שיתוף "בנחת": קמפיין עולמי מטלטל דומע ומרגש

• הוסף לסימניות
"בנחת": קמפיין עולמי מטלטל דומע ומרגש מכסה את הרי מירון בימים האחרונים. הקמפיין המאַחד שמתפרס בכל העולם היהודי בארץ ישראל ובתפוצות מחבר בין "טרגדיות האחים" והמשפחות השכולות למחויבות האישית של כל אחד ואחת לרומם את השני. "בנחת" - כי אחים אנחנו. הקמפיין רואה אור על ידי עמותת "קדושי מירון תשפ"א" לקראת ל"ג בעומר שבו נספו שני צמדי אחים ז"ל מתוך הודאה וקידוש ה' עצום, ומאז עם ישראל מבכה שבעה צמדי אחים ואחיות שחלקם נפלו על חיק האם הצדקנית. זוכרים לנצח: בנחת.​

נ. ב. הקמפיין אינו שלי והעלתי לטובת הענין, וברשותו של המעצב

מדיה מקוצר בנחת האחים אלחדד.jpg

מדיה מקוצר בנחת האחים אנלגרד.jpg

מדיה מקוצר בנחת האחים יניב.jpg

מדיה מקוצר בנחת האחים פלאי.jpg

מדיה מקוצר בנחת ותעצר המגפה.jpg

מדיה מתוקן בנחת האחיות.jpg

סטיקר בנחת.jpg

קבצים מצורפים

• גליון בנחת ניוזלטר.pdf
    5.2 MB · צפיות: 153
  • הוסף לסימניות
צמרמורת!!
מי צייר את הדמויות???

• הוסף לסימניות
ראיתי את זה כל הזמן במירון.
העלה לי דמעות...
לא יודעת מה זה עשה לי לכולם, אבל לי אישית זה גרם ללכת קצת יותר בנחת אח''כ.
ולא שלפני כן הלכתי ונתקעתי בכולם...

• הוסף לסימניות
מרגש!
ראיתי את זה במירון וממש התחברתי,
ראיתי גם הרבה אנשים נעצרים, מסתכלים, מדברים על זה,
אין ספק שזה עשה משהו!

• הוסף לסימניות
זה השלב שאין מה לומר... :cry:

• הוסף לסימניות
עבודה יצירתית ומיוחדת!

יש לי שאלות לגבי הצבעוניות
הוא יכול לענות דרכך?

• הוסף לסימניות
תשאלו,
אני אשתדל להפנות את תשומת ליבו

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה