בנושא האתגר השבועי "השתקפויות"

• הוסף לסימניות
ראיתי שאף אחד לא פתח,
אז במקום שאין אנשים...

_

• הוסף לסימניות
לדעתי התמונה של "המייטב" התאימה גם לאתגר הקודם "ניגודים".
איני מבין מפני מה התאפק עד עתה.

ואם יורשה לי, התמונה של תמיר מדהימה. זו לא השתקפות, אלא השתקפויות.

• הוסף לסימניות
מעניין אם בהגדלת ענק של טיפה אחת מתוך הטיפות, שמשתקפת בה פרח. יהיה אפשר לראות בפרח המשתקף את כל הטיפות שמשתקף בתוכן הפרח...

• הוסף לסימניות
זאת תמונת מאקרו של טיפות מים על קורי עכביש
מאחורי הקורים היו חרציות (בעצם גם הקורים תלויים על חרציות)
ובזווית הנכונה ובהגדלה מספיק גדולה
ניתן לראות את ההשתקפות

רק כדי שיהיה להבין את הגודל של הדברים האלו
הטיפות הגדולות הן בקושי בגודל של שלושה מילימטרים (קוטר)

• הוסף לסימניות
ואני לא הבנתי איך טיפות מסתדרות בכזה סדר מופתי כמו עלה???
שברתי את ראשי להבין איפה מצאת את העלה המוצלח הזה.....:rolleyes::p

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י tamiro;837792:
ניתן לראות את ההשתקפות

מהמם!!
תמיר, בשבילך אני מוסיפה : "מה רבו מעשיך ה'...." ;) :p

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י tamiro;837792:
ניתן לראות את ההשתקפות

ומן הסתם החרציות הם מכאן...

יפהפה.

• הוסף לסימניות
האתגר לא נסגר???? וואו ממש בשבילי.
הייתי יומיים בלי נט והיה לי צר על כך שלא אוכל להעלות את תמונתי לתחרות. והנה חזרתי והאתגר לא סגור. כמה כיף! :)

בכל אופן אני רואה כאן לא אחת ולא שתיים תמונות מוכרות, לא אמורים להעלות תמונות שטרם הועלו כאן בעבר? אני שואלת בעיקר כדי לדעת. כי לנושא הנוכחי היו לי תמונות ממש יפות וטובות והיה אכפת לי שלא אוכל להעלות אותן. אבל אני רואה שסתם נמנעתי מזה ובאמת אין מניעה שכזו או שאני טועה?

אשמח להבין.
ולסיום המון המון המון תודה למי שלא סגר את האתגר :)
(ובכלל אני חושבת שפרק זמן של שבוע הוא קצר. וכדאי מלכתחילה לתת שבועיים.

תודה!

• הוסף לסימניות
צריך תקופת צינון של כמה חודשים לתמונה שכבר נחשפה בפורום. תקראי בהוראות.

• הוסף לסימניות
תמיר, נראה לי שאחרי כזו תמונה, מיכאל לא יפסיק להציק לך.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י rosmarin;838145:
צריך תקופת צינון של כמה חודשים לתמונה שכבר נחשפה בפורום. תקראי בהוראות.

נכתב ע"י מיכאל דב;834954:
ב. התמונה חייבת להיות בחשיפה ראשונית בפורום, או לחלופין תמונה שלא נחשפה בשלושת החודשים האחרונים.( אין להעלות תמונות שעלו כבר באשכול כל שהוא בפורום)

אני הבנתי שבפורום זה צריך להיות בחשיפה ראשונית.
וסתם ברשת צריך 3 חודשי צינון.

לא הבנתי נכון?

• הוסף לסימניות
רוכבת על הגל...
מה דעתכם על השתקפות כזו?
אשמח לשמוע.
(תמונה ללא עריכה! עיר דוד.)

קבצים מצורפים

• השתקפות 2.jpg
    KB 384.1 · צפיות: 16
  • הוסף לסימניות
אני חושבת שזו צללית ולא השתקפות. לא?

• הוסף לסימניות
לזאת קוראים בלע"ז
"צל"
(כמדומני)
תשמור את זה לתחרות של צל.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י לשם שינוי;838097:
בכל אופן אני רואה כאן לא אחת ולא שתיים תמונות מוכרות, לא אמורים להעלות תמונות שטרם הועלו כאן בעבר? אני שואלת בעיקר כדי לדעת. כי לנושא הנוכחי היו לי תמונות ממש יפות וטובות והיה אכפת לי שלא אוכל להעלות אותן. אבל אני רואה שסתם נמנעתי מזה ובאמת אין מניעה שכזו או שאני טועה?

אשמח להבין.

תודה!

הענין הזה שוב ושוב מציק לי.
זה מוציא קצת את הטעם בהשתתפות.
אין שום איתגור בלחפש בארכיון האישי תמונה שתתאים לנושא האתגר.
אלא אם כן משנים את כל הענין לתחרות ולא לאתגר.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י חיוכון;838443:

הרבה פעמים האתגר הוא בראיה חדשה של הזוכה האחרון וע"י כך הנושאים מגוונים. תמיד יכול כל צלם שהיה לו חסר את הטאצ' האחרון בתמונה לצאת לצלם ( למשל כמוני באתגר "טקסטורה") .

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י חיוכון;838443:
את התמונה באתגר הנוכחי צילמתי במיוחד עבור האתגר אבל אני חושבת שאם הייתי צריכה לבחור הייתי שמה את אחת התמונות שצילמתי עבור תחרות הצבע שבטבע (את הדומם / הצומח)- הן בעיני חזקות יותר, אז מה אם הן לא צולמו לאתגר הן לא זכאיות לעלות? כשאפשר, מצלמים לאתגר. וכשאי אפשר ויש תמונה טובה במאגר ורוצים להשתתף, אסור?

סה"כ להזכירכם שבוע זה לא תמיד מרווח זמן גדול כדי לחשוב על רעיון ולהספיק גם לבצע- תלוי בנושא האתגר. לכן יש פעמים שפשוט שולפים מהמאגר.

מה שכן זה בהחלט המקום לציין שהאתגרים שהועלו עד עתה ע"י מיכאל דב מוצלחים מאד מאד מכיוון שלא שדיברו על טכניקה ולא על רעיון- מה שמאפשר לך ביתר קלות ללכת עם הרעיונות שלך לאן שבא. שאר הנושאים הביאו רעיונות- שזה מקסים ממש (באמת!) אבל הקשה קצת בביצוע בטווח קצר. כשנותנים נושא שהוא טכניקה ולא רעיון מובע, אוטומטית זה פחות מגביל ברעיונות.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י לשם שינוי;838528:
את התמונה באתגר הנוכחי צילמתי במיוחד עבור האתגר אבל אני חושבת שאם הייתי צריכה לבחור הייתי שמה את אחת התמונות שצילמתי עבור תחרות הצבע שבטבע (את הדומם / הצומח)- הן בעיני חזקות יותר, אז מה אם הן לא צולמו לאתגר הן לא זכאיות לעלות? כשאפשר, מצלמים לאתגר. וכשאי אפשר ויש תמונה טובה במאגר ורוצים להשתתף, אסור?

סה"כ להזכירכם שבוע זה לא תמיד מרווח זמן גדול כדי לחשוב על רעיון ולהספיק גם לבצע- תלוי בנושא האתגר. לכן יש פעמים שפשוט שולפים מהמאגר.

מה שכן זה בהחלט המקום לציין שהאתגרים שהועלו עד עתה ע"י מיכאל דב מוצלחים מאד מאד מכיוון שלא שדיברו על טכניקה ולא על רעיון- מה שמאפשר לך ביתר קלות ללכת עם הרעיונות שלך לאן שבא. שאר הנושאים הביאו רעיונות- שזה מקסים ממש (באמת!) אבל הקשה קצת בביצוע בטווח קצר. כשנותנים נושא שהוא טכניקה ולא רעיון מובע, אוטומטית זה פחות מגביל ברעיונות.

חוץ מהתמונה שלי, איזו עוד תמונה מפריעה לך?
יש לי הקלות בהושא הזה. כי. זאת לא תקופה טובה לצילום מאקרו
וזה כל מה שאני יודע לצלם

בכל מקרה אפשר לפסול את התמונה
אם היא לא עומדת בכללים

:)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה