לאתר הבנק?מישהו יודע איך אני מקבלת קוד סודי?
לכרטיס עצמו.לאתר הבנק?
תנסו דרך האתר של הבנקלכרטיס עצמו.
אני לא יכולה להפעיל אותו בלי קוד, ואין לי איך להשיג אותו...
![]()
לא הולך...תנסו דרך האתר של הבנק
*2407 זה הטלפון של הבנק לפעולות ושירות לעומת זאת *2409 זה קו לתמיכה טלפונית באתר וכמדומני שאף אינו מתופעל על ידי הבנק עצמו אלא על ידי חברה חיצוניתבטלפון?
*2407 או *2409
בכל מצב שניהם לא רלוונטים במצב שלי...*2407 זה הטלפון של הבנק לפעולות ושירות לעומת זאת *2409 זה קו לתמיכה טלפונית באתר וכמדומני שאף אינו מתופעל על ידי הבנק עצמו אלא על ידי חברה חיצונית
כרטיסי האשראי מתופעלים על ידי חברות האשראי במקרה של פועלים נדמה לי שזה ישראכרט אולי מהם תבוא הישועהבכל מצב שניהם לא רלוונטים במצב שלי...
רק שצריך להתקשר ולהפעיל אותו, כנראה היה אמור להגיע קוד סודי או סיסמה, אבל הם נתקעו איפשהו...לא הגיעו הוראות עם הכרטיס?
דיברתי איתם הם טוענים שבלי סיסמה הם לא יכולים לעזור וצריך לדבר עם הבנק...כרטיסי האשראי מתופעלים על ידי חברות האשראי במקרה של פועלים נדמה לי שזה ישראכרט אולי מהם תבוא הישועה
הפיתרון הפשוט הוא לעבור מפועלים לבנק אחררק שצריך להתקשר ולהפעיל אותו, כנראה היה אמור להגיע קוד סודי או סיסמה, אבל הם נתקעו איפשהו...
דיברתי איתם הם טוענים שבלי סיסמה הם לא יכולים לעזור וצריך לדבר עם הבנק...
יש משהו... למרות שלא בטוח שיש בנק שכן אפשר לתקשר איתו.הפיתרון הפשוט הוא לעבור מפועלים לבנק אחר
אין עם מי לדבר שם מנסיון,אין אפשרות לתקשר איתם![]()
עשרות פעמים,כולל מיילים,פקס,+נציגיש משהו... למרות שלא בטוח שיש בנק שכן אפשר לתקשר איתו.
ניסיתם להתקשר לבנק? לנציג שירות?
קופצת על האשכוללאתר הבנק?
בנקטקופצת על האשכול
איך אפשר לקבל סיסמא לאתר?
בטוח?בנקט
נדמה לי שגם ב*2409 אפשר
כשכתבתי הייתי בטוח. עכשיו קצת פחותבטוח?
לדעתי צריך לחתום על טפסים כלשהם.
מתוך אתר בנק הפועלים:בטוח?
לדעתי צריך לחתום על טפסים כלשהם.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים