- הוסף לסימניות
ראיתי שאף אחד לא פתח,
אז במקום שאין אנשים...
_
אז במקום שאין אנשים...
_
נכתב ע"י tamiro;837792:זאת תמונת מאקרו של טיפות מים על קורי עכביש
מאחורי הקורים היו חרציות (בעצם גם הקורים תלויים על חרציות)
ובזווית הנכונה ובהגדלה מספיק גדולה
ניתן לראות את ההשתקפות
רק כדי שיהיה להבין את הגודל של הדברים האלו
הטיפות הגדולות הן בקושי בגודל של שלושה מילימטרים (קוטר)
ומן הסתם החרציות הם מכאן...נכתב ע"י tamiro;837792:זאת תמונת מאקרו של טיפות מים על קורי עכביש
מאחורי הקורים היו חרציות (בעצם גם הקורים תלויים על חרציות)
ובזווית הנכונה ובהגדלה מספיק גדולה
ניתן לראות את ההשתקפות
רק כדי שיהיה להבין את הגודל של הדברים האלו
הטיפות הגדולות הן בקושי בגודל של שלושה מילימטרים (קוטר)
נכתב ע"י rosmarin;838145:צריך תקופת צינון של כמה חודשים לתמונה שכבר נחשפה בפורום. תקראי בהוראות.
נכתב ע"י מיכאל דב;834954:ב. התמונה חייבת להיות בחשיפה ראשונית בפורום, או לחלופין תמונה שלא נחשפה בשלושת החודשים האחרונים.( אין להעלות תמונות שעלו כבר באשכול כל שהוא בפורום)
נכתב ע"י לשם שינוי;838097:בכל אופן אני רואה כאן לא אחת ולא שתיים תמונות מוכרות, לא אמורים להעלות תמונות שטרם הועלו כאן בעבר? אני שואלת בעיקר כדי לדעת. כי לנושא הנוכחי היו לי תמונות ממש יפות וטובות והיה אכפת לי שלא אוכל להעלות אותן. אבל אני רואה שסתם נמנעתי מזה ובאמת אין מניעה שכזו או שאני טועה?
אשמח להבין.
תודה!
נכתב ע"י חיוכון;838443:הענין הזה שוב ושוב מציק לי.
זה מוציא קצת את הטעם בהשתתפות.
אין שום איתגור בלחפש בארכיון האישי תמונה שתתאים לנושא האתגר.
אלא אם כן משנים את כל הענין לתחרות ולא לאתגר.
את התמונה באתגר הנוכחי צילמתי במיוחד עבור האתגר אבל אני חושבת שאם הייתי צריכה לבחור הייתי שמה את אחת התמונות שצילמתי עבור תחרות הצבע שבטבע (את הדומם / הצומח)- הן בעיני חזקות יותר, אז מה אם הן לא צולמו לאתגר הן לא זכאיות לעלות? כשאפשר, מצלמים לאתגר. וכשאי אפשר ויש תמונה טובה במאגר ורוצים להשתתף, אסור?נכתב ע"י חיוכון;838443:הענין הזה שוב ושוב מציק לי.
זה מוציא קצת את הטעם בהשתתפות.
אין שום איתגור בלחפש בארכיון האישי תמונה שתתאים לנושא האתגר.
אלא אם כן משנים את כל הענין לתחרות ולא לאתגר.
נכתב ע"י לשם שינוי;838528:את התמונה באתגר הנוכחי צילמתי במיוחד עבור האתגר אבל אני חושבת שאם הייתי צריכה לבחור הייתי שמה את אחת התמונות שצילמתי עבור תחרות הצבע שבטבע (את הדומם / הצומח)- הן בעיני חזקות יותר, אז מה אם הן לא צולמו לאתגר הן לא זכאיות לעלות? כשאפשר, מצלמים לאתגר. וכשאי אפשר ויש תמונה טובה במאגר ורוצים להשתתף, אסור?
סה"כ להזכירכם שבוע זה לא תמיד מרווח זמן גדול כדי לחשוב על רעיון ולהספיק גם לבצע- תלוי בנושא האתגר. לכן יש פעמים שפשוט שולפים מהמאגר.
מה שכן זה בהחלט המקום לציין שהאתגרים שהועלו עד עתה ע"י מיכאל דב מוצלחים מאד מאד מכיוון שלא שדיברו על טכניקה ולא על רעיון- מה שמאפשר לך ביתר קלות ללכת עם הרעיונות שלך לאן שבא. שאר הנושאים הביאו רעיונות- שזה מקסים ממש (באמת!) אבל הקשה קצת בביצוע בטווח קצר. כשנותנים נושא שהוא טכניקה ולא רעיון מובע, אוטומטית זה פחות מגביל ברעיונות.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים