בניית ניוזלטר בעיצוב אישי - איך הכי מומלץ?

מצב
הנושא נעול.
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י sarit_f;1479907:
מה זה אומר, לבנות ניוזלטר בוורדפרס? איך זה עובד בדיוק?
(ומה, לקנות דומיין, שרת, וכל הפרוצדורה הזו? כולה ניוזלטר בודד..)

יש לך עמוד ללא הדר בתבניות של פוג'ו שאת יכולה לעצב כמו שאת רוצה להשתמש בהן כניוזלטר

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י sarit_f;1481439:
דווקא יצא לי בעבר לעבוד ללקוח עם המייל צ'ימפ וזה היה ממשק די פשוט ונח. וכן, החינמי די הספיק ללקוח הזה. ככה שהחלופה כן חינמית,רק עניין אותי לשמוע אם יש המלצות אחרות, כי לא יצא לי להתעסק עם זה הרבה, רק שהדבר האחרון שציפיתי לשמוע פה זה וורדפרס..
כתבתי ההודעה שלי מתוך ידיעה [וכמו ששמואל כתב] שפותחת האשכול מכיר כבר את וורדפרס ובעקבות כך הצעתי תוסף שאני כבר מכיר ומתוך ידיעה שקיים מערכות נוספות שרובן נועדו לחסוךכאבי ראש של נגיעה קוד [ליכלוכי ידיים בשפה שלהם]

נכתב ע"י Nahum;1481465:
העניין פה הוא לא קלות/זמן ההתקנה של המערכת, העניין הוא מה נכון יותר מבחינת המפתח.
אתה לא קונה פרה בשביל כוס חלב, גם אם זה לוקח אותו זמן בדיוק כמו לקנות שקית חלב במכולת.
מבחינת המפתח עדיף לו לקוח שבוי ולכן יפתח לו אתר בasp net או בכל קוד סגור אחר ויכבול את הלקוח והתוכן שלו בשלשאות של ברזל והוא בכלל לא צריך את וורדפרס שבכלל נועד לבלוגים

בנוסף, מי ערב לך שלא יהיו בעיות שרת בהתקנה, בצירוף קבצים או כל בעיה אחרת? אני לא מחפש בעיות, אני מחפש פתרונות.
אם יש עוד מערכת שידוע במימדה ובמענה זמין ושוטף לבעיות , זאת וורדפרס וספציפי לתוסף הזה כבר כתבתי מקודם ש 3 מילון איש לא טועים וגם התמיכה שלהם מצוין ואפשרות לצירוף קבצים אין בmaul chip בגירסא החינמית בוודאי שלא, מעטים הם המערכות שמאפשרות צירוף קבצים

• הוסף לסימניות
היות והדיון כאן מעיק לר' שמואל ידידנו, לא אענה על כל הטענות שהועלו כאן, אלא אתמצת את דעתי בעניין - בפעם האחרונה - על מנת שלא יתפרש "שתיקה כהודאה" חלילה.

יש סטנדרט בעולם הווב, שמערכת לשליחת דיוור לא מפתחים מאפס אלא משתמשים במערכות מוכנות, גם החברות הגדולות ברובם.
(המערכות הגדולות גם מספקות API, כך שאפשר להתממשק עם המערכת דרך המערכת של הלקוח)

כשאני מחפש פיתרון כזה, אני מחפש את הפיתרון הנוח והבטוח ביותר מבחינתי.
אם מישהו חושב שלהתקין וורדפרס במיוחד בשביל זה, זה הפיתרון הנוח ביותר - שיערב לו. לי זה נשמע מופרך.

• הוסף לסימניות
אם לא רוצים להסתבך עם מערכת של וורדפרס, פשוט רב-מסר יש להם מערכת מיועדת וקלה לתפעול.
אני מפיצה כך שיעורי תורה פעם בשבוע לכ- 1000 איש.

• הוסף לסימניות
האם לוורדפרס יש תוסף שניתן דרכו לשלוח את הניוזלטר ולצפות בנתונים, כגון מי פתח את המייל וכדו'?

• הוסף לסימניות
סליחה על הקפצת פוסט ישן - שאלה במייל פואט

האם כשאני שולחת לכמה רשימות - ויש שם כפילויות [אותו דוא"ל שמופיע בכמה מהן]
התוכנה תדע לזהות, או שתשלח את המייל שוב ושוב?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י נירוש;2257731:
האם כשאני שולחת לכמה רשימות - ויש שם כפילויות [אותו דוא"ל שמופיע בכמה מהן]
התוכנה תדע לזהות, או שתשלח את המייל שוב ושוב?

תכניסי את המייל שלך בשתי רשימות ותנסי.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י s976;2257786:
תכניסי את המייל שלך בשתי רשימות ותנסי.

תודה, אבדוק.
דבר מוזר - מחקתי רשימה שלימה עם מיילים רבים, אך התוכנה עדיין טוענת שהמיילים נמצאים, וסופרת אותם כקיימים.

• הוסף לסימניות
מבדיקה עולה שהתוכנה אכן תכניס את המייל פעמיים, אך תציין ברשימת התפוצה שמייל זה נמצא גם ברשימת תפוצה נוספת.

• הוסף לסימניות
אין הצדקה להקפצה.
להבא יש לפתוח אשכול חדש.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה