@יעקב הרמתי @די וכל המבינים..
אשמח לעזרה
אנחנו זוג, לא תושבי בית שמש ומתעניינים בדירה באיזור רמה ד'1.
יש כרגע פרוייקטים פתוחים/עומדים להפתח ברמה ד'1? לא מכירה כ"כ את הרחובות שם...
מה פחות או יותר המחירים?
תודה מראש!

א. יש פרויקטים דירות גן/חצר 5 ומעלה חדרים (עדיף 7 חד')
א"כ אלו פרויקטים ?
ב. מישהו שמע על פרויקט אקליפטוס ? זה חרדי ?
ג. איך החריגות בניה בבית שמש ?
א. 5 חדרים עם חצר יש כמעט בכל פרויקט. רק שאין היום הרבה פרויקטים בשיווק בבית שמש. אפשר לקנות יד2.
ב. פרויקט אקליפטוס בסוף נהר הדן לא נראה לי אמור להיות חרדי (אולי חרדי/דת"ל אמריקאי)
ג. ברוב השכונות בבית שמש חריגות בניה כמו בכל עיר בארץ (חריגות קטנות).

@יעקב הרמתי @די וכל המבינים..
אשמח לעזרה
אנחנו זוג, לא תושבי בית שמש ומתעניינים בדירה באיזור רמה ד'1.
יש כרגע פרוייקטים פתוחים/עומדים להפתח ברמה ד'1? לא מכירה כ"כ את הרחובות שם...
מה פחות או יותר המחירים?
תודה מראש!
יש פרויקט בד'1 "מרום" מעל הקניון, כשמו כן הוא, הקומה הכי נמוכה מהכניסה מאביי היא 6 קומות (מהרחוב העליון זה 4 קומות)... לא נראה לי שיש עוד פרויקטים פתוחים בד'1.
אפשר לקנות ביד 2, 3 חדרים 1.8-2.1 מיליון.

אני מבינה שזה בנין שלמטה הוא מקום מסחרי, כן?
מה בערך המחירים שם?
יש עוד משהו שצפוי בקרוב?
או מקום נוסף שיכול להיות רלוונטי?

אני מבינה שזה בנין שלמטה הוא מקום מסחרי, כן?
מה בערך המחירים שם?
יש עוד משהו שצפוי בקרוב?
מעבר לכביש משם, נמצא בתהליכי אישור פרוייקט נוסף שיכלול גם דירות סטודיו. זמן היציאה לשיווק אינו ידוע.

יש עוד משהו שצפוי בקרוב?
יש הרבה קבלנים שיכולים לפתוח שיווק.
לדוג' שפיר ד'5 נראה לי יש לו איזה 600 דירות למכירה לשוק החופשי.
וכן כל מיני פרויקטים ברמה ד' שהעליתי לעיל (חלקם מאושרים כבר).
יש גם קבלנים שסיימו למכור את רוב הפרויקט אבל יש להם עוד כמה דירות למכירה (נראה לי בעיקר גדולות כמו דופלקסים וכד').
כמובן יש אפשרות של יד שניה.
לא ברור אם אתה מחפש דווקא מקבלן בשביל 20/80 או סיבה אחרת.

לדוג' שפיר ד'5 נראה לי יש לו איזה 600 דירות למכירה לשוק החופשי.
וכן כל מיני פרויקטים ברמה ד' שהעליתי לעיל (חלקם מאושרים כבר).
יש גם קבלנים שסיימו למכור את רוב הפרויקט אבל יש להם עוד כמה דירות למכירה (נראה לי בעיקר גדולות כמו דופלקסים וכד').
איפה זה ד'5?
איזה פרויקטים נוספים פתוחים יש ברמה ד

איזה פרויקטים נוספים פתוחים יש ברמה ד
זה חלק מהפרויקטים בבית שמש=
רמת אברהם:
רוטשטיין HEIGHTS – בית שמש (רמתיים)
הרמוני - בית שמש (רמתיים)
הגיגים (רמת אברהם)
רמה ד:
כתר הרמה (עצרו שיווק בינתיים אבל רוב הפרויקט לא מכור)
מרום סן מול

רמה ב:

גני טל
רמה ה-2:
נווה ארץ (בקרוב)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה