כללי בכותרת משתנה אינדיזיין

• הוסף לסימניות
האם ניתן להגדיר בכותרת שאם אני בוחרת לכותרת שתי שורות (מהטקסט הרץ), אז שגם בכותרת הוא יופיע כשתי שורות (ולא יבחר לי רק את השורה השניה)
תודה

• הוסף לסימניות
אי אפשר, מפני שאינדי מתייחסת למשתנה כותרת כאל תו בודד.

אפשר ע"י התוסף של הארבס
http://in-tools.com/products/plugins/power-headers/

(מומלץ גם למי שרוצה לראות אתר בנוי לעילא ולעילא ע"י סטודיו אמריקני)

• הוסף לסימניות
אהממ...
שלמה, רוצה לכתוב כאן תגובה?

• הוסף לסימניות
זהו?
אני צריכה משהו הרבה יותר פשוט,
אין איזה רעיון לפתור את הבעיה הזו בלבד?
(אני לא צריכה את כל האפשרויות שבסקריפט שהן רבות ומורכבות)

• הוסף לסימניות
ונתנו, מה הבעיה?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ונתנו10;554214:
אהממ...
שלמה, רוצה לכתוב כאן תגובה?
אולי מספיק להציק לי:)
כשאשתחרר מה"צרות" שלי, אגש לבדוק את ה"צרות" של האחרים:)

• הוסף לסימניות
איך התמודדתי בסוף עם ה"צרה" שלי?
רעיון כ"כ פשוט מסוג הדברים של איך לא חשבתי על זה קודם וחבל על כך...
עשיתי במסטר שני כותרת רצות (כמובן בשם אחר) אחת מתחת לשניה... וזהו.

• הוסף לסימניות
שליפה של 2 שורות כותרת ל2 שורות כותרת רצה, זה לא כל כך מסובך.
אפשר להגדיר בסגנון מקונן שהשורה השנייה תהיה בסגנון תו. ואז אם יש מקום לשורה אחת, השליפה תהיה רק על שורה אחת כסגנון כותרת. באם הטקסט גלש לשורה שנייה, אז תהיה גם השפעה של סגנון תו.
הבעיה היא איך לבצע שליפה של כותרת ל2 שורות בכותרת רצה.

קצת סיבכתי:)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה