מוטי זילבר
משתמש פעיל
- הוסף לסימניות
??
תראי אם כיונתה את המקרר על רמת קור רגילה!יש לי מקרר של בלומברג עם מקפיא למטה
מאז שניקינו אותו לפסח לפני יומיים הוא מקפיא את כל האוכל במקרר
חזק מאוד!
הפשרתי אותו לחלוטין ואז חיברתי חזרה ו... שוב קופא
מה עושים? מקרר בן חצי שנה
יש מקום של כיונון מבפנים? כי על המסך בחוץ הכל כרגילתראי אם כיונתה את המקרר על רמת קור רגילה!
תבדקי!יש מקום של כיונון מבפנים?
אני לא ראיתיכמה מעלות המקרר?
תבדקי!
תיקון הפשרתי רק את המקרריש לי מקרר של בלומברג עם מקפיא למטה
מאז שניקינו אותו לפסח לפני יומיים הוא מקפיא את כל האוכל במקרר
חזק מאוד!
הפשרתי אותו לחלוטין ואז חיברתי חזרה ו... שוב קופא
מה עושים? מקרר בן חצי שנה
לא יודע לענות בבירור על זה אם כי אני משער שלא אמור להיות קשור כי למקרר מערכת קירור (כמעט) נפרדת ומערכת הפשרה נפרדת, אבל ניתן לשטיגליץ לכתוב את דעתו.תיקון הפשרתי רק את המקרר
המקפיא נשאר סגור עם כל הקפואים ובעצם לא הפשיר
יכול להיות שזה משנה?
בבלומברג בקו וסמסונג, המקרר והמקפיא מנותקים אחד מהשני, לכל אחד מערכת אויר נפרדת.תיקון הפשרתי רק את המקרר
המקפיא נשאר סגור עם כל הקפואים ובעצם לא הפשיר
יכול להיות שזה משנה?
תודה על המענה המפורטבבלומברג בקו וסמסונג, המקרר והמקפיא מנותקים אחד מהשני, לכל אחד מערכת אויר נפרדת.
מה שיש לבדוק
א. אם במסך המעלות כמו שהיו
ב. לבדוק שלא שמתם ניילונים או ציפוי אחר על פתחי אוורור בכלל ועל החיישן של המעלות בפרט.
ג. אם לא הנ"ל - כנראה תקלה בכרטיס, תנצלו את האחריות.
אשמח לדעת מה המסקנות
בהצלחה
הפשרה מועילה כשהמקרר מקרר חלש מידי ולא כשמקרר חזק מידי.תודה על המענה המפורט
קודם כל התקלה קיימת גם במקפיא וגם במקרר
זא המקפיא מקפיא חזק מדי
המקרר מקפיא במקום לקרר
א. כן
ב. היה נייר אבל הורדנו והפשרנו ועוד לא עזר
כרגע הוצאתי הכל להפשרה של לילה נראה מה יהיה בבוקר
שלוםקופץ על האשכול יש לי בעיה מאתמול בלילה כאילו קמתי היום בבוקר אני רואה את זה אתמול בלילה זה לא היה פשוט יש את הסימן אזהרה אדום שמהבהב וזה עובד ככה המעלות מופיע רגע אחד המעלות התקינות המקרר ארבע מעלות והפריזר 21 מינוס וזה מהבהב יחד עם הסימן אזהרה אדום וזה מתחלף שכתוב במקרר ec אם זיהיתי טוב או oc ולמטה בפריזר מופיע ארבע מעלות כל הפיזר הפשיר והמקרר נראה תקין
המאוורר בפריזר נראה שלא עובד אני אשמח מאוד אם מישהו יכול להגיד לי תשובה על זה אם אני צריך טכנאי או כל דבר אחר לעשות תודה
@א. שטיגליץ
תודה רבהשלום
אצלי הבעיה הייתה קרח מאחורה שהפריע , ניתקתי את המקפיא עד שהכל הפשיר והחזרתי , לאכל כמה שעות הבהוב הכל הסתדר.
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים