- הוסף לסימניות
נכתב ע"י sarit_f;1479907:מה זה אומר, לבנות ניוזלטר בוורדפרס? איך זה עובד בדיוק?
(ומה, לקנות דומיין, שרת, וכל הפרוצדורה הזו? כולה ניוזלטר בודד..)
יש לך עמוד ללא הדר בתבניות של פוג'ו שאת יכולה לעצב כמו שאת רוצה להשתמש בהן כניוזלטר
נכתב ע"י sarit_f;1479907:מה זה אומר, לבנות ניוזלטר בוורדפרס? איך זה עובד בדיוק?
(ומה, לקנות דומיין, שרת, וכל הפרוצדורה הזו? כולה ניוזלטר בודד..)
כתבתי ההודעה שלי מתוך ידיעה [וכמו ששמואל כתב] שפותחת האשכול מכיר כבר את וורדפרס ובעקבות כך הצעתי תוסף שאני כבר מכיר ומתוך ידיעה שקיים מערכות נוספות שרובן נועדו לחסוךכאבי ראש של נגיעה קוד [ליכלוכי ידיים בשפה שלהם]נכתב ע"י sarit_f;1481439:דווקא יצא לי בעבר לעבוד ללקוח עם המייל צ'ימפ וזה היה ממשק די פשוט ונח. וכן, החינמי די הספיק ללקוח הזה. ככה שהחלופה כן חינמית,רק עניין אותי לשמוע אם יש המלצות אחרות, כי לא יצא לי להתעסק עם זה הרבה, רק שהדבר האחרון שציפיתי לשמוע פה זה וורדפרס..
מבחינת המפתח עדיף לו לקוח שבוי ולכן יפתח לו אתר בasp net או בכל קוד סגור אחר ויכבול את הלקוח והתוכן שלו בשלשאות של ברזל והוא בכלל לא צריך את וורדפרס שבכלל נועד לבלוגיםנכתב ע"י Nahum;1481465:העניין פה הוא לא קלות/זמן ההתקנה של המערכת, העניין הוא מה נכון יותר מבחינת המפתח.
אתה לא קונה פרה בשביל כוס חלב, גם אם זה לוקח אותו זמן בדיוק כמו לקנות שקית חלב במכולת.
אם יש עוד מערכת שידוע במימדה ובמענה זמין ושוטף לבעיות , זאת וורדפרס וספציפי לתוסף הזה כבר כתבתי מקודם ש 3 מילון איש לא טועים וגם התמיכה שלהם מצוין ואפשרות לצירוף קבצים אין בmaul chip בגירסא החינמית בוודאי שלא, מעטים הם המערכות שמאפשרות צירוף קבציםבנוסף, מי ערב לך שלא יהיו בעיות שרת בהתקנה, בצירוף קבצים או כל בעיה אחרת? אני לא מחפש בעיות, אני מחפש פתרונות.
נכתב ע"י נירוש;2257731:האם כשאני שולחת לכמה רשימות - ויש שם כפילויות [אותו דוא"ל שמופיע בכמה מהן]
התוכנה תדע לזהות, או שתשלח את המייל שוב ושוב?
נכתב ע"י s976;2257786:תכניסי את המייל שלך בשתי רשימות ותנסי.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים