- הוסף לסימניות
לא הסברת איך זה מסתדר:לא כל דבר בחיים זה אינטרסים
יש המון סיפורים שקורה השגחה פרטית
פחות מסתבר שהאבא נכנס לחובות בגלל הבן, יותר מקובל שזה קורה בשביל לחתן את הבנות
לא הסברת איך זה מסתדר:לא כל דבר בחיים זה אינטרסים
יש המון סיפורים שקורה השגחה פרטית
פחות מסתבר שהאבא נכנס לחובות בגלל הבן, יותר מקובל שזה קורה בשביל לחתן את הבנות
אם הסיפור היה על מישהו שגרם לזה שהבן יאבד את הדירה שהאבא נתן ויצטרך להסתפק בדירה קטנה ב30% גם היית אומר ככה?אני לא נרגע מזה
נראה לכם הגיוני שמשפחה שלווה ורגועה שבראשם אב שמחתן ואותו אבא
צריך להיות בלחצים נפשיים אדירים ובחשש להתקף לב
והבן ילך להשקיע את הכסף בהשקעות וכשמישהו רוצה לשמור על הכבוד של כולם
הוא נהפך כאן ללפני עיוור לבעל עבירה
אותי מרתיח שלוקחים כסף של אברכים תמימים,סליחה אבל זה מרתיח אותי.
ומה אני רוצה?לקחת סיפורי השגחה פרטית,
ולהתאים אותם למה שאתה רוצה להשיג זה אינטרס.
השאלה מה האינטרס שלך לקחת "בשם הדת" את נושא
ההשגחה פרטית ואת נושא הגמ"ח, ולהפוך אותם לכלי כלכלי?
אני ממש לא מצליח להבין מה אתם רוצים?אותי מרתיח שלוקחים כסף של אברכים תמימים,
ומשתמשים בו כדי שכמה אנשים בעלי אינטרסים
יתעשרו על חשבונם.
ע"ע כל הסטארטאפים שכשלו, והורידו לטמיון כספים
שנצברו במאמצים.
ואפשר לשנות את השם ואת הדרך
אבל את הניצול אי אפשר ליפות.
לכן צריך לקרא לכל דבר בשם שלו.
והשם שלו זה לא "השגחה פרטית"
ולא צדקה.
ביימנו יש מעט אמוןמבאס!
זה סיפור חמוד ומקסים שבא לעורר, היתי בטוח שיהיה תגובות קצרות של: מקסים, נפלא, עשר בשביל שתתעשר, בחנוני נא בזאת.. וכיו"ב.
במקום זאת כמו בהרבה אשכולות נגררים פה לחפירות, התקטנויות, פלפולים והתחכמויות, פילוסופיה, פסיכולוגיה, מוסר וצדק.
וואו, כולה סיפור חמוד שהיה או לא על גמילות חסדים. אוף!
למה כל מסיבה צריך להרוס.
מה כל כך קשה לקרוא סיפור יפה, לקחת את ה'מקסימום טוב' שאפשר להוציא מזה ולהמשיך הלאה. פוףףף.
ממש כמו האשכול של ההשפרצות, ממש הפך ל"ביירון" אמוציונלי, הררי דיונים וחיטוטים עד כדי הפרעה נפשית על כמה הנהג כן אשם לא אשם וירידה לפרטי פרטים כולה באו לעורר קח מזה את מה שאתה יכול וזהו. פוףףף
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים