בניה בחלל גג רעפים

• הוסף לסימניות
אם כך זה אמור להיות יותר דומה לתמונה השישית (2 מיטות חדר כחול לבן).

בכל מקרה כמובן שהתמונות הן רק להשראה וצריך להבין איפה נמצאים השיפועים אצלכם בשביל לייעץ באופן קונקרטי יותר.

מעצבת טובה תוכל להוציא מכל חלל את המירב.

• הוסף לסימניות
זהו, שהיינו אצל מעצבת, שילמנו והתאכזבנו כהוגן )--:
אם יש לכם רעיונות לחלוקה, נשמח לשמוע.
הנה שוב השרטוט, ציינתי בו את מיקום השיפוע.

קבצים מצורפים

• david4dwg-Model.png
    KB 149 · צפיות: 36
  • הוסף לסימניות
לא כ"כ הצלחתי להבין מה השאלה שלך בעצם? את חוששת מהגובה או שאת לא מרוצה מהתוכנית?
בכל אופן מה שמאד מאד לא מצא חן בעיני זה המדרגות. משולשים כאלה חדים כשיש לך למעלה רחבת ריקודים או מה? שימי לב: פעוט שיורד במדריגות יכול ליפול ממדרגה 10 למדרגה 6 בבת אחת. זהירות!!!

• הוסף לסימניות
עדנה-תודה על התייחסותך!
אני לא מרוצה מהתוכנית, אבל ייתכן שזאת האופציה הטובה ביותר. לכן אשמח לשמוע עוד רעיונות..
ואכן המדרגות יעברו שינוי. מהנדס אישר לנו להרחיב את המפתח של המדרגות ולכן 'נגנוב' איזה מטר משטח הגג לטובת המדרגות.

• הוסף לסימניות
אני לא כ"כ מבינה הרבה בתוכניות, אבל רק לגבי המדרגות רציתי להעיר,
אני בניתי עכשיו על הגג ויש לי גם כן משולשים, פחות משלך - בכל ריבוע שתי משולשים,
ואני לא מרוצה מזה 100%.
עשיתי את זה מאילוץ של חוסר מקום, והילדים בינתיים התרגלו לרדת בצד הרחב, אבל עדיין זה מפחיד אותי כל פעם מחדש.
ואיך שאת עשית את זה זה ממש מפחיד. את לא חושבת? בפרט שיש לך הרבה מקום.
תחשבי על זה.
(ואגב, אני יכולה להמליץ לך על אדריכלית...)

• הוסף לסימניות
חלק מהדוגמאות בתמונות נראות לי ממש מלחיצות במקרים בהם שכחו לכוון את השעון מעורר.:rolleyes:

• הוסף לסימניות
מאד נהנתי מסיעור המוחות במיוחד כשהדבר נוגע לי כעת

• הוסף לסימניות
באמת התכנית לא מובנת.
אדריכלית מקצועית מראה את השיפועים , מראה בקו סימון היכן מסתיים הגובה ראש הסטנדרטי של 220 ס"מ .
היא גם היתה צריכה לתכנן את החדרים מצד ריהוט כיצד היא הולכת לטפל באזורים הנמוכים (לדוג' ע"י ארונות איחסון , מיטות, אסלה, וכל אופציה שיושבים בה או שוכבים בה) .
למה התייאשתם? היא לא האדריכלית היחידה בעיר? אפשר לפנות לאחרת.
לדעתי עדיין חבל לתכנן לבד, מה עם מטבח ללפני פסח-תמיד אני מוסיפה בבניה על הגג, אלא אם כבר יש לך? מה עם אמבטיה-הזוצ"ים הם אלה שיתארחו למעלה וצריכים לקלח את הנכדים הקטנים? מה עם יחידת שירותים (כנ"ל זוצ"ים או אורחים) ?
יש כ"כ הרבה מה לעדכן ןלשפר שחבל שלא תנצלו, זו דעתי.

• הוסף לסימניות
שימו לב:)
אשכול מלפני שנתיים. אני מקווה שRacheliArt כבר סיימה את הבניה.
באמת מעניין מה לבסוף יישמתם בשטח...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה