בנים יקרים שלי..

• פותח הנושא 7880
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
הייתי אומרת לך לסרוג לבד, אבל גם סלילי הצמר והזמן יקרים:(

• הוסף לסימניות
זה לא המחירים היקרים...

מה שעושים - או שממתינים לסוף עונה, ואז אין ערובה שנמצא בגד ראוי לשמו, וכן המחירים עדיין יקרים. או שרוכשים מכנס וחולצה בלידר ודומיו, ומתפשרים מאד על המראה, וסריג מוצאים בסוף עונה. או שמשלמים 250 ש"ח במקרה הטוב, והשמים הם הגבול...

• הוסף לסימניות
חוויתי חוויה דומה עם ילדותיי היקרות.
הלכתי בבני ברק במטרה למצוא להן שמלות לחג במחיר של 50 שקל, כפי שאני רגילה לקנות בחנויות הרגילות בסוף עונה.
כל השמלות התחילו מ65 שקלים. כולל בחנויות הבזאר! בלי איכות רק המחיר..
הייתי במודיעין עילית בר"ה ושם התוודעתי לכך ששמלות עולות בד"כ בסביבות ה100 שקלים!
ילדות בגילאי 4-6.
הבנות שלי היו לבושות ומטופטפות בבגדים מדהימים כל יום בגד אחר כשכל אחד לא עלה מעל 50 שקל, חוץ מהשמלות שנאלצתי לקנות בבני ברק ב65 שקלים לשמלה.
לבנות של המארחת שלי היו 2 שמלות לכל אחת, כל שמלה עלתה 100 במקום 300, וכן 130. כשאלו המחירים פשוט שאין אפשרות לקנות כמה מערכות.
לא הבנתי איך דווקא בערים חרדיות הביגוד עולה יקר כל כך?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י 7880;1387795:
יצאתי היום לחפש בגדי שבת חורפיים לבנים.
יקר....
איזו חווית קניה קשה הייתה לי... בעוד שמכנס ליום חול לקטן בן השנה אני קונה בנקסט או בקניון בחנויות שפויות ב35- 50 שקל, בגד שבתי אי אפשר למצוא באתרים או בקניון.. למה סריג שבתי עולה לי 100 שקל? מכנס עוד 100.. לא מוגזם?! סט אחד לילד אחד... בלי החולצה שמתחת לסריג...
האמת שתכננתי לחכות לסוף עונה אבל התחיל ממש להתקרר וכנראה שלסוכות ושמחת תורה יצטרכו בגדים חמים...
יש לכן חוויות קניה שבתיות לבנים שפויות יותר?

אצלנו בשכונה יש לפעמים מכירות של בגדי שבת וחול במחירים מוזלים.
שווה לחכות לזה, אפילו שלפעמים זה לוקח זמן.
אפשרות נוספת היא לקנות בחנויות הרגילות ב"כרטיס מועדון"- מה שמוזיל בהרבה את המחיר.

• הוסף לסימניות
הבעיה הגדולה היא שבחנויות שכל סוודר עולה 180 ש"ח כבר שבועיים אין למצאו מידות!
כולם כבר חטפו על היום הראשון.... אז למה שהחנויות האילו לא ימשיכו לקחת מחירים בשמיים???:(:mad::mad::mad:

• הוסף לסימניות
אני מסתדרת מצויין עם מכנסיים שחורים מנקסט בגזרה היותר אלגנטית שלהם - כ-35 ש"ח
סוודר V אפור מנקסט - כנ"ל
וגם חולצה לבנה - 2 ב-35.
הבנים שלי נראים ממש מצוין. ואם יש לך אפודה או סוודר צבעוניים יותר מסוף עונה שעברה - אז זה בכלל נראה מדהים!

• הוסף לסימניות
חיפוש קצר בנקסט העלה בידי מערכת שיכולה להיות ממש חמודה לשבת, ואף להתחרות עם הקולקציות בחנויות החרדיות המובחרות- לא מצליחה להבין את קביעתך לגבי חוסר ההתאמה שלהם לשבת.
כמובן שהמבחר השבתי קטן יותר- אבל עדיין....
אולי את החולצה הייתי מחליפה לחולצה גברית חלקה לבנה- והרי לך סט שלם ב100-120 ש"ח.

http://il.nextdirect.com/iw/x542756s1#685277

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י צברית;1387871:
חיפוש קצר בנקסט העלה בידי מערכת שיכולה להיות ממש חמודה לשבת, ואף להתחרות עם הקולקציות בחנויות החרדיות המובחרות- לא מצליחה להבין את קביעתך לגבי חוסר ההתאמה שלהם לשבת.
כמובן שהמבחר השבתי קטן יותר- אבל עדיין....
אולי את החולצה הייתי מחליפה לחולצה גברית חלקה לבנה- והרי לך סט שלם ב100-120 ש"ח.

http://il.nextdirect.com/iw/x542756s1#685277
זה סגנון ספורט אלגנט. לא בכל משפחה זה עובר כבגד שבתי.

• הוסף לסימניות
תלוי לאיזה גיל

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י נוי;1387875:
זה סגנון ספורט אלגנט. לא בכל משפחה זה עובר כבגד שבתי.

ממש מזדהה.. ולכן שאר הרעיונות שנתנו פה לא ממש פרקטיים עבורי..
בסוף קניתי מכנס בורדו קטיפה וסריג אפור חמוד עם הדפס בורדו וחרדל... ברוררר שלא באותה חנות כי כל ההתאמות נגמרו ומידות גם כן אין... מתאים לבעלי יכולת:)

• הוסף לסימניות
סתם ככה, בנקסט בביגוד לבית ספר אפשר לצאת עם סט שלם שבתי, אבל פשוט ב 100 ש"ח.

• הוסף לסימניות
מי שאשם במחירים ההזויים האלו זה אנחנו!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
אם לא היינו קונות, לא היו מוכרים....
לתשומת לב.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ליקר;1387893:
מי שאשם במחירים ההזויים האלו זה אנחנו!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
אם לא היינו קונות, לא היו מוכרים....
לתשומת לב.

אנני לא חושבת ככה.. עובדה שהפורום הזה עסוק בתחילות העונות שלו בקניות בנקסט, אלי אקספרס ובמקומות הזולים ביותר. לשבת אין שם ולכן אין ברירה..

• הוסף לסימניות
אני מצאתי בקידי שיק מכנסיים לבנות מהממות(פגם קל ביותר)ב30 שח לזוג,ל-2 ילדים
התאמתי חולצות מטריפות משוק ראש העין ב-25 שח
אין מי שלא התלהב מההופעה.
גם פה באלעד לפני ר"ה ולפני פסח יש מכירה של פאביו עם חולצות יפות ומכנסיים מוצלחים-קניתי 3 מכנסיים ב-150 יחד.

• הוסף לסימניות
יש חנות קטנה וצפופה וחמודה בבני ברק, 'אדיר' שמה,
בן אדם ממש ישר וירא שמים - עד כמה שאפשר לשפוט..
בלגן צפוף שחבל על הזמן,
אבל יש תמיד איזה 4-5 מוכרות מקסימות לרשותך בכל גומחא.
ובאמת, הוא מביא רק סחורה טובה, וזולה!!
קניתי שם עכשיו לחגים סוודרים לבנים (boys, לא white :)) מהממים מהממים של TAMTAM,
שבמקור ראיתי שכתוב על זה 79 ש"ח, והוא מוכר את זה ב-49.
מכנסי שבת קניתי באמת בנקסט, אבל גם אצלו זה זול יחסית למקומות האחרים,
ובמו אזני שמעתי אותו הודף בעדינות אבל בתקיפות סוכן שרצה להכניס לו סחורה זולה אבל שהוא יודע שתתפורר מהר.
יש לו גם בחוץ תמיד מציאות על מציאות,
קניתי שם לפני שנתיים (!) סוודר פוטר פסים חום בהיר עם תכלת, מהמם, והוא עדיין בחיים... רק כבר קטן על כולם :)
ב-15 ש"ח!
מקווה שלא תגמרו לי שם את כל הסחורה כי נשארו כמה דברים שאני רוצה לקנות :)
תמיד בסוף אני חוזרת לשם.

• הוסף לסימניות
המיקום שלה?

• הוסף לסימניות
ברחוב ירושלים בפסאז' ממש לפני ר' עקיבא.
החנות לא נוצצת, את החווית קנייה הכיפית הזאת שיש בחנויות הגדולות,
אבל הסחורה ממש טובה, והמחירים ממש טובים וגם השירות.
מה שכן - אין שם דברים חריגים בד"כ, נניח בהרבה מקומות יש עכשיו מכנסי בנים בצבעים עזים כאלה - אדומות, צהובות,
לא יודעת אם יש שם דברים מהסוג הזה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה