ברוך בלייער
משתמש צעיר
- הוסף לסימניות
ומי שיחתום עכשיו ויקבל הרשאה רק עכשיו יוכל לקבל את המענק
על המניות המתנה, יש פטור מעמלות ודמי ניהול ל20 שנהבכל מקרה לא מומלץ להחזיק אותה בחשבון הבנק מידי הרבה זמן כי העלויות של משמורת לבנק תוך זמן קצר יהיו הרבה יותר משווי המניה.
זה גם בדיסקונט?אתה צודק, חשבתי שזה 600 לרבעון לשני רבעונים… עכשיו קלטתי שזה בעצם 8 רבעונים – יוצא סה"כ 4800 ש"ח
צפה בקובץ המצורף 2046544
מה זה מניות המתנה?על המניות המתנה, יש פטור מעמלות ודמי ניהול ל20 שנה
חייבים לחתום בסניף בו מתנהל החשבון,באיזה סניף?
איזה מוזר,
להגר''נ קרליץ זה אולי בדיעבד כשרכולם מתירים הית"ע כללי, מכיון שלכל הפוסקים בכל הדורות זה היה מותר.
533 מאה שעריםבאיזה סניף?
גם אצלי לא קפצהאיזה מוזר,
יש לנו מנייות בקרן כספית דרך הבנק, יתרה גבוהה בחשבון ולא קפצה לי ההודעה
האם מותר להחזיק במניות בנקים בישראל?אולי מישהו יכול לכתוב כאן בקצרה מה יכול להיות הבעיה?
לפחות שנדע מה לשאול את הרבנים..!
תודה רבה מראש!!
אבל הרווחים שהבנק משלם לי הם כתוצאה מהביזנעס שעשו בפיקדון שלי.מותר לקבל ריבית על פקדון אך לא על הלוואה (אתה לא מלווה לבנק את הכסף, אלא מפקיד אותו ומקבל על הפקדון כסף אך הוא כסף שלך ולא של הבנק)
ע"ז מתבסס כל ההיתר עסקה
אתה לא מקבל ריבית מהלקוחאבל הרווחים שהבנק משלם לי הם כתוצאה מהביזנעס שעשו בפיקדון שלי.
הביזנעס של הבנק הם כזכור לא הכי גלאט.
אז איך מותר הפק"מ?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים