- הוסף לסימניות
לא יוצאים מהכולל בגלל תוספת של 1K בחודש
לעניות דעתי זה תירוץ...
לעניות דעתי זה תירוץ...
תכנסו כמה משפחות כמוכם אל הרבה' ותשאלו אותו מה לעשותהשתכנעתי
אבל אין לנו מה לעשות בפריפריה עכשיו תשכנעו אותי לעבור חסידות בשביל לעבור לפריפריה?
סליחה אבל מה יקרה אם תעברו לפריפריה ותהיו חלק מקהילה כלל חסידית בעמנואל או טבריה עילית?אבל אין לנו מה לעשות בפריפריה עכשיו תשכנעו אותי לעבור חסידות בשביל לעבור לפריפריה?
10001000
זה מחיר חיים לזוג
בבקשה משכירים קחו את זה בחשבון כשאתם מעלים.
אם מדובר על חודש אחד בלבד אני הייתי מוותר על ההעלאה.כמשכירת יחידה יש לי דיירים מעולים טובים והגונים ב"ה כבר 3 וחצי שנים (היחידה מדווחת רק שנתיים אך שילמתי עליה ארנונה רטרואקטיבית וקנסות.....). נתתי להם מחיר זול כי זה מה שהיה מקובל אז בהתאם להיצע. בהמשך המחירים עלו והם זכו במחיר למשתכן והיו אמורים תוך שנתיים לקבל מפתח לדירה משלהם בפרוייקט (באותה עיר שלנו).
הארכתי להם ע"י שנתנו שיקים מראש ללא חוזה חדש(בשנה האחרונה) וללא כל העלאה בידיעה שהם יוצאים בקרוב ואז אני יכולה להעלות בלי מצפון...
כמו רוב המקרים גם להם היו עיכובים רבים ובכל פעם הודיעו להם על דחייה בחודשיים בערך. כך משך קרוב לשנה. כאשר התאריך הקרוב כרגע לעזיבה הצפוי הוא כביכול 1.7.25 .
יש לי ביקוש עצום ואנשים מוכנים לשלם 1000 שח יותר(המחיר ממש זול!) מה גם שהתחלתי לפרסם ומפה לאוזן וקיבלתי כ40 טלפונים תוך כמה ימים שמתחננים ליחידה הזו בלי שראו אפילו.
לאחרונה ובעקבות האשכול לפני כחודש ב1.6.25 הודעתי להם שאם לא יעזבו בתאריך המיועד(אין כבר שיקים והם עושים העברה) אז אני מעלה את המחיר ב500 ש"ח מה1.7 למרות שיכולה לקחת 1000 יותר....ובכל אופן אם יקח גג עד שבועייםאחרי ה1.7 לפינוי אז לא אדרוש תוספת.
הם קיבלו בהבנה ואמרו שיעדכנו אותי לקראת ה1.7....חיכיתי...וחיכיתי
הערב(29.6.25) הודיעו לי שזה יקר להם, הם מבקשים חודש נוסף במחיר הישן ללא העלאה ואז אם הדירה לא תהיה מוכנה(למרות שנראה כבר שכן אוטוטו, אך לא ב1.7...) אז ילכו להורים בינתיים. ואם אני לא מוכנה אז יעזבו-בעוד שבועיים מתוך לחץ אבל יעזבו(ללא תשלום נוסף, בעקבות ההתגמשות שלי שהוזכרה לעיל...)
מדובר באנשים טובים מאוד אך אני ממש נאנקת עם תשלומי ארנונה(ללא הנחה כקנס על הבניה+ תשלום קנס בפועל ומשפטים... ומשפחה ברוכת ילדים ב"ה.)
האם עלי עוד להתגמש?? או להוציא אותם בהרגשה טובה ובסיום טוב? ומי יודע אם פתאום שוב יהיה משהו מול איראן חלילה ולא יהיה ביקוש ללא ממ"ד?
תודה רבה!
רוב השוכרים ששוכרים דירה במרכז הם לא ברמה של המשכירים הם בד"כ בעלי אמצעים שבחרו להתפנק ולגור במרכזרוב האנשים שמשכירים דירה במרכז הם לא ברמה של השוכרים הם בד"כ בעלי אמצעים מרובים שבחרו בדרך קלה לעשות כסף והעדיפו להשקיע בדירה מאשר בשוק ההון
ואין צורך לרחם עליהם והם יכולים לשאול רב ואולי הוא יאמר להם שניתן להורים מהשכירות מעשר או חומש
למה באמת אי אפשר להקים קול זעקה שוכרים הדירה היא פת לחמנולמה אי אפשר להקים קול זעקה?
משכירים זה פת לחמינו!!!
ולא כזוג שהתחתנו לפני שנה לא יכולים לעבור כ"כ רחוק מההורים שלנו!
1000 ש"ח זה עןד טיפה בים כדיי לכסות את החובות שלנו1000
זה מחיר חיים לזוג
בבקשה משכירים קחו את זה בחשבון כשאתם מעלים.
אם אין לך כסף ואתם לא רוצים לעבור לפריפריהאין לנו כסף אבל לזו"צ שהם כבר התחתנו לפני שנה!!
לעבור לפיריפריה זה לא אופציה
נצלניםכמשכירת יחידה יש לי דיירים מעולים טובים והגונים ב"ה כבר 3 וחצי שנים (היחידה מדווחת רק שנתיים אך שילמתי עליה ארנונה רטרואקטיבית וקנסות.....). נתתי להם מחיר זול כי זה מה שהיה מקובל אז בהתאם להיצע. בהמשך המחירים עלו והם זכו במחיר למשתכן והיו אמורים תוך שנתיים לקבל מפתח לדירה משלהם בפרוייקט (באותה עיר שלנו).
הארכתי להם ע"י שנתנו שיקים מראש ללא חוזה חדש(בשנה האחרונה) וללא כל העלאה בידיעה שהם יוצאים בקרוב ואז אני יכולה להעלות בלי מצפון...
כמו רוב המקרים גם להם היו עיכובים רבים ובכל פעם הודיעו להם על דחייה בחודשיים בערך. כך משך קרוב לשנה. כאשר התאריך הקרוב כרגע לעזיבה הצפוי הוא כביכול 1.7.25 .
יש לי ביקוש עצום ואנשים מוכנים לשלם 1000 שח יותר(המחיר ממש זול!) מה גם שהתחלתי לפרסם ומפה לאוזן וקיבלתי כ40 טלפונים תוך כמה ימים שמתחננים ליחידה הזו בלי שראו אפילו.
לאחרונה ובעקבות האשכול לפני כחודש ב1.6.25 הודעתי להם שאם לא יעזבו בתאריך המיועד(אין כבר שיקים והם עושים העברה) אז אני מעלה את המחיר ב500 ש"ח מה1.7 למרות שיכולה לקחת 1000 יותר....ובכל אופן אם יקח גג עד שבועייםאחרי ה1.7 לפינוי אז לא אדרוש תוספת.
הם קיבלו בהבנה ואמרו שיעדכנו אותי לקראת ה1.7....חיכיתי...וחיכיתי
הערב(29.6.25) הודיעו לי שזה יקר להם, הם מבקשים חודש נוסף במחיר הישן ללא העלאה ואז אם הדירה לא תהיה מוכנה(למרות שנראה כבר שכן אוטוטו, אך לא ב1.7...) אז ילכו להורים בינתיים. ואם אני לא מוכנה אז יעזבו-בעוד שבועיים מתוך לחץ אבל יעזבו(ללא תשלום נוסף, בעקבות ההתגמשות שלי שהוזכרה לעיל...)
מדובר באנשים טובים מאוד אך אני ממש נאנקת עם תשלומי ארנונה(ללא הנחה כקנס על הבניה+ תשלום קנס בפועל ומשפטים... ומשפחה ברוכת ילדים ב"ה.)
האם עלי עוד להתגמש?? או להוציא אותם בהרגשה טובה ובסיום טוב? ומי יודע אם פתאום שוב יהיה משהו מול איראן חלילה ולא יהיה ביקוש ללא ממ"ד?
תודה רבה!
אולי יש כאלה אבל יש הרבה שאני מכירה אישית שגרים במרכז והיו מאוד רוצים לגור בפריפריהרוב השוכרים ששוכרים דירה במרכז הם לא ברמה של המשכירים הם בד"כ בעלי אמצעים שבחרו להתפנק ולגור במרכז
ואין שום צורך לרחם על השוכרים
וכמו שזה נשמע לא הגינוי כך במיטותא הדברים שכתבתם אין להם כל קשר למציאות חיים .
כל מילה.אולי יש כאלה אבל יש הרבה שאני מכירה אישית שגרים במרכז והיו מאוד רוצים לגור בפריפריה
ואם אתה רוצה דוגמאות אז בכיף
אמא אלמנה או אב אלמן של אחד מבני הזוג /ילד חולה שצריך טיפול מיוחד בבית חולים טוב -והבתי חולים בצפון/ דרום ברמה הרבה יותר פחותה/ ילד חינוך מיוחד שכנל בפריפריה התחום הזה הרבה פחות מפותח
ועוד הרבה דוגמאות שלא כאן המקום לפרט
את לא חסידית נכון?!סליחה אבל מה יקרה אם תעברו לפריפריה ותהיו חלק מקהילה כלל חסידית בעמנואל או טבריה עילית?
גם אם אי אפשר לגור בפריפריה צריך לדאוג שתהיה הכנסה לדיוראולי יש כאלה אבל יש הרבה שאני מכירה אישית שגרים במרכז והיו מאוד רוצים לגור בפריפריה
ואם אתה רוצה דוגמאות אז בכיף
אמא אלמנה או אב אלמן של אחד מבני הזוג /ילד חולה שצריך טיפול מיוחד בבית חולים טוב -והבתי חולים בצפון/ דרום ברמה הרבה יותר פחותה/ ילד חינוך מיוחד שכנל בפריפריה התחום הזה הרבה פחות מפותח
ועוד הרבה דוגמאות שלא כאן המקום לפרט
גם אני לא חסידיתאת לא חסידית נכון?!
הרב שך זצוק"ל אמר "מאושרים החסידים שיש להם רבה' "גם אני לא חסידית
ואני רואה סביבי שלליטאים וספרדים הרבה יותר קל להקים קהילה בפריפריה
אז סתם בשביל האינטלגנציה-למה זה ככה?
נשמח שהחסידים פה יחכימו אותנו....
ברור שאת לא אמורה עוד להתגמש.האם עלי עוד להתגמש??
יכולה לענות לך רק בשמי-גם אני לא חסידית
ואני רואה סביבי שלליטאים וספרדים הרבה יותר קל להקים קהילה בפריפריה
אז סתם בשביל האינטלגנציה-למה זה ככה?
נשמח שהחסידים פה יחכימו אותנו....
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים