שיתוף בלילה בלילה...

• הוסף לסימניות
ויש גם פידיאף לחסומים>>
1673526067632.png

קבצים מצורפים

• לילה.pdf
    12.3 MB · צפיות: 175
  • הוסף לסימניות
.

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
.

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
ענקקקק!!!
אהבתי גם את הביצוע.
כמה אפשר להעביר במינימליזם!
מרשה לשתף?
לפעמים הקריקטורות האלה זה הפורקן שלי לכל מיני סטיילים שאני רוצה לעשות ומחפשת את ההזדמנות בשבילם...

• הוסף לסימניות
חחחחח אני בציור....

• הוסף לסימניות
מלכי
איזה כייף שאפשר להגיב לך כאן
ראיתי כבר בהפסקת קפה ולא גמרתי לצחוק
חשבתי שרק אצלי זה קורה... :)
הציורים שלך תמיד מדהימים אותי , איך שאת מציירת בכזה קו נקי וחלק עם פלטת צבעים נעימה, ויחד עם זה כל כך הרבה עושר ופרטים בציור אחד!
ממש אוהבת את הסגנון שלך!!!

• הוסף לסימניות
היה כאן פעם ציור דומה, על כך שהתינוק תופס כמעט את כל המיטה, והאמא מתכווצת לה בקצוות.... לא מצאתי עכשיו...

• הוסף לסימניות
חחחחח
יאווו מלכי, איזה מצחיק!!!!
זה גדול!!!
הציורים שמשקפים את הנקודות האלה - חחחחח
ואת עושה את זה כל פעם בצורה כל כך קולעת
אלופה!!!

• הוסף לסימניות
מאד מאד אהבתי
גם ראיתי בהפסקת קפה
ונדלקתי לגמרי
מדהים לראות איך אנחנו מתחברים דווקא בנקודות האמיתיות של החיים......

• הוסף לסימניות
:LOL::ROFLMAO:
איך צחקתי...וואו זה טוב.
מדהים כמה הצלחת להעביר במינימליזם! אלופה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה