מי חוזר מהעצרת ב-12:30 בצהריים?עיקר הסכנה היא בחזור
אלפי אנשים על כמה שערים בודדים
כביש 1 התנועה זורמת כרגע.מישהו יודע אם מבני ברק לירושלים יש עכשיו עומסים בכבישים?
אין תחנה נוספת בירושליםבעקבות סגירת תחנת נבון בירושלים - סליחה על הבורות [אני בעל רכב...]
האם ניתן לעלות לרכבת בת"א ולרדת בירושלים בתחנה אחרת?
מי שרוצה לעלות לרכבת מת"א, היכן יש תחנה שניתן להחנות בה את הרכב?
[אני מפ"ת, והשאלה הנוספת - אולי יש מקום קרוב יותר שניתן להחנות בו את הרכב ולעלות לרכבת?]
באמת היה מפוצץלפני כמה דקות בסבידור ת"א לא נתנו לאנשים שנכנסו לתחנה לרדת לרציפים בטענה שהם עמוסים. וכך מנעו מהם לעלות לרכבת שיצאה בדקות האחרונות.
לידיעתך ע"פ התכנית מיד בסיום העצרת היה אמור להתחיל לפעול הרכבתעיקר הסכנה היא בחזור
אלפי אנשים על כמה שערים בודדים
בעקבות הלחץ הרכבת תמשיך לעבוד כרגילבעקבות סגירת תחנת נבון בירושלים - סליחה על הבורות [אני בעל רכב...]
[אני מפ"ת, והשאלה הנוספת - אולי יש מקום קרוב יותר שניתן להחנות בו את הרכב ולעלות לרכבת?]
למה להרוס דיווחים ולהכניס באשכול הנפצות למינהם שלא קשורות לנושא?אז תעדכן את המשטרה
או את רדיו קול חי - הם יודעים עם מי לדבר
שיהיה משהו יהיה בהיכון
אם כי זה נשמע מופרך
צא עכשיו עם רכב,בעקבות סגירת תחנת נבון בירושלים - סליחה על הבורות [אני בעל רכב...]
עד 12:30 צריכים להיות כבר בירושלים.אפשר עד 12.30
מקור ?בעקבות הלחץ הרכבת תמשיך לעבוד
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים