החכמה צודקת
משתמש מקצוען
- הוסף לסימניות
אולי מהיחס....אני הייתי בביכורים לפני שבועיים ושבוע הבא אני נוסעת לטלזסטון השאלה שלי אם יש דברים שאני יהנה בטלזסטון יותר מביכורים?
זה מהניסיון שלי.
אולי מהיחס....אני הייתי בביכורים לפני שבועיים ושבוע הבא אני נוסעת לטלזסטון השאלה שלי אם יש דברים שאני יהנה בטלזסטון יותר מביכורים?
כל מילה!אני הייתי כבר בכמה בתי חולים (לא בהדסה) ועכשיו חזרתי לשע"צ, אין כמו הפינוקים שם במחלקה והאוירה היהודית שם, ההבנה להלכות ולמנהגים שמתחיל כבר מהקבלה לחדר לידה,
תמיד צריך תפילות שניפול לידיים הנכונות והטובות, כן, גם בשע"צ היה לי סיפור לא נעים, וחזרתי לשם אחרי שהבנתי שזה ה'באשערט' ולא ה'שערי צדק' שם הבסיס של המקום הוא מיוחד, האוירה מקסימה, הפינוקים והאוכל אחרי לידה - לא הייתי צריכה שום דבר נוסף שייקנו לי, היה לי מספיק מה שבית החולים הביא, ובכלל האוירה בשבת וכו', - ואם הבסיס הוא טוב, צריך להתפלל שגם יפלו לידיים הטובות - ויש שם המון!! הפעם היתה לי ממש חווית לידה מקסימה!
אה יש שם אוכל וואהו?את זה את תדעי שבוע הבא. זה באמת אינדוידואלי.
יש אוהבות ויש שונאות.
אני באופן אישי מאוד אוהבת את טלז סטון בגלל האוכל, אני ממש מפנטזת כבר להיות שם. אני לוקחת חדר פרטי ולא מכירה אף אחת!! באה לנוח.
אוכל משביע ,מזין טעים ובשפע רב , אבל לא ברמה מלונאיתאה יש שם אוכל וואהו?
זהו שבביכורים האוכל לא ככ סטייל....אוכל משביע ,מזין טעים ובשפע רב , אבל לא ברמה מלונאית
לא הייתי בביכורים אבל מאמינה ששם האוכל יותר בסטייל.
בטלז סטון יש לך בכל שעות היממה דברים טעימים. בביכורים הייתי רעבה בין הארוחות ולא היו מאכלים ראויים לנשנוש...זהו שבביכורים האוכל לא ככ סטייל....
טעים לא מידי כמויות (יש מצב שבארוחת בוקר שבאתי אחרי חצי שעה כבר לא היה עוגת גבינה למשל)
בטלזזסטון יש גם בין הארוחות? כי בביכורים היו כמה עוגות יבשות (של אחווה)
ממש כך.בין הארוחות יש פירות ומזונות
אבל הארוחות כ"כ מלאות כל טוב שבד"כ לא צריך משהו בין לבין.
האוכל שם לא סטייל, אלא, טעיםםםם (ואני מפונקת ברמות אחרות)אה יש שם אוכל וואהו?
כל מילה!
מדברים פה מעורבב על שע"צ וביכורים וטלז סטוןאה יש שם אוכל וואהו?
הייתי כמה לידות בשע"צ ואחר כך כמה לידות בעין כרם והרבה יותר נהניתי בעין כרםאני ילדתי בשערי צדק את השניה ומאז אני לא חוזרת לשם,
היה פשוט זוועה חוץ מזה שהם שזה הרגשה של שכונה חרדית לא מצאתי שם משהו אחר
בפעמים האחרות הלכתי לעין כרם והנהתי מאוד
אני לצערי התרגלתי לקומה 4 ובאה רק לשם - בגלל המיטה המפנקתתתתת!!! אין מילים על זה... האוכל פחות מדבר אלי המיטה חבל על הזמן...נוווווו
תענו לי דחוווף
וניהנת?אני נולדתי בהדסה עין כרם![]()
לגמרי!וניהנת?![]()
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים