מידע שימושי בניית אתר מכירות

• הוסף לסימניות
מעוניינת לשמוע מניסיון כמה אמור בע-ר-ך לבנות אתר מכירות שאמור להיות דינמי!
אני מבינה שיש בזה הרבה נתונים אבל בכל אופן אשמח לשמוע טווח מחירים שאני אדע לקראת מה אני הולכת
כמו כן מה עלות של תחזוקה חודשית לאתר כזה?
אני אשמח לכל מידע ואם קשה לתמחר אז לפחות טיפים או עצות שאני אדע אם כדאי לי בכלל ללכת על זה או לא....
תודה מראש!

• הוסף לסימניות
אני מבינה שיש בזה הרבה נתונים אבל בכל אופן אשמח לשמוע טווח מחירים שאני אדע לקראת מה אני הולכת

אני אשמח לכל מידע ואם קשה לתמחר אז לפחות טיפים או עצות שאני אדע אם כדאי לי בכלל ללכת על זה או לא....
תודה מראש!
תלוי מאד באופי האתר.

כמה מוצרים בערך?
(עשרות? מעל מאה? מעל 500? אלפים?).

כמה מורכב האתר?
מבחינת קטגוריות, ווריאציות למוצרים, צורך בתוספים מיוחדים, וכו'.
כמו כן מה עלות של תחזוקה חודשית לאתר כזה?
כמה שינויים צפויים?

אחסון ודומיין, לא עלות רצינית.
תוספים, לפעמים בעלות שנתית, בד"כ כלולים במחיר.
קידום, ניתוח, אם צריך. מומלץ איש מקצוע מומחה בתחום.
הזנת נתונים באתר, ניתן לעשות לבד, או לשלם לפי שעות למישהו, זה לא משהו מורכב.

• הוסף לסימניות
תודה!
ומה עם מערכת של תשלום? סליקת אשראי זה נקרא?
מזה כולל? וכמה זה עולה לי?

• הוסף לסימניות
תודה!
ומה עם מערכת של תשלום? סליקת אשראי זה נקרא?
מזה כולל? וכמה זה עולה לי?
ברור, כמו כל חנות. (אלא א"כ מדובר באיזו מכירונת קטנה, שניתן להסתדר באפשרויות תשלום חלופיות, כמו העברה בנקאית, מזומן לשליח וכו'...).

בונה האתר מחבר אתכם לחברת סליקת אשראי.
העמלות בסביבות אחוז ומשהו. תשלום חודשי תלוי במסלול.
יש כמה חברות מומלצות, אחת מהן זה משולם, הנה המחירון שלהם לדוגמא.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

אשכולות דומים

שלום,

אני בונה עסק חדש שמבוסס כולו על אתר מכירה אונליין, שמיועד למגזר הדתי והחרדי.
כרגע אני בתחילת הדרך, והכול נבנה מאפס, אין עדיין שם לעסק, לוגו, שפה עיצובית, תוכן, או אתר.

ההתלבטות שלי היא כזו:

האם עדיף לחפש נותן שירות (או סטודיו או משרד פרסום) שמספק חבילה כוללת משלב האפיון והמיתוג דרך בניית השפה העיצובית, עיצוב ובניית האתר, ועד לשיווק, או שכדאי לפצל את זה ולהתנהל מול אנשי מקצוע שונים לכל תחום?
לדוגמה:
איש מיתוג שילווה את בחירת השם והכיוון, מעצב גרפי שיעבוד על השפה הוויזואלית, הלוגו, הצבעים וכו', בונה אתרים, קופירייטר/איש שיווק לתוכן והמסרים, מקדם אתרים.

חשוב לי שהאתר יהיה ברמה גבוהה, נעים לעין ולרכישה, ועם שפה עיצובית ברורה.

מצד אחד, פתרון כולל במקום אחד נשמע נוח ושומר על קו אחיד.
מצד שני, מסתבר שזה גם יקר יותר.

אשמח לשמוע מכם:

מה הניסיון שלכם עם חבילות כאלה? מבחינת איכות/מחירים/סדרי גודל וכו'.

האם יש סטודיואים/משרדי פרסום או פרילנסרים שמציעים את כל זה במקום אחד?

האם עדיף לשלוט בכל שלב בנפרד ולפצל למומחים שונים?

תודה מראש על כל תובנה או המלצה 🙏

אשמח גם להמלצות על נותני שירות רלוונטיים.

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה