אפשר להשיג ב 300-400 ש"ח
בנוסף הם גם עולים מהר במידהאיני יודע מה הממוצע ,אבל צריך לקחת בחשבון שנערים בגיל הזה לא שומרים כ"כ טוב על הכובע ולכן לא כדאי להשקיע בהרבה כסף
בראש פחותבנוסף הם גם עולים מהר במידה
אכן.בראש פחות
ברור שיש לחץ חברתי בנושאאיזה חברות נחשבות? והאם נתקלתם בלחץ חברתי בנושא?
בישיבות פרקש, בורסלינו,איזה חברות נחשבות? והאם נתקלתם בלחץ חברתי בנושא?
איך קשור ממוצע?בכמה אתם קונים היום כובע קנייטש לחתן בר-מצווה בממוצע?
תלוי למיוהוא במחיר זול יחסית
ממה שידוע לי הלחץ בענין הוא יותר ביש"ג פחות לנערי בר מצווהבישיבות פרקש, בורסלינו,
ובשנים האחרונות פאניצה מתחילה לתפוס את המקום של שניהם.
ברור שיש לחץ חברתי.
כמובן תלוי בגיל ובתרגיל.
הוא קצת יותר זול מבורסילנו, לעומת כובעי פרסר הוא ממש לא זול יחסיתלדעתי פרקש נחשב והוא במחיר זול יחסית
תלוי בחיידרים ובעריםממה שידוע לי הלחץ בענין הוא יותר ביש"ג פחות לנערי בר מצווה
ברור.ממה שידוע לי הלחץ בענין הוא יותר ביש"ג פחות לנערי בר מצווה
לא נראה לי מצוי לקנות פרקש ובורסילנו לגילאי בר מצווה, זה גיל שהם עדין משחקים בחיידר...
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: מוטי 2001 //