בישן??גם תמיד יושבים במרווחים, אולי בשעות אחרות.
ברוך השם לא סוגרים כל כולל שיש בו מקרים. ויש הרבה שכבר היו בהם מקרים.את הכולל אין סיכוי שיסגרו (אלא רק מרצונם הטוב) כמה בנים של ראש העיר לומדים שם... ועוד כמה מקושרים...
ו...כן יש שם כבר כמה חולים רק מהימים האחרונים ועדיף לא לפרט יותר.
כולם נבדקו ?אם כבר מדברים על כוללים ומסכות, אני רוצה לחזק אותכם בעניין-
לפני שבועיים גילו בכולל שלי שאחד מהאברכים חולה קורונה ומכיון שכולנו היינו תמיד עם מסיכות אף אחד לא נדבק!!
סיבה מספיק טובה לסגור!מתוך עשרות פעמים שהתפלל שם - אולי חמשה היו ללא מסכה,
חלק נבדקו.כולם נבדקו ?
אם כבר מדברים על כוללים ומסכות, אני רוצה לחזק אותכם בעניין-
לפני שבועיים גילו בכולל שלי שאחד מהאברכים חולה קורונה ומכיון שכולנו היינו תמיד עם מסיכות אף אחד לא נדבק!!
???חלק נבדקו.
לא הבנתי?!
לי.לדמות סגירת כולל לסגירת שטיבלאך, מבחינה רוחנית (האם נגרם איזשהו נזק רוחני למישהו מסגירת איצקוביץ?)
ראוי תמיד לעבור לצד השנילי.
מללכת לפני גברים שמתפללים ערבית\מנחה
לא הבנתי, למה אני חייבת לרדת לכביש עם עגלה, סכנת נפשות
וכן בעוד מקומות.
אפשר לעבור לצד השני..לי.
מללכת לפני גברים שמתפללים ערבית\מנחה
לא הבנתי, למה אני חייבת לרדת לכביש עם עגלה, סכנת נפשות
וכן בעוד מקומות.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים