דרוש מידע בנק הפועלים - קוד סודי והפעלת כרטיס.

• הוסף לסימניות
מישהו יודע איך אני מקבלת קוד סודי? ומפעילה כרטיס דיירקט?
על ידי טלפון או האתר? אני לא הצלחתי, והאפשרות האחרונה שנשארה היא לנסוע לבנק,
ובאמת שאין לי כוח וזמן...
אם מישהו יכול לעזור לי, אני אודה לו מאוד!

• הוסף לסימניות
*2407 זה הטלפון של הבנק לפעולות ושירות לעומת זאת *2409 זה קו לתמיכה טלפונית באתר וכמדומני שאף אינו מתופעל על ידי הבנק עצמו אלא על ידי חברה חיצונית
בכל מצב שניהם לא רלוונטים במצב שלי...

• הוסף לסימניות
לא הגיעו הוראות עם הכרטיס?

• הוסף לסימניות
לא הגיעו הוראות עם הכרטיס?
רק שצריך להתקשר ולהפעיל אותו, כנראה היה אמור להגיע קוד סודי או סיסמה, אבל הם נתקעו איפשהו...
כרטיסי האשראי מתופעלים על ידי חברות האשראי במקרה של פועלים נדמה לי שזה ישראכרט אולי מהם תבוא הישועה
דיברתי איתם הם טוענים שבלי סיסמה הם לא יכולים לעזור וצריך לדבר עם הבנק...

• הוסף לסימניות
רק שצריך להתקשר ולהפעיל אותו, כנראה היה אמור להגיע קוד סודי או סיסמה, אבל הם נתקעו איפשהו...

דיברתי איתם הם טוענים שבלי סיסמה הם לא יכולים לעזור וצריך לדבר עם הבנק...
הפיתרון הפשוט הוא לעבור מפועלים לבנק אחר
אין עם מי לדבר שם מנסיון,אין אפשרות לתקשר איתם :sneaky:

• הוסף לסימניות
בטוח?
לדעתי צריך לחתום על טפסים כלשהם.
מתוך אתר בנק הפועלים:
סיסמה חדשה לאתר ניתנת באמצעות אחת מהאפשרויות הבאות:
  • באתר הבנק באזור הכניסה/ באפליקציית הבנק, מתחת לשדה סיסמה> "הפק סיסמה חדשה" (כדי להפיק סיסמה צריך את קוד המשתמש).
  • במענה הקולי של 2409* (ע"י הזדהות עם קוד לפועלים בטלפון וקבלת קוד אימות לנייד).
  • בשירות הטלפוני 2407* (ע"י הזדהות עם קוד לפועלים בטלפון).
  • במכשירים לשירות עצמי (בנקט/ מכונה משולבת) באמצעות כרטיס בנקאי.

• הוסף לסימניות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה