הכי נכוןמחפשים עכשיו מלא מע"ריות לטיולים,
והם ניסו לא הצליחו למצוא , אם מכירה מישהו שצריך זה ממש יעזור!בכל הגנים מחפשים סייעות, אפילו לפי ימים.
מעניין, באיזה אזור?שיעשו צהרון אחרי שהקייטנות נגמרות 13:30-16:00
באזור שלי אין שום צהרון פרטי שנפתח השנה וכולם מחפשים פתרונות.
ירושלים0באיזה עיר?
אף פעם אל תעשינה את זה אם אתן לא במצב חירום.
זאת נקודה משמעותית לרעת עובדת שמתנהגת בצורה כל כך לא מכבדת וזה יתנקם בה אח"כ.
אני למדתי את זה ולא הזמינו אותי אפילו פעם אחת ,איך מחפשים את זה ?הכי נכון
תשלחי אותן לקורס זריז
ויהיה להם ביקוש בלי סוף
500 ש''ח לטיול
איפה את בארץ?אני למדתי את זה ולא הזמינו אותי אפילו פעם אחת ,איך מחפשים את זה ?
למדתי בסמינר שלמתי על תעודה כי אולי יקראו ליאיפה את בארץ?
אני הייתי רכזת וחיפשתי בנרות בחורות שמוכנות לבוא בזול
כמה נורמלי לקחת ליום על צהרון? עם אוכל?שיעשו צהרון אחרי שהקייטנות נגמרות 13:30-16:00
באזור שלי אין שום צהרון פרטי שנפתח השנה וכולם מחפשים פתרונות.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים