בלבוסטע

• הוסף לסימניות
מה אתן אומרות, יש למה ללכת לשם?

• הוסף לסימניות
יהיה יפה, רק תיקחי בחשבון את כמות הנשים... זה יכול להפריע אם לא להרוס את החוויה.

• הוסף לסימניות
מה בדיוק הולך להיות שם?

• הוסף לסימניות
אה זה היה היום???? אופס.. חשבתי עוד שבוע..
אז מי היה\? איך היה?

• הוסף לסימניות
הייתי,
היה מאד יפה, מושקע ברמות.
בבוקר היה נחמד חילקו הרבה טעימות... היה מקום לטייל... יכלת לראות גם את הרצפה.
הרצאות נחמדות, וסתם כך מעניין לראות איך השפית בעצמה מכינה אוכל.
חזרתי שוב בערב, בסיעתא דשמיא עילאית הצלחתי להכנס, היה דחוס, היית צריכה לארוב לאי מי שתקום מן הכסא בשביל שיהיה לך אולי כסא לשבת, היה המון, מלא, בלי עין הרע.
סך הכל נהניתי, אפילו מאד.
לדעתי בכל האירועים מהסוג הזה- בדרך כלל כשאת באה להנות- את נהנית:
לא ניתפשת לקטנות, לא מתלוננת כל רגע על זאתי שמסתירה וההיא שמדברת...
ההפרשת חלה היתה ממש מרגשת,
סעודת אמנים, ועוד ממשיך שם. אני עזבתי.
זה נראה שזו רק ההתחלה שלהם והם מתכננים לעשות גם "בלבוסטע 2"

• הוסף לסימניות
מה היה בתכלס הרעיון של היום הזה?

• הוסף לסימניות
זה הרעיון... :)

קבצים מצורפים

• b1.jpg
    KB 363.1 · צפיות: 31
  • הוסף לסימניות
אני יודעת מה היה בתכלס הרעיון???
היה מוטיב- אוכל.
מזה יצאו ל:
מתכונים
קליעות של חלות
הפרשת חלה
אמן
וכו
והכי "חשוב" מלא פרסומות לחברות שהיו שם כמו :קנווד, שמרית, מימונס, ועוד.
רדיו קול חי גם כיכב שם, הם העבירו בשידור חי, לא יודעת אם הכל אבל בבוקר הם העבירו.
נראה לי שעכשיו יש שם תחרות על השפית הבאה...

• הוסף לסימניות
בקיצור אוכל על הפרק,
אוכל לפתיחה, אוכל בהמשך, באמצע וכמובן לסיום...
איך מכינים,
עם מה,
ממה,
איך עורכים,
איך מעצבים,
איך אוכלים,
איך טועמים,
(איך נשארים רזים?!??)

• הוסף לסימניות
רק לי עושה הרגשה רעה ללכת למקום שכל כולו סביב האוכל? (גם אם מכניסים איצטלא רוחנית.)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י נעמי ברקאי;527697:
רק לי עושה הרגשה רעה ללכת למקום שכל כולו סביב האוכל? (גם אם מכניסים איצטלא רוחנית.)

יעני רק האוכל עושה אותך בלעבוסטע?

• הוסף לסימניות
ללכת ליום שלם מהבוקר עד הערב זה באמת נראה לי מוגזם.
אבל לכמה שעות- כשאת לוקחת את זה בתור הפוגה,
קצת לשמוע על מתכונים, לפגוש חברות, לשמוע הרצאות, לטעום דברים חדשים- לא נראה לי גרוע,
בתור אשה, כשאת גם כך הרבה זמן ביום נמצאת במחלקה הזו- אני מרגישה שזה נחמד.
לי הפריע יותר כל העניין של רדיו קול חי שהיה בבוקר,
ואז המנחה היתה צריכה לדבר לקהל ו"לאילו שנמצאים בבית" ולהזכיר להם היכן הם על הסקלה ולכל הצוות הטכני של הרדיו תודה וכו'...היתה אז אווירת רדיו כזאת...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י mig;527696:
בקיצור אוכל על הפרק,
אוכל לפתיחה, אוכל בהמשך, באמצע וכמובן לסיום...
איך מכינים,
עם מה,
ממה,
איך עורכים,
איך מעצבים,
איך אוכלים,
איך טועמים,
(איך נשארים רזים?!??)

אם לא הובנתי, ממש לא הייתי שם!
רק הבנתי שזה מה שהולך להיות / היה...
וקבלתי תחושה ממש עלובה... תנו לאוכל לדבר...

• הוסף לסימניות
סליחה שאני חולקת עליכן
אבל האוכל בהחלט חלק חשוב בבאלעבוסטע
דוקא תכננתי לפנות לי יום ןלנסוע, וללמוד על רגל אחת טיפים ורעיונות איך להוסיף עוד טעם לארוחות, וכל הילדים עודדו אותי לנסוע ולשמוע רעיונות איך ניתן לעשות אוכל עוד יותר טעים,
אז ברור שיש פה מסחר מאחורה כי אף אחד לא עובד בהתנדבות, אבל אם אני יכולה לקחת פטנטים לעצמי וזה עולה כ"כ מעט אז למה לא?
לצער,י אחרי שארגנתי מטפלת והכל קרה לבת שלי דבר לא נעים וביליתי בקופ"ח ולא שם
ואולי באמת הייתי מתאכזבת ולא יוצאת עם שלל רעיונות כמו שקיויתי,
אבל ברעיון הכללי-התלהבתי מאד מהיזם החדשני
כמה כבר אפשר לראות סרטים?וכל מי שיקדם מיזמים כאלו שיבורך!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י תובנה;527705:
ללכת ליום שלם מהבוקר עד הערב זה באמת נראה לי מוגזם.
אבל לכמה שעות- כשאת לוקחת את זה בתור הפוגה,
קצת לשמוע על מתכונים, לפגוש חברות, לשמוע הרצאות, לטעום דברים חדשים- לא נראה לי גרוע,
בתור אשה, כשאת גם כך הרבה זמן ביום נמצאת במחלקה הזו- אני מרגישה שזה נחמד.
לי הפריע יותר כל העניין של רדיו קול חי שהיה בבוקר,
ואז המנחה היתה צריכה לדבר לקהל ו"לאילו שנמצאים בבית" ולהזכיר להם היכן הם על הסקלה ולכל הצוות הטכני של הרדיו תודה וכו'...היתה אז אווירת רדיו כזאת...

אני מסכימה איתך על הקטע הזה של ההפוגה, זה טוב וזה גם מאוד חשוב במקרים ובזמנים שונים.
אלא שבאמת לקחת את נושא האוכל ולדוש בו כמו... נכון שזה נושא מאוד מרכזי בחיינו כבלעבוסטע'ס, אבל באמת שזה לא רק ולא העיקר.
ואם יורשה לי אז אני באמת מרגישה שפשוט הייתה פה פזילה ברורה לכיוון סגנון של תכניות טלוויזיה שונות... או שאני טועה? :(

• הוסף לסימניות
אני חושבת שאתן טועות
יש לי כמה חברות שהלכו והם ממש לא הטיפוס של אוכל, אוכל, אוכל...
והם כמובן לא מושפעות משום תוכנית טלויזיה,
יש הרבה שאוהבות לגוון ולהשקיע באוכל (מה שרובנו מתעצלות), וזה ממש לא עבירה להשקיע באוכל, לראות מתכונים חדשים ולהפתיע את המשפחה והילדים המתוקים בארוחת צהריים טעימה במיוחד.
אני לא יודעת מה אתם, אבל אני נהנית לראות את האלה שהארוחות אצלם הם לא סתם אורז לבן עם שניצל, אלא איזה אורז עסיסי וטוב ביחד עם סלט חסה ונבטים וקציצות בשר ברוטב וכו', הלואי שהייתי נמשכת לתחום הזה...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י mig;527699:
יעני רק האוכל עושה אותך בלעבוסטע?
אז מה הבעיה? שיוסיפו דוכן של סנו...
אבל נראה לי שאם ר' לוי יצחק מברדיטשוב היה רואה את המודעה, ואת הנהירה ההמונית למקום,היה פורש ידיו לשמים ואומר:"ראה את האמהות היהודיות, ריבונו של עולם, גם בדור של קריירה, כולן רוצות , בשורה התחתונה להיות:"בלעבוסטע"
אני לא רצתי לשם. שונאת מקומות צפופים.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י צמרת;527779:
אני חושבת שאתן טועות
יש לי כמה חברות שהלכו והם ממש לא הטיפוס של אוכל, אוכל, אוכל...
והם כמובן לא מושפעות משום תוכנית טלויזיה,
יש הרבה שאוהבות לגוון ולהשקיע באוכל (מה שרובנו מתעצלות), וזה ממש לא עבירה להשקיע באוכל, לראות מתכונים חדשים ולהפתיע את המשפחה והילדים המתוקים בארוחת צהריים טעימה במיוחד.
אני לא יודעת מה אתם, אבל אני נהנית לראות את האלה שהארוחות אצלם הם לא סתם אורז לבן עם שניצל, אלא איזה אורז עסיסי וטוב ביחד עם סלט חסה ונבטים וקציצות בשר ברוטב וכו', הלואי שהייתי נמשכת לתחום הזה...

אוי, שלא תחשובנה עכשיו שהתכוונתי להגיד שמי שהלכה לשם מושפעת מתכנית כלשהיא וראשה ורובה באוכל. להפך, אמרתי שאני בהחלט מבינה את אלה שהלכו כי חשוב לדעת לתת ימי מרגוע והתנפשות בחיים העמוסים.
אלא- מצד המתכננים והמבצעים של הרעיון- לקחת יום שלם מבוקר ועד ערב ולהתמקד בו באוכל (כאילו שאין עוד נושאים בעולם שמעניינים אותנו כאמהות) נראה לי לקוח לא ממחוזותינו. זה הכל.

• הוסף לסימניות
דווקא אני חשבתי שזה בדיוק מתאים לכל הנשים שעובדות...
להכין 4 מרקים ב 1/2 שעה.
וכן פטנטים להכין דברים בקלי קלות
כל מה שלא ידעתם שאפשר לעשות עם טונה וכו'...
תכננתי ללכת ובסוף....

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת