נכתב ע"י 7880;1387795:יצאתי היום לחפש בגדי שבת חורפיים לבנים.
יקר....
איזו חווית קניה קשה הייתה לי... בעוד שמכנס ליום חול לקטן בן השנה אני קונה בנקסט או בקניון בחנויות שפויות ב35- 50 שקל, בגד שבתי אי אפשר למצוא באתרים או בקניון.. למה סריג שבתי עולה לי 100 שקל? מכנס עוד 100.. לא מוגזם?! סט אחד לילד אחד... בלי החולצה שמתחת לסריג...
האמת שתכננתי לחכות לסוף עונה אבל התחיל ממש להתקרר וכנראה שלסוכות ושמחת תורה יצטרכו בגדים חמים...
יש לכן חוויות קניה שבתיות לבנים שפויות יותר?
נכתב ע"י רחל ז.;1387847:וגם חולצה לבנה - 2 ב-35.
זה סגנון ספורט אלגנט. לא בכל משפחה זה עובר כבגד שבתי.נכתב ע"י צברית;1387871:חיפוש קצר בנקסט העלה בידי מערכת שיכולה להיות ממש חמודה לשבת, ואף להתחרות עם הקולקציות בחנויות החרדיות המובחרות- לא מצליחה להבין את קביעתך לגבי חוסר ההתאמה שלהם לשבת.
כמובן שהמבחר השבתי קטן יותר- אבל עדיין....
אולי את החולצה הייתי מחליפה לחולצה גברית חלקה לבנה- והרי לך סט שלם ב100-120 ש"ח.
http://il.nextdirect.com/iw/x542756s1#685277
נכתב ע"י נוי;1387875:זה סגנון ספורט אלגנט. לא בכל משפחה זה עובר כבגד שבתי.
נכתב ע"י ליקר;1387893:מי שאשם במחירים ההזויים האלו זה אנחנו!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
אם לא היינו קונות, לא היו מוכרים....
לתשומת לב.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים