הוא כבר הולך להגמר....נכתב ע"י sarit_f;527620:מה בדיוק הולך להיות שם?
נכתב ע"י נעמי ברקאי;527697:רק לי עושה הרגשה רעה ללכת למקום שכל כולו סביב האוכל? (גם אם מכניסים איצטלא רוחנית.)
נכתב ע"י mig;527696:בקיצור אוכל על הפרק,
אוכל לפתיחה, אוכל בהמשך, באמצע וכמובן לסיום...
איך מכינים,
עם מה,
ממה,
איך עורכים,
איך מעצבים,
איך אוכלים,
איך טועמים,
(איך נשארים רזים?!??)
נכתב ע"י תובנה;527705:ללכת ליום שלם מהבוקר עד הערב זה באמת נראה לי מוגזם.
אבל לכמה שעות- כשאת לוקחת את זה בתור הפוגה,
קצת לשמוע על מתכונים, לפגוש חברות, לשמוע הרצאות, לטעום דברים חדשים- לא נראה לי גרוע,
בתור אשה, כשאת גם כך הרבה זמן ביום נמצאת במחלקה הזו- אני מרגישה שזה נחמד.
לי הפריע יותר כל העניין של רדיו קול חי שהיה בבוקר,
ואז המנחה היתה צריכה לדבר לקהל ו"לאילו שנמצאים בבית" ולהזכיר להם היכן הם על הסקלה ולכל הצוות הטכני של הרדיו תודה וכו'...היתה אז אווירת רדיו כזאת...
אז מה הבעיה? שיוסיפו דוכן של סנו...נכתב ע"י mig;527699:יעני רק האוכל עושה אותך בלעבוסטע?
נכתב ע"י צמרת;527779:אני חושבת שאתן טועות
יש לי כמה חברות שהלכו והם ממש לא הטיפוס של אוכל, אוכל, אוכל...
והם כמובן לא מושפעות משום תוכנית טלויזיה,
יש הרבה שאוהבות לגוון ולהשקיע באוכל (מה שרובנו מתעצלות), וזה ממש לא עבירה להשקיע באוכל, לראות מתכונים חדשים ולהפתיע את המשפחה והילדים המתוקים בארוחת צהריים טעימה במיוחד.
אני לא יודעת מה אתם, אבל אני נהנית לראות את האלה שהארוחות אצלם הם לא סתם אורז לבן עם שניצל, אלא איזה אורז עסיסי וטוב ביחד עם סלט חסה ונבטים וקציצות בשר ברוטב וכו', הלואי שהייתי נמשכת לתחום הזה...
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים