מצב
הנושא נעול.
  • הוסף לסימניות
1761812659969.png

• הוסף לסימניות
בעלי עכשיו בסבידור הוא אומר שעמוס ברציף אבל יחסית סביר
יש שם סדרן שמנסה לנתב את האנשים

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
בעקבות סגירת תחנת נבון בירושלים - סליחה על הבורות [אני בעל רכב...]
האם ניתן לעלות לרכבת בת"א ולרדת בירושלים בתחנה אחרת?
מי שרוצה לעלות לרכבת מת"א, היכן יש תחנה שניתן להחנות בה את הרכב?
[אני מפ"ת, והשאלה הנוספת - אולי יש מקום קרוב יותר שניתן להחנות בו את הרכב ולעלות לרכבת?]
אין תחנה נוספת בירושלים

• הוסף לסימניות
לפני כמה דקות בסבידור ת"א לא נתנו לאנשים שנכנסו לתחנה לרדת לרציפים בטענה שהם עמוסים. וכך מנעו מהם לעלות לרכבת שיצאה בדקות האחרונות.
באמת היה מפוצץ
בעלי עלה על הרכבת הזו
הביאו 2 קומות והיא מלאהה
הוא יושב על המדרגות
אבל תכלס יכלו להיכנס עוד בעמידה

• הוסף לסימניות
עדכון מהרכבת שעכשיו בסבידור בתל אביב- מלאה, יש בקושי מקום להיכנס.

• הוסף לסימניות
[אני מפ"ת, והשאלה הנוספת - אולי יש מקום קרוב יותר שניתן להחנות בו את הרכב ולעלות לרכבת?]
בעקבות הלחץ הרכבת תמשיך לעבוד כרגיל

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
בדרך לפשרה: מתנהלים מגעים מול משטרת ישראל שיאפשרו את הפעלת הרכבות לירושלים עד השעה 14:00.

• הוסף לסימניות
משבר הרכבת: שרת התחבורה רגב אמרה לח"כ גפני כי היא תאשר כל תכנית של המשטרה בנושא. השר בן גביר אמר שיקיים דיון עם צמרת המשטרה.

• הוסף לסימניות
צא עכשיו עם רכב,
אפשר לחנות בנווה יעקב/פסגת זאב ולנסוע ברכבת קלה (אם לא יבטלו אותה...)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה