- הוסף לסימניות
להעסיק מיילדות ואחיות חרדיות. לשמור שבת, להקפיד על כשרות מהודרת.נכתב ע"י einkamoni;1502180:בבית חולים חילוני- איך אפשר ליצור אוירה חרדית?
אה, טוב, זה כנראה לא יקרה....
להעסיק מיילדות ואחיות חרדיות. לשמור שבת, להקפיד על כשרות מהודרת.נכתב ע"י einkamoni;1502180:בבית חולים חילוני- איך אפשר ליצור אוירה חרדית?
נכתב ע"י ariels;1502193:להעסיק מיילדות ואחיות חרדיות. לשמור שבת, להקפיד על כשרות מהודרת.
אה, טוב, זה כנראה לא יקרה....![]()
נכתב ע"י einkamoni;1502180:בבית חולים חילוני- איך אפשר ליצור אוירה חרדית?
נכתב ע"י ch3;1502210:בנוסף למה שרשמו, לא ביות.
כאשת כהן, שהסתכלתי קודם כל, על מקצועיות ויחס. היה לי קשה הקטע שאני נמצאת עם התינוק כל היום. בלי אפשרות לישון ועוד.
נכתב ע"י yosher2005;1502212:גם אני מסכימה - לא ביות.
אבל מה הקשר לאשת כהן?
הלוואי, אמן.נכתב ע"י einkamoni;1502196:למה לא? אולי כן! (הלוואי...)
זה הנסיון שלנו כרגע...
נכתב ע"י מחשבת;1502249:הכל נכון אבל במידה מסוימת
אני הולכת ללדת בבית חולים כזה או אחר רק בגלל המקצועיות!
לידה זה לא דבר פשוט ואף פעם את לא יכולה לצפות דברים והכי חשוב לי שיהיה מענה איכותי ומקצועי
ושאני בידיים טובות
הכל טוב ויפה שיהיה אוכל ואוירה נעימה אבל כולה נמצאים יומיים והולכים הביתה...
נכתב ע"י ch3;1502210:בנוסף למה שרשמו, לא ביות.
כאשת כהן, שהסתכלתי קודם כל, על מקצועיות ויחס. היה לי קשה הקטע שאני נמצאת עם התינוק כל היום. בלי אפשרות לישון ועוד.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים