מקרר במסך של המקרר יש סימן קריאה אדום, מה זה אומר?

• הוסף לסימניות
יש לנו מקרר בקו ועושה קוד תקלה c3 ולפני כן עשה קוד c2
אציין שחזרנו אחרי נופש של 4 ימים וכך מצאנו את המקרר
מישהו יודע משהו? מה זה יכול להיות?
תודה רבה

• הוסף לסימניות
יש לי מקפיא של בלומברג שלא מתפקד ובפנים הכל מופשר והוא כותב pc 13 עם נורת אזהרה .
מישהו נתקל בבעיה הזו?

• הוסף לסימניות
היי
משהו יכול לעזור לי? מקרר בלומברג מקפיא תחתון
כבר כמה ימים מופיע לי ההודעה הזו על המסך, נראה לי אחד מחלקי המקפיא לא מקפיא מספיק לא יודעת אם קשור
מה זה אומר ומה עושים?
תודההההה

קבצים מצורפים

• WhatsApp Image 2024-09-19 at 16.50.44.jpeg
    WhatsApp Image 2024-09-19 at 16.50.44.jpeg
    KB 47.2 · צפיות: 48
  • הוסף לסימניות
מישהו מכיר את קוד התקלה הזה?
זה מהבהב בין זה לבין הטמפרטורה הרגילה של המקרר.
כאשר אני לוחץ על איזה כפתור זה נעלם
1742221119783.png

• הוסף לסימניות
יש לי מקרר של בלומברג עם מקפיא למטה
מאז שניקינו אותו לפסח לפני יומיים הוא מקפיא את כל האוכל במקרר
חזק מאוד!
הפשרתי אותו לחלוטין ואז חיברתי חזרה ו... שוב קופא
מה עושים? מקרר בן חצי שנה

• הוסף לסימניות
חזק מאוד!
תראי אם כיונתה את המקרר על רמת קור רגילה!

• הוסף לסימניות
חזק מאוד!
תיקון הפשרתי רק את המקרר
המקפיא נשאר סגור עם כל הקפואים ובעצם לא הפשיר
יכול להיות שזה משנה?

• הוסף לסימניות
תיקון הפשרתי רק את המקרר
יכול להיות שזה משנה?
לא יודע לענות בבירור על זה אם כי אני משער שלא אמור להיות קשור כי למקרר מערכת קירור (כמעט) נפרדת ומערכת הפשרה נפרדת, אבל ניתן לשטיגליץ לכתוב את דעתו.
מה שכן הפשרה לפעמים יכולה לקחת המון שעות, אם קפאו מים בצלעות קירור של המקרר אתם לא תראו את זה כי זה מאחורי הפלסטיקים ולא תדעו שזה באמת הופשר, אם יש לכם אפשרות לפרק את הפלסטיקה בגב (מבפנים) המקרר תהיו יותר חכמים. אם תפרקו תוכלו גם לבדוק שאין סתימה במעברי הניקוז, אם יש סתימה המים ישארו בתא הקירור ובמשך הזמן יקפאו.
בנוסף תבדקו אם המאווררים לא סתומים ועובדים תקין (כשלחצן הדלת סגור).
אגב שיטה טובה להפשרה (בלי בלאגן של מים חמים וכו) זה לשים מאוורר מול המקרר, האוויר מבחוץ יאיץ את ההפשרה.

• הוסף לסימניות
תיקון הפשרתי רק את המקרר
יכול להיות שזה משנה?
בבלומברג בקו וסמסונג, המקרר והמקפיא מנותקים אחד מהשני, לכל אחד מערכת אויר נפרדת.
מה שיש לבדוק
א. אם במסך המעלות כמו שהיו
ב. לבדוק שלא שמתם ניילונים או ציפוי אחר על פתחי אוורור בכלל ועל החיישן של המעלות בפרט.
ג. אם לא הנ"ל - כנראה תקלה בכרטיס, תנצלו את האחריות.
אשמח לדעת מה המסקנות
בהצלחה

• הוסף לסימניות
בבלומברג בקו וסמסונג, המקרר והמקפיא מנותקים אחד מהשני, לכל אחד מערכת אויר נפרדת.
מה שיש לבדוק
א. אם במסך המעלות כמו שהיו
ב. לבדוק שלא שמתם ניילונים או ציפוי אחר על פתחי אוורור בכלל ועל החיישן של המעלות בפרט.
ג. אם לא הנ"ל - כנראה תקלה בכרטיס, תנצלו את האחריות.
אשמח לדעת מה המסקנות
בהצלחה
תודה על המענה המפורט
קודם כל התקלה קיימת גם במקפיא וגם במקרר
זא המקפיא מקפיא חזק מדי
המקרר מקפיא במקום לקרר
א. כן
ב. היה נייר אבל הורדנו והפשרנו ועוד לא עזר
כרגע הוצאתי הכל להפשרה של לילה נראה מה יהיה בבוקר

• הוסף לסימניות
תודה על המענה המפורט
קודם כל התקלה קיימת גם במקפיא וגם במקרר
זא המקפיא מקפיא חזק מדי
המקרר מקפיא במקום לקרר
א. כן
ב. היה נייר אבל הורדנו והפשרנו ועוד לא עזר
כרגע הוצאתי הכל להפשרה של לילה נראה מה יהיה בבוקר
הפשרה מועילה כשהמקרר מקרר חלש מידי ולא כשמקרר חזק מידי.

• הוסף לסימניות
קופץ על האשכול יש לי בעיה מאתמול בלילה כאילו קמתי היום בבוקר אני רואה את זה אתמול בלילה זה לא היה פשוט יש את הסימן אזהרה אדום שמהבהב וזה עובד ככה המעלות מופיע רגע אחד המעלות התקינות המקרר ארבע מעלות והפריזר 21 מינוס וזה מהבהב יחד עם הסימן אזהרה אדום וזה מתחלף שכתוב במקרר ec אם זיהיתי טוב או oc ולמטה בפריזר מופיע ארבע מעלות כל הפיזר הפשיר והמקרר נראה תקין
המאוורר בפריזר נראה שלא עובד אני אשמח מאוד אם מישהו יכול להגיד לי תשובה על זה אם אני צריך טכנאי או כל דבר אחר לעשות תודה
@א. שטיגליץ

• הוסף לסימניות
קופץ על האשכול יש לי בעיה מאתמול בלילה כאילו קמתי היום בבוקר אני רואה את זה אתמול בלילה זה לא היה פשוט יש את הסימן אזהרה אדום שמהבהב וזה עובד ככה המעלות מופיע רגע אחד המעלות התקינות המקרר ארבע מעלות והפריזר 21 מינוס וזה מהבהב יחד עם הסימן אזהרה אדום וזה מתחלף שכתוב במקרר ec אם זיהיתי טוב או oc ולמטה בפריזר מופיע ארבע מעלות כל הפיזר הפשיר והמקרר נראה תקין
המאוורר בפריזר נראה שלא עובד אני אשמח מאוד אם מישהו יכול להגיד לי תשובה על זה אם אני צריך טכנאי או כל דבר אחר לעשות תודה
@א. שטיגליץ
שלום
אצלי הבעיה הייתה קרח מאחורה שהפריע , ניתקתי את המקפיא עד שהכל הפשיר והחזרתי , לאכל כמה שעות הבהוב הכל הסתדר.

• הוסף לסימניות
תנסה אולי להחזיר את המגנט הפוך אולי הוא נקלט הפוך....

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה