- הוסף לסימניות
ילדה עם אישיות מדהימה שמאבדת אותה לגמרי עם ריטלין.
כמה ניסיתם להחליף סוגים?
ילדה עם אישיות מדהימה שמאבדת אותה לגמרי עם ריטלין.
הפרעת קשב קלאסיתקשה לה עם הלימודים, למרות שהיא מוכשרת.
אני לא מסכימה בכלל!הכי קל להאשים את המנהלת והמורות הרשעיות שרק מענישות ולא מבינות את הילדים עם הקש"ר.
בתור מורה בבית ספר עם כיתת לקויות למידה וכיתות רגילות יכולה לומר לך שזה עוול לא לתת לילדה ריטלין. כן. עוול. יכולה להיות בת מוכשרת , עם אישיות מהממת ויכולות גבוהות אבל היא לא מסוגלת לשבת שנייה אחת על הכיסא ולהתרכז במה שהמורה אומרת - 2 משפטים והיא מאבדת את זה. והמורה תעשה שמיניות באוויר! כדי שהילדה תלמד ותנגיש לה חומרים ותכיל ותעזור אבל כשיש לך כיתה שלמה שרוצה ללמוד ויש ילדה שפשוט לא נותנת לכיתה הזאת ללמוד כי היא החליטה עכשיו לשיר שיר בקולי קולות או לקום אלף פעמים ולצעוק שהשיעור הזה משעמם( למרות שהוא עדיין לא התחיל...) ולבקש לצאת לשירותים ואז לא לחזור מהם והמורה צריכה ללכת לחפש אותה כי יש לה אחריות על הילדה!
מצטערת מורות ומנהלות הן לא קוסמות. ולבית ספר רגיל אין המשאבים להתמודד עם זה ( משאבים זה אומר כיתה קטנה של עד 10 בנות עם סייעת כי רק ככה מורה יכולה לתפקד נורמאלי במצבים כאלה לא כשיש 30 בנות ובבתי ספר חרדים יש יותר , אני מלמדת בממ''ד ומדברת מהנסיון הזה.) הייתה לי תלמידה שנה שעברה שמה לא ניסיתי אבל אבא שלה החליט שריטלין זה ממכר וזה סמים ועושה רע ולכן לא נתן לה. ילדה בכיתה ח' , כאב לי לראות ילדה מתוסכלת שמנסה ללמוד וממש קשה לה , יכולה הרבה יותר אבל משיגה כ"כ מעט! לעומת זאת יש לי תלמידות עם יכולות נמוכות שלוקחות ריטלין והיכולות התמדה שלהן וריכוז עוזרים להן פלאים!
הייתי הולכת ובודקת קצת יותר את העניין התרופתי . לראות האם יש תחליפים , לנסות כי למיטב ידיעתי חוץ מבתי ספר חנ"מ שלא מתאימים לבנות רגילות אין במגזר החרדי וכמדומני גם לא בבתי ספר ממ"ד בית ספר לילדים של קש"ר ( אולי משהו פרטי יוקרתי וגם זה קשה לי להאמין)
היא הבעיה!והמורה תעשה שמיניות באוויר! כדי שהילדה תלמד ותנגיש לה חומרים
כנראה שלא ישבתם בכיסא ההוראה אפילו לא יום אחד, א"כ הייתם מבינים קצת יותר את צוות ההוראה!אז שהמנהלת תיקח ריטלין!!! אם היא לא שם כדי לדאוג לכל ילדה אין לה מה לעשות שם. ושלא תאמר שזה מפריע לאחרות כי תפקידה לדאוג לכולם ואף אחת אינה דומה לשניה.
ניסיתם פעילות ספורט בבוקר? קשה להתארגן לזה אבל עוזר, מנסיון.
הגבתי שם שיש לי נסיון משני צידי המתרס, הורה והוראה.כנראה שלא ישבתם בכיסא ההוראה אפילו לא יום אחד, א"כ הייתם מבינים קצת יותר את צוות ההוראה!
הבנות שאני מכירה שהלכו לשם הן מטופלות בריטלין ודומיונפתח בבית שמש בית ספר לאומנויות של עמותת מגן אברהם, יתכן ומתאים
מה המספר שהם עונים על כאלו דבריםאיזה תסכול!
ניסית להתייעץ עם עזר מציון?
תודה רבה!נפתח בבית שמש בית ספר לאומנויות של עמותת מגן אברהם, יתכן ומתאים
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים