דרוש מידע בכושרות מזהירים: ''אחוז גדול של רסק עגבניות (גם עם הכשר) נגוע בחרקים''

מצב
הנושא נעול.
  • הוסף לסימניות
איך אתה יודע שלא היו בדיקות נוספות מאז?
עיינו בהודעה אחת לפניכם
מוזר שאתם מייחצנים את כושרות בלי ללמוד לעומק את הנתונים, זה מביך
ככה לא מנהלים דיון

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
עיינו בהודעה אחת לפניכם
מוזר שאתם מייחצנים את כושרות בלי ללמוד לעומק את הנתונים, זה מביך
ככה לא מנהלים דיון
ממש לא מהווה הוכחה בעיניי
יכול להיות שמאז המצב לא השתנה אבל לא טרחו להוסיף באתר בדיקות נוספות שנעשו.
לכאורה אם המצב לא היה בעייתי היו משנים את ההנחיה באתר,
לי אין סיבה לא לסמוך על מה שהם כותבים, אם יש לך נשמח לשמוע.

• הוסף לסימניות
לי אין סיבה לא לסמוך על מה שהם כותבים, אם יש לך נשמח לשמוע.
זכותכם לסמוך על כושרות
אני סומך על הבד"ץ
הם ממש לא מזלזלים בנושא הזה, ואם הם אומרים אחרת הם יודעים היטב מה שהם אומרים

• הוסף לסימניות
זכותך לסמוך על הבד"ץ, אבל מה הענין להילחם בכל הכוח במי שמעיר את תשומת לב הציבור שיכולה להיות כאן בעיה?

• הוסף לסימניות
זכותך לסמוך על הבד"ץ, אבל מה הענין להילחם בכל הכוח במי שמעיר את תשומת לב הציבור שיכולה להיות כאן בעיה?
כי הוא מעוות את הנתונים
אין לי אפילו צל של ספק שגורם אינטרסנטי 'הקפיץ' את הנושא שכבר לא רלוונטי כמעט חצי שנה

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
זכותכם לסמוך על כושרות
אני סומך על הבד"ץ
גם אני סומכת על בד"ץ, ועדיין - זה לא מונע ממני להקשיב גם למישהו אחר שעשה בדיקה, ולחשוש בגלל תוצאות הבדיקה שלו.
בטח שזה לא גורם לי לזלזל ולהפריך את הנאמר מכל וכל.

• הוסף לסימניות
גם אני סומכת על בד"ץ, ועדיין - זה לא מונע ממני להקשיב גם למישהו אחר שעשה בדיקה, ולחשוש בגלל תוצאות הבדיקה שלו.
בטח שזה לא גורם לי לזלזל ולהפריך את הנאמר מכל וכל.
אם אתם סומכים על הבד"ץ והם אומרים שאין בעיה, האם הם משקרים?
אז במה החלטתם לסמוך עליהם ובמה לא?

• הוסף לסימניות
סומכים על בד"ץ, אבל כשמישהו אומר שיש בעייה חוששים לדבריו. למה זה כל כך קשה? מה זה עצימות העינייים הזה?

בבד"ץ מעולם לא היה תקלות?

• הוסף לסימניות
מה קשור משקרים? הם לא אלוקים, לכולם יכולים להיות טעויות או כשלים. ואולי יש מקום לחשוש ולהחמיר.

• הוסף לסימניות
סומכים על בד"ץ, אבל כשמישהו אומר שיש בעייה חוששים לדבריו. למה זה כל כך קשה? מה זה עצימות העינייים הזה?
לא עניתם על השאלה: הבד"ץ אומרים שהם יודעים שאין תולעים וחרקים
האם הם משקרים?

• הוסף לסימניות
לא משקרים. טועים.

• הוסף לסימניות
מצחיק בקושי
הביאו כאן תשובה מפורשת של הבד"ץ מול ממצאים ארכיאולוגיים מלפני חצי שנה שמישהו מתעקש להקפיץ ולצטט שוב ושוב, זה בפירוש לא אמין
תיכף אני יגלה שמדובר במתיחה פורומית של אחד הפורומים...

• הוסף לסימניות
זאת אומרת שלא ידוע להם, אבל הם לא מלאכים יודעים נסתרות להגיד שהם יודעים שאין, יכולים להגיד לא יודעים שיש
אם כן איך הם יכולים לומר לכם 'לאכול את זה ללא חשש'?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה