סליחה שאני מתערבת. ולמה סליחה? כי יכול להיות שאתן מדברות על גילאים יותר גדולים מאלה שיש לי... ואז המחירים כבר עולים. מצד שני, לא חסר גם בגדים לגיל הזה במחירים של 100-200-300 והשמים הם הגבול.
ב"ה יש לי תאומים בגיל 14 חודש. ובינתיים בס"ד לא עברתי בגד לשבת יותר מ-60 ש"ח לכל אחד. (גם בן וגם בת) ובגד ליום חול יותר מ-40 ש"ח. ותחשבו שזה עוד אחרי התאמה של תאומים (אני בינתיים מלבישה אותם די דומה בצבעים או אותו דבר בשני צבעים שונים)
כשראיתי שכולם קונות בנקסט ומתלהבות שזה זול, התלהבתי גם אני, אבל כשפתחתי המחירים היו יקרים מדי לעומת מה שאני רגילה לקנות...

רציני!
איפה מצאתי? אז קודם כל בסוף עונה, אני קונה מספיק גדול! מתחילים את העונה קמת רחב, ומקפלים מכנסיים לבפנים. אח"כ עומד יפה ובמידה המתאימה ממש. ואפילו יש עם מה להתחיל את העונה הבאה. (שאז זה מתחיל להיות מדויק אבל עדיין אפשר למשוך עד המכירות של חנוכה - חורף, ושבועות- קיץ)
דבר נוסף, אני לא משקיעה במותגים. זה לא מעלה לי את הדימוי העצמי. אני נהנית להצהיר בגאווה על המחיר הזול שהצלחתי להלביש ותאמינו לי שממש בס"ד הצלחתי להוציא אותם עם סטים אחד אחד.
מה שכן, צריך גם לקחת בחשבון שאם קונים סוף עונה אז לא בטוח שבעונה הבאה הצבעים האלו יהיה הצעקה האחרונה. אבל זה "המחיר" שאני מוכנה לשלם בשביל "המחיר".
חנויות זולות:
בזאר לב העיר
פינת הזול
פארטי - יש להם עודפים (אפילו ממותגים מחו"ל!) ורוב הזמן יש להם 2 ב-40 או 3 ב-50. דברים ממש יפים!!! לטעמי... כל פעם אני רק מצטערת שאין להם מספיק סטים בין בנים ובנות ואני מוותרת על דברים מהממים בעיני ועובדת קשה למצוא סטים.
בזאר שטראוס- מחירים סבירים.
בי בוש- לא בחנות הרגילה, אלא ליד החנות יש חנות נוספת של בגדים ממש זולים מעונה קודמת או עודפים. אני קונה שם טייצים מעוצבים עם כיסים מאחורה, מקדימה, תיפורים וכפתור כסוף ב- 19 ש"ח! יותר יפה מנקסט! ולא הבדל גדול במחיר מהטייץ הכי זול שלהם (פחות מושקע ועולה 11 ש"ח)
יש להם גם עמודה של 10 ש"ח- ומצאתי שם ממש מציאות יפות (תרתי משמע!)
אם אזכר בעוד חנויות בעז"ה אכתוב.
בכלל, בהרבה חנויות יש פינת מציאות...
למשל, בעזרה ואחוה שנה שעברה מצאתי סריג אפודה וי עם מעויינים כאלו ב-19.90.
אודה על האמת, זה לוקח יותר זמן מאשר להכנס לחנות הראשונה שראית בחלון ראוה משהו שמוצא חן בעיניך מיד ולקנות במחיר שכבר לא כל כך מוצא חן בעיניך (בלשון המעטה
לי בכל אופן יש מכך סיפוק אדיר (זה גם ענין של אופי) אחיות שלי וגיסות "משתגעות" תמיד מאיך אני מוצאת כל כך בזול ו"במחיר כזה, למה את לא מתקשרת לשאול אותי אם גם אני צריכה?! לא יפה!"
על זאת גאוותי. ולא על הטיקט ה"ממותג"...
בהצלחה לכם.
לשם המחשה אני מצרפת תמונה של ילדי החמודים מהחתונה של אחותי.
קניתי 2 שמלות (!!) תחרה שמנת 2=50 ש"ח!!! בבזאר ברח' זבוטינסקי.
הבת לבשה רק את השמלה והוספתי לה חגורה כסופה (פירוט: בחנות סדקית סרט פייטים כסוף+ 2 פרחים פייטים כסופים+ סוגר= 8 ש"ח) לבן אמא שלי שתחי' פתחה את הכיווץ בשמלה, קיצרה למידת חולצה. שמתי מתחת חולצה מכופרת בשביל הצווארון הגברי (לויתי מגיסתי) והוספתי פפיון שעשיתי לבד (בחנות סדקית סרט אפור עם פייטים כסופים+ גומי+ סוגר= 6 ש"ח) יחד עם טייץ שמנת 19.90 מ"בי בוש" (שממילא השתמשתי לעוד בגד שבתי) תעשו חשבון כמה יצא לבגד...
ואחרי זה שאלו אותי אם השכרתי את זה... (בטח! ב-300 ש"ח ללילה........) ועוד השתמשתי עם זה לחגים ולשמחות נוספות.
תגידו, מה חסר לזה?
בחרתי לכם את התמונות לא הכי יפות, אלא שרואים בהם הכי טוב את הבגד.
שופו וראו: (אה, הקסקט אחיינית שלי תפרה לי ב-30 ש"ח והסרט שלה עשיתי לבד= 8 ש"ח)