- הוסף לסימניות
עיינו בהודעה אחת לפניכםאיך אתה יודע שלא היו בדיקות נוספות מאז?
מוזר שאתם מייחצנים את כושרות בלי ללמוד לעומק את הנתונים, זה מביך
ככה לא מנהלים דיון
עיינו בהודעה אחת לפניכםאיך אתה יודע שלא היו בדיקות נוספות מאז?
למותר לציין שכל החרקים המצוינים הינם שלמים
יתכבדו נא להחליט מה ראו
נמצאו רק חלקי חרקים
ממש לא מהווה הוכחה בעינייעיינו בהודעה אחת לפניכם
מוזר שאתם מייחצנים את כושרות בלי ללמוד לעומק את הנתונים, זה מביך
ככה לא מנהלים דיון
זכותכם לסמוך על כושרותלי אין סיבה לא לסמוך על מה שהם כותבים, אם יש לך נשמח לשמוע.
כי הוא מעוות את הנתוניםזכותך לסמוך על הבד"ץ, אבל מה הענין להילחם בכל הכוח במי שמעיר את תשומת לב הציבור שיכולה להיות כאן בעיה?
גם אני סומכת על בד"ץ, ועדיין - זה לא מונע ממני להקשיב גם למישהו אחר שעשה בדיקה, ולחשוש בגלל תוצאות הבדיקה שלו.זכותכם לסמוך על כושרות
אני סומך על הבד"ץ
אם אתם סומכים על הבד"ץ והם אומרים שאין בעיה, האם הם משקרים?גם אני סומכת על בד"ץ, ועדיין - זה לא מונע ממני להקשיב גם למישהו אחר שעשה בדיקה, ולחשוש בגלל תוצאות הבדיקה שלו.
בטח שזה לא גורם לי לזלזל ולהפריך את הנאמר מכל וכל.
סומכים על בד"ץ, אבל כשמישהו אומר שיש בעייה חוששים לדבריו. למה זה כל כך קשה? מה זה עצימות העינייים הזה?אם אתם סומכים על הבד"ץ והם אומרים שאין בעיה, האם הם משקרים?
אז במה החלטתם לסמוך עליהם ובמה לא?
מה קשור משקרים? הם לא אלוקים, לכולם יכולים להיות טעויות או כשלים. ואולי יש מקום לחשוש ולהחמיר.אם אתם סומכים על הבד"ץ והם אומרים שאין בעיה, האם הם משקרים?
אז במה החלטתם לסמוך עליהם ובמה לא?
לא עניתם על השאלה: הבד"ץ אומרים שהם יודעים שאין תולעים וחרקיםסומכים על בד"ץ, אבל כשמישהו אומר שיש בעייה חוששים לדבריו. למה זה כל כך קשה? מה זה עצימות העינייים הזה?
ככה הם אמרו?לא עניתם על השאלה: הבד"ץ אומרים שהם יודעים שאין תולעים וחרקים
האם הם משקרים?
תסתכלו על רצף הבדיקות ומתי הם נעצרו, אין בזה שום הגיון אחריכול להיות שמאז המצב לא השתנה אבל לא טרחו להוסיף באתר בדיקות נוספות שנעשו
להזכיר לכם?ככה הם אמרו?
הבוקר התקשרתי לעדה החרדית שאמרו לי על מה שיש את החותמת שלהם אפשר לאכול ללא חשש
מצחיק בקושיזכותך לסמוך על הבד"ץ, אבל מה הענין להילחם בכל הכוח במי שמעיר את תשומת לב הציבור שיכולה להיות כאן בעיה?
אתם סומכים על הכשר שטועה?לא משקרים. טועים.
וזה לא מוזר לכם שחשיפה של כושרות מלפני חצי שנה לא ידועה לבד"ץ?ככה הם אמרו?
אוךי לא יודעים שיש אבל לא יודעים שאין
זאת אומרת שלא ידוע להם, אבל הם לא מלאכים יודעים נסתרות להגיד שהם יודעים שאין, יכולים להגיד לא יודעים שישלהזכיר לכם?
אם כן איך הם יכולים לומר לכם 'לאכול את זה ללא חשש'?זאת אומרת שלא ידוע להם, אבל הם לא מלאכים יודעים נסתרות להגיד שהם יודעים שאין, יכולים להגיד לא יודעים שיש
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים