הסיבה שירדתי היא שכרגע זה לא מה שמתאים לי אבל בהחלט אני לא שכחתי מזה ומסתבר שברגע שאוכל מבחינה כלכלית לעשות זה ברוגע אעשה זאת.תודה על המידע.
באופן כללי אני שואלת כדי לקבל מידע על שוק הנדל"ן שם : יש סיבה בגללה ירדתם מהשקעה בבית שאן? יש שם אזורי תעשיה, מפעלים ומקומות תעסוקה? מי קהל היעד של השוכרים שם, ובשורה תחתונה- השקעה בבית שאן ( כשמובטחת תשואה טובה) היא השקעה שווה מבחינת צפי עליית ערך נכס, אוכלוסית שוכרים הוגנת שמשלמת ולא עושה בעיות וכו?
בבית שאן?מכירה כאלו שנפלו עם השקעות לא מוצלחות.
כן. כאלו שהשקיעו בשכונות בעיתיות. או מתווכים שמחרו להם דירות שהיו נראות בונבונירות, אבל רקובות מבפנים והיו צריכים אינסוף תיקונים. לא ראו כסף מהשכירות כמה חודשים טובים כי הכל הלך על תיקונים ושיפוצים.בבית שאן?
באזורים החדשים נראה שכן.מקפיצה.
אשמח לכל מידע בענין.
האם עדיין יש שם שוק שווה?
יש אפשרות לפרט יותר? ממש יעזור.באזורים החדשים נראה שכן.
בפרויקט של מחיר למשתכן בשכונת האקליפטוס ידוע לי על ביקוש.יש אפשרות לפרט יותר? ממש יעזור.
תודה
תעדכן אותי שקראת ואמחוקבפרויקט של מחיר למשתכן בשכונת האקליפטוס ידוע לי על ביקוש.
אם את רוצה מידע יותר תשלחי לי את הכתובת מייל שלך ואצור איתך קשר.
תשלחי שוב, לא ראיתיתעדכן אותי שקראת ואמחוק
בגימייל
ראיתי כעת במייל שלי,תודהתשלחי שוב, לא ראיתי
עדיין אקטואלי?חושבת על כיוון של השקעה בבית שאן יש למישהו מידע???
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: שמואלזון1 //