- הוסף לסימניות
וזה נקרא שהיא מנפחת, לתשומת לב..נכתב ע"י בראש מילה;970602:קורנפלור הכי טעימה לרוב התינוקות.
אבל גם היא מומלצת רק מגיל 4 חודשים.
וזה נקרא שהיא מנפחת, לתשומת לב..נכתב ע"י בראש מילה;970602:קורנפלור הכי טעימה לרוב התינוקות.
אבל גם היא מומלצת רק מגיל 4 חודשים.
כלומר גם משביעה חוץ ממשמינה?נכתב ע"י אז מה;970605:וזה נקרא שהיא מנפחת, לתשומת לב..
לא, התכוונתי מנפחת חיצונית, בצורה מגעילה. (ככה כולם אומרים. לא ניסיתי)נכתב ע"י רות מיכל;970606:כלומר גם משביעה חוץ ממשמינה?
אני מדברת על קורנפלור במיוחד, יותר מאחרות.נכתב ע"י album;970627:דייסה משמינה ומנפחת. נראה לי שזה ידוע.
נכתב ע"י בראש מילה;970648:באמת אומרים שדייסת קורנפלור מנפחת, אני לא "זכיתי" לראות את זה.
הבת הקטנטונת שלי אוכלת דייסת קורנפלור כבר 5 חדשים בערך, ועדיין קטנה ורזה.
והבן שלי, שהיה ענק מלכתחילה, ג"כ אכל קורנפלור ולא השמין מזה בכלל.... נשאר בגודל שלו![]()
אם הסיבה לתוספת היא אי העליה במשקל - אז עדיף קודם לבדוק מה הסיבה לכך. יש הרבה מה לעשות ולבדוק לפני שמחליטים לתת תוספת.נכתב ע"י רות מיכל;970542:לא לעבור אלא כתוספת.
ושאלה נוספת לגבי דיסה, איזו דיסה נחשבת לטעימה ביותר?
נכתב ע"י רות מיכל;970666:אני סבורה שהזנת התנוק בחודשי חייו הראשונים זהו מדע לא מדוייק ומשתנה מילד לילד, כך שאין לי כח לקבל עצות מיועצת הנקה, אני מסתמכת יותר על אמהות שניסו וחוו מאשר על אחת שלמדה את זה תאורטית.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים