחרונה עמוס מאוד.

• הוסף לסימניות
ממליצה מאד על בית חולים הדסה!!
יש לי כמה אחיות שילדו שם והיחס היה מטורף!
היתה לי אחות שילדה בבית חולים אחר שמו...) והיתה לה טראומה מלידה...
היא כל מהלך ההריון הלכה לפסיכולוגיות מטעם בית חולים הדסה, היא בחרה ללדת בלידת מים (בתוך בריכה) והיתה מרוצה בטרוף היו איתה מלא מילדות שעזרו לה...
בקיצור- ממליצה מאד!!

• הוסף לסימניות
אני הפסקתי ללכת להדסה - כי ממש חשוב לי ביות מלא.
כשהביות המלא היה "מלא", כיוון שהלידה היתה בלילה ואין רופא זמין - החרימו את התינוקת לשעתיים עד הבוקר. לא פייר!
וגם כשהיתה תוצאה כלשהי בבדיקת דם, לא איפשרו ביות עד שאיימתי להשתחרר הביתה (בשע"צ לא עשו עניין מאותו תוצאה).
דווקא מעיד על מקצועיות של הדסה, לוקחים אחריות ולא מזלזלים בשם דת "הביות",
סורי, אבל יש דברים חשובים בהרבה מביות, ואם תוצאה בבדיקת דם לא בסדר, אז זה יותר חשוב.
גם אצלי בשעתו שע"צ לצערי לא עשו עניין מתוצאה בבדיקה :(

• הוסף לסימניות
אני הייתי לפני שנה בטלז סטון בקומה 4 אם תינוקת בת 3 וחצי שבועות
והיה מקסים המיטות נוחות (מיטת מטר ועשרים) נקי ושקט

• הוסף לסימניות
אני הייתי לפני שנה בטלז סטון בקומה 4 אם תינוקת בת 3 וחצי שבועות
והיה מקסים המיטות נוחות (מיטת מטר ועשרים) נקי ושקט
בשאר הקומות הן לא נוחות?
אני לא מחפשת מפנק במיוחד, אבל לא שיהיה לא נח.

• הוסף לסימניות
בשאר הקומות הן לא נוחות?
אני לא מחפשת מפנק במיוחד, אבל לא שיהיה לא נח.
המיטות בקומות האחרות ג"כ נוחות,
כרית הייתי צריכה להביא מהבית כי לא אהבתי את הכרית שם.

• הוסף לסימניות
אני הייתי בביכורים לפני שבועיים ושבוע הבא אני נוסעת לטלזסטון השאלה שלי אם יש דברים שאני יהנה בטלזסטון יותר מביכורים?

• הוסף לסימניות
אני הייתי בביכורים לפני שבועיים ושבוע הבא אני נוסעת לטלזסטון השאלה שלי אם יש דברים שאני יהנה בטלזסטון יותר מביכורים?
את זה את תדעי שבוע הבא. זה באמת אינדוידואלי.
יש אוהבות ויש שונאות.
אני באופן אישי מאוד אוהבת את טלז סטון בגלל האוכל, אני ממש מפנטזת כבר להיות שם. אני לוקחת חדר פרטי ולא מכירה אף אחת!! באה לנוח.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה