בחורה שמורה מאודמה הסגנון של הנערה?
עם את רוצה שהיא תלמד?
יש לי מקום ברמה מאד גבוהה.
מס' אחד בציבור החרדי.
אבל אין שם פיקוח רוחני. מעוניינת?
מה המקום הזה?יש לי מקום ברמה מאד גבוהה.
מס' אחד בציבור החרדי.
אבל אין שם פיקוח רוחני. מעוניינת?
האנסבל - של אלינור מיכאלמה המקום הזה?
לומדים שם את כל מקצועות הבמה (בימוי, הפקה וכו') או רק משחק?
לא מכירה לגיל הזה בית ספר למשחק שמוציא שחקניות ובמאיות.בחורה שמורה מאוד
עם ראש גדול
אני חוששת מאוד מהרכב הקבוצה והנושאים אליהן תיחשף
לכן הפיקוח חיוני
יש שם פיקוח? סגנון שמור?יש את הבית ספר למשחק 'פסיפס' בהנהלת סוניה.
הוא ממש בליגה!
יודעת שנכון לשנה שעברה נפתחה קבוצה לנערות פעם ראשונה (מישהי שלמדה שם ספרה לי והיתה ממש מרוצה והיא מוכשרת מאוד.)
הקבוצה של הנערות בירושלים.
אני שמעתי שסוניה מאוד מקפידה על איכות לאורך כל השנה במיוחד בגלל הגיל המבלבל הזה.יש שם פיקוח? סגנון שמור?
יש גם קבוצות לילדות?
ממש ממש לא!בית הספר של סוניה הוא ברמה אבל - לכיף כזה.
הבנות שלמדו שם יצאו עם העשרה, לא עם מקצוע.
זה נתון לויכוח.ממש ממש לא!
וזאת מידיעה!
הלימודים שם הם 3 ש'!
הלימודים הכי מקיפים ורציניים שראיתי בציבור החרדי.
מכירה כמה שסיימו שם לימודים והם ברמה אחרת!!
בהחלט.זה נתון לויכוח.
יתכן.יכולה לומר שהלימודי משחק שלה מתמקדים יותר בלייב, אבל מי שמסיימת עד הסוף מתאימה גם לסרט.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים