במה מכבסים?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י פיקצר פרפקט;696178:
אין היום מכונה שתכבס נקי כמו המכונות שלפני 10 שנים. נקודה!
אני הייתי צריכה לקנות חדש לפני 4 שנים, התעניינתי המון. חקרתי לבד כל מכונה. ובסוף קניתי סימנס 7 קילו. יש לו המון אופציות עם אפשרות של תוספות מים ושטיפות.(שזה הצרה היום במכונות שהם חוסכים במים, ועל הדרך חוסכים ממך בגד נקי...)
אבל "חייבים" לעשות תוכניות מאוד ארוכות.עם כל התוספות בשביל שזה יצא באמת נקי כמו שאני רוצה. (אפילו לעדינים אני עושה תוכנית של הרתחה אבל ב30 מעלות)

גם לי יש סימנס ואני מאד מרוצה!!!!

• הוסף לסימניות
לי יש אלקטרולוקס ואני ממש מרוצה! ושמעתי מאוד כמה שהיא מעולה!
בהצלחה!

• הוסף לסימניות
גם לי יש אלקטרולוקס, מעולה!
היא חדשה יחסית בשוק (5-6 שנים)
והיום היא מאד מומלצת! חברה טובה, מגוון תוכניות קצרות וארוכות והעיקר מכבסת מצויין.

המחירים כמו הבוש

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ליקי;696550:
לגבי מכונה של רבע שעה זה יותר שטיפה ממכונה. ואת זה יש גם ב AEG .
ובלי צפיות שזה יצא נקי מידי..

במילה זה ממש לא שטיפה אלא מכונה קצרה, וזה יוצא נקי!!!!!!
בAEG שלי אין את זה!

• הוסף לסימניות
לי יש את אלקטרולוקס ואני מרוצה ממנה מאד מאד! לאימי יש מילה וגם היא מאד מרוצה
מה שלא תחליטו שיהיה בהצלחה ושיצא נקי.............

• הוסף לסימניות
יוצא שכדאי ללכת על AEG/אלקטרולוקס.

• הוסף לסימניות
לי יש AEG מלפני 8 שנים ואני מאוד מאוד מרוצה, קורה פה ושם שהיה בעיות אבל עושה יפה את העבודה, אבל היום בטח אין להשיג את המכניות הישנות והטובות, וחבל.:rolleyes:

אבל בקטנה, הכי חשוב זה סיעתא דשמיא וזה אנחנו לא יכולים לארגן לך פה בפורום, אולי קצת תהילים.;) אני מכירה משהי שקנתה באותה תקופה שאני קניתי מכונה עם שם מעולה, והרבה יותר יקרה, ואכלה ממנה המון קש, ושילמה על תיקונים טבין ותקילין. וכבר החליפה מכונה. אז שיהיה לך הרבה הצלחה במה שתחליטי, ותעשי בירורים רק בגדר ההשתדלות, ותתפללי שיהיה לך סיעתא דשמיא ושתצליחי איתה. אני ראיתי שהיו דברים שביררתי עליהם בלי סוף ובסוף נפלתי איתם, והיו דברים שכמעט לא ביררתי והצלחתי. הכל תלוי במזל, אפילו ספר תורה שבהיכל.:)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י yeoodit;696566:
גם לי יש סימנס ואני מאד מרוצה!!!!
גם לי יש סימנס ואני מאוד מרוצה. כמובן, שלמדתי טוב טוב את ההוראות של המכונה, ובתקופה הראשונה הייתי צמודה לחוברת, ותקופה ארוכה אחר כך הייתי עוד בודקת מה הכי מתאים.
חוץ מכביסות קלות מאוד, או כהות, אני משתמשת בד"כ בכביסה מקדימה. במקרים קשים - בכפתור של כתמים קשים. אני משתמשת בנוזל כביסה של אריאל ומאוד מרוצה.

• הוסף לסימניות
גם אני התחבטתי לפני שבועיים בנושא

והחלטתי שאם כבר אלך על הטוב ביותר, רכשתי מילה ואני לא מתחרטת. אחרי שהיתה לי מכונה שפשוט לא כבסה, במשך כמה שנים, זרקתי אותה למרות שהיא עבדה, כי היא היתה מכונה בלבד ולא מכונת כביסה,
המילה = תענוג. נקיון, שקט, בקודמת - היה צורך לרדת למקלט כשהיא סחטה.
פשוט מושלמת. רק התענוג = כסף. אבל שווה!!!!

• הוסף לסימניות
אם את רוצה מכונה טובה באמת ומוכנה להשקיע קצת יותר לכי על מילה
שווה כל שקל!!!
אני מכבסת המון (3 מכונות ממוצע ביום)
כתמים קשים שלא ירדו לי בא.א.ג יורדים מצוין. כולל כתמי שוקו שהמתינו כמה ימים.
יש תוכניות מעולות, כגון תוכנית מצויינת שמחליפה כביסות יד לבגדים עדינים.

ואני ממש לא בטוחה שבסופו של דבר היא עולה יותר מכל מכונה אחרת...
על המכונה הקודמת הוצאתי במשך 8 שנים כ-3000 שקלים להוצאות תיקון, כל פעם הטכנאי הזהיר אותי לעשות פחות סחיטות, כי המכונה לא עומדת בזה ועוד. וזו עובדת כמו סוס בלי עין הרע....

• הוסף לסימניות
מצטרפת לקודמי על המלצתם על מילה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י mc;697448:
אם את רוצה מכונה טובה באמת ומוכנה להשקיע קצת יותר לכי על מילה​

שווה כל שקל!!!
אני מכבסת המון (3 מכונות ממוצע ביום)
כתמים קשים שלא ירדו לי בא.א.ג יורדים מצוין. כולל כתמי שוקו שהמתינו כמה ימים.
יש תוכניות מעולות, כגון תוכנית מצויינת שמחליפה כביסות יד לבגדים עדינים.​

ואני ממש לא בטוחה שבסופו של דבר היא עולה יותר מכל מכונה אחרת...
על המכונה הקודמת הוצאתי במשך 8 שנים כ-3000 שקלים להוצאות תיקון, כל פעם הטכנאי הזהיר אותי לעשות פחות סחיטות, כי המכונה לא עומדת בזה ועוד. וזו עובדת כמו סוס בלי עין הרע....​

מאד מעניין אותי לדעת בקשר למילה, (כשאצטרך.. וגם קורה הרבה שמתענינים ואנשים רוצים לדעת)
שמעתי הרבה שהוא מכבס מאוד נקי ושהוא חזק. אבל שיש לזה חסרון גדול - אם קורה שצריך להחליף חלק, זה עולה "הון". האם יצא לך? זה נכון?

• הוסף לסימניות
יש לחברה שירות ביטוח

שעולה 500 ש"ח לשנה וכולל בתוכו את החלקים אם צריך להחליף.
מה גם שחברה שיש לה 6 שנים את המכונה אמרה שעוד לא היה אצלה טכנאי.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י פיקצר פרפקט;697538:
מאד מעניין אותי לדעת בקשר למילה, (כשאצטרך.. וגם קורה הרבה שמתענינים ואנשים רוצים לדעת)
שמעתי הרבה שהוא מכבס מאוד נקי ושהוא חזק. אבל שיש לזה חסרון גדול - אם קורה שצריך להחליף חלק, זה עולה "הון". האם יצא לך? זה נכון?
נתתי לך תודה בטעות, לא נורא, תהני...
אני גם שמעתי שזה עולה המון.
אבל העניין הוא שהיא כ"כ חזקה, ולכן כמעט לא נדרש לתקן אותה.
יש לי אותה כשנתיים וחצי ועובדת חלק, ב"ה, ללא בעיות.
וכמו שכתבתי היא עובדת אצלי כמעט בלי לנוח.

• הוסף לסימניות
ברור שכל חלק עולה המון, (כמה יעלה לך להחליף גלגל ב BMW וכמה בסוברו אברכים? :))

(אבל איך טכנאי אמר לי פעם? מילה לא מתקלקלת, אלא אם כן אנשים עבדו חזק בשביל לקלקל אותה...)

• הוסף לסימניות
מכבסים במכונה רגילה ולכתמים קשים מתיזים אוקסיג'ן של סנו על הבגד והכתם יורד.

• הוסף לסימניות
יש טכנאי חרדי אמין מאוד את יכולה להיתקשר ולשאול אותו
לפני שקניתי שאלתי הוא אמר לי דגמים אבל גם צריך ארץ יצור כי יש לבוש יצור נגיד צרפת ואיטליה אחד טוב אחד גרוע (לא זוכרת בדיוק ארצות יצור ומה טוב
הוא אדם מאוד נחמד ועונה בשמחה וגם מבחינת הטכנאי אמין מקצועי ואמיתי
המשפחה שלו שטיסל והמס' 052-3891175
בהצלחה.

נ.ב לגבי כתמים שלא יורדים יש הרבה סיבות
1. מישהיא כבר כתבה מכונה עמוסה גורמת לכך שהכביסה תישאר עם כתמים
2. יש בדים שתופסים כתם ולא יורד.
3. ויש כמובן לכל מכונה את התוכנית הממולצת זה ניסוי וטעיה

• הוסף לסימניות
לי יש באוקנכט מכנית - מרוצה מאוד ב"ה מהנקיון ומהעבודה.

היא כבר 3 שנים עובדת חזק
ואני מכבסת הרבה

לפני שקניתי אותה בררתי ובררו לי הרבה על מכונות
ומהתחקיר עלה שהמכונות פרט למילה אינן מנקות באופן נורמלי
טכנאי מכונות המליצו פה אחד ללכת על מכניות ולא דיגיטליות אפילו שזה פחות עדכני

ואכן קניתי את הבאוקנכט (גרמנית)
והיא מנקה לי מצוין כתמים קשים מאוד, אני ממש לא תמיד עושה מכונות ארוכות
רק כשהכתמים ממש חזקים ולפעמים בהרתחה

בקשר למילה - לאמא שלי יש 2 מכונות
אחת היא קנתה לפני 9 שנים
ואח"כ הצטרפה שניה - לפני 3 שנים
היא מרוצה מאוד ומעבידה את שתיהן בפרך(לא אגלה כמה מכונות ביום)
בנתיים לא היה צורך בתיקון.
גם לגיסתי יש מילה ומרוצה מאוד ב"ה

סתם דבר קטן שלא ידעתי: המכונה שלי לא סחטה טוב ונעצרה - פשוט לא ידעתי שצריך לנקות את הפילטר מדי כמה זמן כי מצטבר עליו סיבים, אבק ולכלוך מהכביסה והמים לא יכולים לעבור באופן סדיר
אז מי שלא ידע. או לא הקפיד. בבקשה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה