בית חולים הדסה עין כרם ליולדות

• הוסף לסימניות
אני הייתי כבר בכמה בתי חולים (לא בהדסה) ועכשיו חזרתי לשע"צ, אין כמו הפינוקים שם במחלקה והאוירה היהודית שם, ההבנה להלכות ולמנהגים שמתחיל כבר מהקבלה לחדר לידה,
תמיד צריך תפילות שניפול לידיים הנכונות והטובות, כן, גם בשע"צ היה לי סיפור לא נעים, וחזרתי לשם אחרי שהבנתי שזה ה'באשערט' ולא ה'שערי צדק' שם הבסיס של המקום הוא מיוחד, האוירה מקסימה, הפינוקים והאוכל אחרי לידה - לא הייתי צריכה שום דבר נוסף שייקנו לי, היה לי מספיק מה שבית החולים הביא, ובכלל האוירה בשבת וכו', - ואם הבסיס הוא טוב, צריך להתפלל שגם יפלו לידיים הטובות - ויש שם המון!! הפעם היתה לי ממש חווית לידה מקסימה!
כל מילה!

• הוסף לסימניות
את זה את תדעי שבוע הבא. זה באמת אינדוידואלי.
יש אוהבות ויש שונאות.
אני באופן אישי מאוד אוהבת את טלז סטון בגלל האוכל, אני ממש מפנטזת כבר להיות שם. אני לוקחת חדר פרטי ולא מכירה אף אחת!! באה לנוח.
אה יש שם אוכל וואהו?

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
אוכל משביע ,מזין טעים ובשפע רב , אבל לא ברמה מלונאית
לא הייתי בביכורים אבל מאמינה ששם האוכל יותר בסטייל.
זהו שבביכורים האוכל לא ככ סטייל....
טעים לא מידי כמויות (יש מצב שבארוחת בוקר שבאתי אחרי חצי שעה כבר לא היה עוגת גבינה למשל)
בטלזזסטון יש גם בין הארוחות? כי בביכורים היו כמה עוגות יבשות (של אחווה)

• הוסף לסימניות
בין הארוחות יש פירות ומזונות
אבל הארוחות כ"כ מלאות כל טוב שבד"כ לא צריך משהו בין לבין.

• הוסף לסימניות
בירושלים אומרים שזה בית החולים הכי מומלץ
אבל
האוירה שם הכי פחות יהודית מבין בתי החולים. יש שם יותר עובדים ערביים מבכל מקום אחר
ובשערי צדק ממש הרוב חרדיות והרבה יותר צניעות.
אני ילדתי פעמיים בביקור חולים, והייתי מרוצה ממש!!! היתה להם סבלנות מדהימה, הרבה פחות עומס ממקומות אחרים
חיכיתי לזירוז פחות משעתיים! בשתי הפעמים.

• הוסף לסימניות
אני ילדתי בשערי צדק את השניה ומאז אני לא חוזרת לשם,
היה פשוט זוועה חוץ מזה שהם שזה הרגשה של שכונה חרדית לא מצאתי שם משהו אחר
בפעמים האחרות הלכתי לעין כרם והנהתי מאוד

• הוסף לסימניות
זהו שבביכורים האוכל לא ככ סטייל....
טעים לא מידי כמויות (יש מצב שבארוחת בוקר שבאתי אחרי חצי שעה כבר לא היה עוגת גבינה למשל)
בטלזזסטון יש גם בין הארוחות? כי בביכורים היו כמה עוגות יבשות (של אחווה)
בטלז סטון יש לך בכל שעות היממה דברים טעימים. בביכורים הייתי רעבה בין הארוחות ולא היו מאכלים ראויים לנשנוש...

• הוסף לסימניות
אה יש שם אוכל וואהו?
האוכל שם לא סטייל, אלא, טעיםםםם (ואני מפונקת ברמות אחרות)
הארוחות מגוונות, שפע של סוגים וכמויות, שום דבר לא נגמר- את יכולה להניק ברוגע ולדעת שישאר מהכל בשפע.
אין שם צורך לנשנש בין הארוחות, כי הארוחות מלאות בכל טוב ולקינוח לוקחים לחדר עוגות מהממות ושוות.
אבל יש ביו הארוחות כל הזמן עוגות עסיסיות וטובות, גם מכונת קפה טובה.
התינוקיה רגועה רגועה- כיף להיכנס לשם, אבל קר :( מקווה שזה לא כך היום.
ומקלחים את הבייביס כמו רבע עוף תחת ברז. ברררר. אבל הם רגועים שם, טוב להם.
הן משדלות אותך לנוח כמה שיותר כדי שתחזרי לכוחות.
למעלה בקומה 4 ברמה מלונאית, מיטה מתכווננת. אבל גם למטה במשופץ נקי ונעים והמיטה נוחה.
המקום ישן ויאכנע, מצעים פרחוניים שכבר אצל סבתא רבא שלי לא היו באופנה, אבל נקי.
אם לא היית שם עדיין, את תיבהלי מהרמה- ישן טיכו!
אם את מחליטה לא להסתכל חיצוני, אלא לישון בחדר נקי עם אוכל מפנק ותינוקיה מהממת- אז טלז סטון שלמות.
אה, ויש שם קייטנת אימהות, כמו מחנה בסמינר- אני סנובית במקומות כאלו- חדר פרטי ואוזניות בחדר אוכל, יושבת בצד לבד, ועפה לבייבי ולישון. אבל יש כאלו שחולות על זה.

• הוסף לסימניות
אה יש שם אוכל וואהו?
מדברים פה מעורבב על שע"צ וביכורים וטלז סטון
רק יכולה לחלוק על ענין האוכל
האוכל בעין כרם ממש ברמה של בית החלמה. הייתי לפני שנה וחצי והופתעתי בענק מהשינוי
פשוט רמה ממש גבוהה. אין דברים כאלה

• הוסף לסימניות
אני ילדתי בשערי צדק את השניה ומאז אני לא חוזרת לשם,
היה פשוט זוועה חוץ מזה שהם שזה הרגשה של שכונה חרדית לא מצאתי שם משהו אחר
בפעמים האחרות הלכתי לעין כרם והנהתי מאוד
הייתי כמה לידות בשע"צ ואחר כך כמה לידות בעין כרם והרבה יותר נהניתי בעין כרם
צרם לי דווקא ההרגשה של השכונה החרדית. כאילו אני עוד איזה יולדת עם הלידה השמינית שלה...
ביציאה השומר היה אומר קבוע- להתראות בשנה הבאה!. .. לא אהבתי!!
מה גם שכל הקטע עם התינוקיה שצריך כל הזמן להחזיר את התינוק לשם כאילו הוא שלהם...
גילוי נאות הלידה האחרונה היתה שם לפני 11 שנה . השתפרו מאז וגם יש מחלקות עם ביות אבל עדיין..
בעין כרם המחלקות קטנות יותר היחס אישי. אם לא תבואי לאכול זה רשום להם ובאים לבדוק למה!!
ובלידה האחרונה הואכל היה הזוי. ממש רמה מלונאית . מפנק וטעים ביותר
גם שבת היה מצוין שם..

• הוסף לסימניות
שאלה:
האם בהדסה הר הצופים ועין כרם יש מחלקה רגילה בלי ביות.
או הכל ביות מלא או חלקי?
תודה

• הוסף לסימניות
שאלה ממש ממש חשובה
אם אני לא מעונינת בביות בין כרם יש לי מענה???

• תודה
Reactions: RSR
  • הוסף לסימניות
יש מחלקה של ביות חלקי, בין 11 בלילה ל5 בבוקר תינוקיה וכל שאר היום התינוק אצל האמא
אבל הבנתי (לא מניסיון) שאם יש צורך מיוחד אפשר גם ביום

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה