- הוסף לסימניות
בתשריט רואים בניה רק מצד מזרח של נה''ד - או שאני טועה?!בניה משתי צדי נהר הדן
עריכה - רואה שטעיתי. 'עירוני מעורב' גם מהצד השני של הכביש.
מה הפירוש המעשי, אגב?
נערך לאחרונה ב:
בתשריט רואים בניה רק מצד מזרח של נה''ד - או שאני טועה?!בניה משתי צדי נהר הדן
זה שווה אשכול חדשעל פניו נראה שמתוכנן שכונה
לציבור הדתי כולל בתי כנסת ועוד
בניינים בני עשר קומות ומעלה
בניה משתי צדי נהר הדן
חיבור ישיר לרחובות תכלת מרדכי, יהודה הנשיא, בעל הנס, בן זכאי
יאללה בלאגן
בשורה אחת גדולה
בתקווה שזה מגמה ולא מקרה יחידני
תכנון בניה בעירוב שימושים
www.prog.co.il
תודה על המחמאהוכן התגעגענו לך
אין לי מושג עיין בקובץ הנ"להסבר פרט נמק
אם אני מבין נכון העמותה הנ''ל קיבלה הערת אזהרה לטובתה על המרכז המסחרי?!הסבר פרט נמק
מי בדיוק מורשה לחתום בשם העמותה הזו?אם אני מבין נכון העמותה הנ''ל קיבלה הערת אזהרה לטובתה על המרכז המסחרי?!
מוזר...מי בדיוק מורשה לחתום בשם העמותה הזו?
צפה בקובץ המצורף 1863437
אומלליםעוד 84 דירות טופס 4!
ברחוב תלמוד בבלי בין רמה ד'3 לד'4 פרויקט פרץ לוזון
אומללים? אומלל הוא מי שישלם על דירות בלי תח"צ 5 אלפים שקל בחודשאומללים
אוטובוס לא יהיה להם.... יצטרכו לעלות הרבה ברגל....
לזה קוראים פראייריםאומללים? אומלל הוא מי שישלם על דירות בלי תח"צ 5 אלפים שקל בחודש
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים