במה מכבסים?

• הוסף לסימניות
יש לי א.א.ג = אלקטרולוקס.
מכבסת מצויין, ולא הורסת בגדים, שזה חשוב מאוד! הבגדים נשארים כחדשים לאורך זמן - עם סחיטה של 1000 סל"ד. [ויש גם 1400 סל"ד]
[לאחותי יש מכונת כביסה שכל בגד שיוצא משם נראה אחרי 'טראומת סחיטה', למרות שהסחיטה שלה לא מאוד חזקה...]
החסרון של הא.א.ג - הם התוכניות הארוכות!
אמנם יש לה גם תוכנית של כ - 35 דקות, אבל זה יותר לשטיפה מאשר לכיבוס.
את רוב הכביסה אני מכבסת על תוכנית של שעתיים וחצי [!!!], והבגדים יוצאים נקיים, וריחניים.
אני כמעט לא משתמשת בנוזלים ותרסיסים לכתמים. רק במקרים קשים, כמו: גלידת שוקולד, בננה וכדו'.
אבל כמו שכבר אמרו: בלי תפילות - הבירורים לא שווים יותר מידי.

• הוסף לסימניות
יש לי של קונסטרוקטה - ולא ממש ממליצה..
לאמא שלי יש מילה בערך 6 שנים והיא באמת סוס עבודה!
אחרי שהיה לה מכונה שהחזיקה 5 שנים...עם מליון תיקונים באמצע

וסתם לידע שלכם,
כמה שיותר סחיטות לבגדים, הבגד נהרס הרבה יותר מהר!!
קחו בחשבון.

• הוסף לסימניות
עדיין לא קנינו,
בטרקלין יעקב שכנעו אותי לקנות דווקא של בקו שהיא הרבה יותר זולה.
הוא אומר שאם לא מילה, אז אין הבדל בין המכונות, כולם דפוקות, ואין סיבה לקנות מכונה ב 2500, 3000, כשיש ב1700 כולל אחריות של 7 שנים והחזר של 500 בתוים.
נשמע אולי מגרה,
אבל דווקא ריבוי המתנות והאפשרויות קצת הפחיד אותי.

יש למישהו נסיון עם בקו? רמת נקיון, אופציות, קלקולים? גם עם יש אחריות ארוכה זה עגמת נפש לקרוא כל שני וחמישי לטכנאי...

ושוב, תודה רבה לכולם. בלבלתם אותי כהוגן, אבל עזרתם לי מאוד.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אייטש די;699275:
עדיין לא קנינו,
הוא אומר שאם לא מילה, אז אין הבדל בין המכונות, כולם דפוקות

למה שאומר ההוא בחנות בטח אין מה להאמין...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אייטש די;699275:
עדיין לא קנינו,
הוא אומר שאם לא מילה, אז אין הבדל בין המכונות, כולם דפוקות, ואין סיבה לקנות מכונה ב 2500, 3000, כשיש ב1700 כולל אחריות של 7 שנים והחזר של 500 בתוים.
נשמע אולי מגרה,
אבל דווקא ריבוי המתנות והאפשרויות קצת הפחיד אותי.

יש למישהו נסיון עם בקו? רמת נקיון, אופציות, קלקולים? גם עם יש אחריות ארוכה זה עגמת נפש לקרוא כל שני וחמישי לטכנאי...

ושוב, תודה רבה לכולם. בלבלתם אותי כהוגן, אבל עזרתם לי מאוד.

כולם יודעים שטרקלין יעקב משכנע על בקו, אם תכנסי עוד שבוע לקנות תנור הוא גם יגיד לך בקו, ואם הוא היה מוכר גם ארונות הוא היה מוכר לך ארון בקו,;) כי הוא כנראה מרוויח יותר על בקו.
וכמו שכתבה לך מיג, למוכרים בטח אסור להאמין...

אני מכירה מצוין את התחושה שמרוב בירורים ומידע את באמת לא יודעת מה לקנות, אז אולי תעשי טבלת חסרונות ויתרונות והמלצות ואזהרות ששמעת על כל מכונה, ואולי פשוט תלכי לקנות ראש בקיר אחרי מה שליבך נמשך , אני במצב כזה הולכת על אינטואיציה, ובונה לגמרי על סיעתא דשמיא!!:):)
הצלחות!!
כולה מכונת כביסה;););)

• הוסף לסימניות
bbr, כל מילה (ל' בפתח)
כנראה שראש בקיר, זה הפיתרון!

בד"כ אני בשיטה: טלפון לקרייזמן, ברגליים לטרקלין, וזהו!
גם עכשיו לפני שבוע כמעט סגרתי עם קרייזמן על הבוש שהמליצו.
בגלל עניין טכני התעכבתי עם זה, ובנתיים עלה בדעתי לברר פה, והתגובות על חוסר הניקיון שלה, כל כך בלבלו אותי,
שכבר התחלתי לדמיין כתמים על הבגדים שכיבסתי אצל אמא שלי בבוש... (שהיא מרוצה ממנה מאווד).

כנראה על זה נאמר: מה שלא טוב באי-נטר-ט (במנגינת רימון:))

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ip6;697630:
מכבסים במכונה רגילה ולכתמים קשים מתיזים אוקסיג'ן של סנו על הבגד והכתם יורד.

כמה ילדים מתחת לגיל 5 יש לך?

• הוסף לסימניות
יש לי מכונת סימנס ופתאום הפסיקה לעבוד, הזמנו טכנאי מהחברה והוא אמר שכנראה בעיה בכרטיס ושזה יעלה 670 ש"ח
האם טכנאי לא מהחברה היה לוקח פחות?

• הוסף לסימניות
לא עברתי על כל האשכול,
מי שמתלוננת שהכביסה יוצאת עם ריח רע,
עצה טובה:
קונים בצרכניה מלח לימון (מגיע כמו תבלינים בשקית)
לשים בשפע בכל התאים של המכונה
ולהפעיל את המכונה בתוכנית ארוכה על ריק.

זה מוציא את כל האבנית שנדבקה לצינורות
ומרענן את המכונה.
הכביסה מאז יוצאת לי מריחה מצויין.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י tamar;699395:
כמה ילדים מתחת לגיל 5 יש לך?
כתמים זה עניין של הורה וסוג ילד.
לייש שניים מתחת לגיל 5 ואני לא מכירה כמעט את המושג של כתמים.
אוכלים עם סינר וגם אם לא נזהרים.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ליקי;699426:
כתמים זה עניין של הורה וסוג ילד.
לייש שניים מתחת לגיל 5 ואני לא מכירה כמעט את המושג של כתמים.
אוכלים עם סינר וגם אם לא נזהרים.

מי דיבר על הבגדים? ברור שהבגדים נשארים גם אצלינו נקיים.
התכוונתי לכתמים על הסינרים :)

נראה לך???
כנראה שיש לך באמת ילדים מיוחדים :)
או שאולי הם עדיין לא בגיל שמטפסים בו על גדרות ועצים וחופרים בו כל מיני בורות כדי לקבור נמלים ולשתול עצים לדורות הבאים וכו' על זו הדרך...

• הוסף לסימניות
כמה נכונה תשובת תמר. אינם דומים כתמים של ילד בן חמש לילד בן עשר. אם בן החמש יוכל בחורף לסחוב אותו הבגד ליומיים, בן העשר בקושי יום אחד. איך אמר הרבה:"מגיע בבוקר מצוחצח ויוצא חזרה כמו פועל/סיד. תלוי מה היה הפריוקט הנוכחי בהפסקה.
אני מאחלת לכולן ילדים בריאים, נורמליים ומלאי יזמה ופעילות ו... כן מתלכלכים.
זו חלק מעסקת חבילה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה