- הוסף לסימניות
בכאב שלהם, הם אכן צודקים מאד.למה הם לא צודקים?
אחרי הכל אין להם לאן ללכת ובעלה עוזב את הכולל שנה אחרי החתונה!
בכאב שלהם, הם אכן צודקים מאד.למה הם לא צודקים?
אחרי הכל אין להם לאן ללכת ובעלה עוזב את הכולל שנה אחרי החתונה!
לא דיברתי אלייך
דיברתי ל:
וכל זה מהיום!
אז הבנו שמאוד קשה לזוצ לעבור דירה ולהתרחק, ושמישהו יספוג במקומם את העלאת מחירים כי אם לא הבעל יצא מהכולל (מי שישמע איזה אִיוּם, בחירה שלו חיים שלו)
אז כן להרגיע. כולנו משלמים מחירים על בחירות בחיים. ולהפיל אחריות על המשכירים ה"אולי" "עשירים" זה בטח לא יעזור.
ובטח לא לכתוב בלי סוף בפרוג ולעצבן פה נשים תמימות ש -
והנסיכה שהתחתנה לפני שנה לא מוכנה לשלם עוד 1000 שח ומאיימת איומי סרק על כל המדינה
- משכירות דירה
- משלמות משכנתא חונקת
- הבעל שלהן בכולל
- עובדות מאשמורת הבוקר עם קטנטנים במקביל
- הכל מבחירה כמובן
- לומדים לג'נגל
- חוסכים בסופר
- מיישרים קו ומבקשים דמי שכירות בהתאם למחירי השוק
- לא מתלוננים בלי סוף
- וכל דבר הוא אופציה ואין דבר כזה "לא אפשרות" אין דבר העומד בפני הרצון
זהו כל הכבוד
הצלחת להכניס אותי לקריזה
אתה 100% צודק
לדוגמא
זה כמו לצעוק על הראש כולל שאם לא יוסיף לו אלף שח יצא לעבוד
או כמו לבקש מאח שלו ולהגיד לו אם לא תעביר לי 1000 שח בחודש אני יעזב את הכולל
או כמו להגיד את זה להורים/לבעל מכולת/למנהל הבנק/לשכן וכו'
אין שום הגיון שמכל האנשים שקרובים לכם דוקא בעל הדירה יעזור לכם ב1000 שח בחודש.
אתה 100% צודקאז הבנו שמאוד קשה לזוצ לעבור דירה ולהתרחק, ושמישהו יספוג במקומם את העלאת מחירים כי אם לא הבעל יצא מהכולל
למה אני צריכה לשתוק לנוכח ההזועה הזאות שבעלי עוזב כולל בשביל לשלם 4250 ליחידה בת 37 מר? [אמיתי!!!]
אין מצב להרים קול זעקהמחירי השכירות ימשיכו להרקיע שחקים כל זמן שהציבור לא יצא במסות מהערים לפריפריה,
וכ"ז שזה לא יקרה המחירים ימשיכו לעלות, בגלל שאין מספיק דירות לכולם בערים הקיימות.
יש מצב! אבל מה זה יעזור?אין מצב להרים קול זעקה
מי שיעבור לפריפריה מהר יותר (או מי שיש לו כסף) לא יקרוס!! כמובן בעז"ההרי בסוף אנחנו נקרוס
הבעל לא עזב את הכולל בשביל לשלם 4200 "בשביל המשכיר"אין מצב להרים קול זעקה
הרי בסוף אנחנו נקרוס
כמו שהבינו לפני 20 שנה שקשה מאוד להישאר בי-ם וב"ב, ומי שנשאר לגור ליד ההורים, הבין שיש מחיר לכך,הבעל לא עזב את הכולל בשביל לשלם 4200 "בשביל המשכיר"
אלא הוא עזב את הכולל כי אתם לא רוצים לעבור לפריפריה
הוא עזב את הכולל כי אתם רוצים לגור במקום מרכזי ליד ההורים וכו'
(אני מדגיש אני לא מדבר ספציפית על המקרה שלכם אלא באופן כללי)
והוא משלם ביוקר רק בשביל לדחות את הגזירהומי שנשאר לגור ליד ההורים, משלם ביוקר על כך.
לדעתי רלוונטי גם לשאר הערים החרדיות, אם כי שם עדיין יש כאלו שיכולים לקנות דירות,והוא משלם ביוקר רק בשביל לדחות את הגזירה
לא חושב שיש זו"צ שיכול להגיד לעצמו היום "אנחנו נגור כל החיים בירושלים" (כמובן זו"צ שאין לו דירה בירושלים)
אמרתם לפני זה שהחסידות שלכם כן מארגנים משהו באזור חילוני?השתכנעתי
אבל אין לנו מה לעשות בפריפריה עכשיו תשכנעו אותי לעבור חסידות בשביל לעבור לפריפריה?
לע"ע זה עדין חילוני לגמריאמרתם לפני זה שהחסידות שלכם כן מארגנים משהו באזור חילוני?
שיקנו ויחכו עד שיתחרד, (אם יתחרד) ואם לא ימכרו את הדירה בוודאי לא בהפסדים.לע"ע זה עדין חילוני לגמרי
מחיר תרתי משמע= נסיעות יקרות/רכב, בייביסיטר, שבתות בבית, עבודה, ועוד.יש מחיר לחיים בפריפריה (מרחק מההורים והמשפחה).
מכירה זוגות שבליל החתונה הגיעו לפריפריה.סתם מענין לפני שאתם קופצים
מכירים זוגות שנה מהחתונה שעשו את זה?
אל תפחדו!!! קודם כל הולכים לטייל בקהילות החדשותלא לזו"צ שהתחתנו לפני כשנה ובקושי מכירים את השכנים שלהם
למה?אין להם לאן ללכת
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים