בסיעתא דישמיא התחלתי לצלם בסטודיו

• הוסף לסימניות
מקסים! תמונות ברורות וחדות.

• הוסף לסימניות
רחלי כל הכבוד, עלי והצליחי!

שכחת לציין שתי דברים:
1. אלו צילמוי הסטודיו הראשונים שלך!
2. התמונות הן ללא עריכה כלל, זה דבר עצום, יש כבוד :)

• הוסף לסימניות
וואו!
התחלה מבטיחה..

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י פוסטר;1542875:
רחלי כל הכבוד, עלי והצליחי!

שכחת לציין שתי דברים:
1. אלו צילמוי הסטודיו הראשונים שלך!
2. התמונות הן ללא עריכה כלל, זה דבר עצום, יש כבוד :)

צודקת מרגלית אכן ללא עריכה,תודה רבה

• הוסף לסימניות
מרגלית, התחלה טובה בסטודיו, היות שבתמונות חוץ תמיד לא ויתרת לי ודרשת ברור יותר ועוד חדות. וחוץ מזה שכבר אמרתי שאת מלמדת מוווווווושלם!!!

• הוסף לסימניות
מדהים :)
רק תקטיני את הלוגו, או שימי אותי כסימן מים על המצולם ....

המון הצלחה בתחום!

• הוסף לסימניות
וואו!!!!
תראו מה מורה טובה יכולה לעשות!!!
תאורה מעולה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רחלי 1234;1542957:
צודקת מרגלית אכן ללא עריכה,תודה רבה

רחלי זה מדהים ואם זה ההתחלה..אני מנסה לדמיין מה יהיה בסוףףףףףף זה מהמם!!
והרגת אותי שזה בלי עריכה כי נהנתי מהשילוב של הרקע תכלת ותכנני גם לעשות ככה כי נמעס לי כבר מהלבן..ובסוף אני קולטת שז לא מעריכה:rolleyes: צחוקים:D
תצליחי!
ומרגלית.. שיחקת אותה:)

• הוסף לסימניות
תוצאה מושלמת ללא עיבוד, עלי והצליחי :)

• הוסף לסימניות
רחלי, מקסים!

אז בשביל מה צריך פוטושופ?.....;)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י סטודיו EG;1543440:
רחלי זה מדהים ואם זה ההתחלה..אני מנסה לדמיין מה יהיה בסוףףףףףף זה מהמם!!
והרגת אותי שזה בלי עריכה כי נהנתי מהשילוב של הרקע תכלת ותכנני גם לעשות ככה כי נמעס לי כבר מהלבן..ובסוף אני קולטת שז לא מעריכה:rolleyes: צחוקים:D
תצליחי!
ומרגלית.. שיחקת אותה:)

זה לא היה בכוונה הצבע הזה, אין לי מושג מה גרם להילה הזו, כי צילמתי עוד ילדים באותם נתונים, ויצא לבן, בלי התכלת. אהבתי את זה לכן לא ניסיתי לתקןצפה בקובץ המצורף 229553

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רחלי 1234;1543614:
זה לא היה בכוונה הצבע הזה, אין לי מושג מה גרם להילה הזו, כי צילמתי עוד ילדים באותם נתונים, ויצא לבן, בלי התכלת. אהבתי את זה לכן לא ניסיתי לתקןצפה בקובץ המצורף 229553

גם אל תנסי לתקן כי גמאני אהבתי ככה...
אגב איזה מצלמה יש לך? חברה דגם ואיזה עדשה?
התמונות שלך ברורות קטסטרופה!-חמסה;)

• הוסף לסימניות

את זאת ממש אהבתי!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י סטודיו EG;1543658:
גם אל תנסי לתקן כי גמאני אהבתי ככה...
אגב איזה מצלמה יש לך? חברה דגם ואיזה עדשה?
התמונות שלך ברורות קטסטרופה!-חמסה;)

לא תאמיני, אבל מצלימה יחסית פשוטה D600, אלה מצולמים עם עדשה 50ממ, ובחוץ אני מצלמת עם ה 85ממ
סיוט שאין זום, אבל זה כרגע הנתנונים, וצריכים להתמודד.

• הוסף לסימניות

תמונה מהממת!

• הוסף לסימניות
D600 זו מצלמה פשוטה?
מעליבנית.

או שזה קנון אין לי מושג בדגמים שלהם.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י יונה יונה;1543744:
D600 זו מצלמה פשוטה?
מעליבנית.

או שזה קנון אין לי מושג בדגמים שלהם.

חחח 600D זה קנון
D600 זה ניקון
והיא התכוונה ל600D של קנון

• הוסף לסימניות
כן קנון, היא כמובן מקצועית

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה