- הוסף לסימניות
קרדיט ענק למרגלית, המורה המדהימה שמלמדת בצורה המושלמת ביותרצפה בקובץ המצורף 229463
צפה בקובץ המצורף 229465
צפה בקובץ המצורף 229465
נכתב ע"י פוסטר;1542875:רחלי כל הכבוד, עלי והצליחי!
שכחת לציין שתי דברים:
1. אלו צילמוי הסטודיו הראשונים שלך!
2. התמונות הן ללא עריכה כלל, זה דבר עצום, יש כבוד![]()
נכתב ע"י רחלי 1234;1542957:צודקת מרגלית אכן ללא עריכה,תודה רבה
נכתב ע"י סטודיו EG;1543440:רחלי זה מדהים ואם זה ההתחלה..אני מנסה לדמיין מה יהיה בסוףףףףףף זה מהמם!!
והרגת אותי שזה בלי עריכה כי נהנתי מהשילוב של הרקע תכלת ותכנני גם לעשות ככה כי נמעס לי כבר מהלבן..ובסוף אני קולטת שז לא מעריכהצחוקים
תצליחי!
ומרגלית.. שיחקת אותה![]()
נכתב ע"י רחלי 1234;1543614:זה לא היה בכוונה הצבע הזה, אין לי מושג מה גרם להילה הזו, כי צילמתי עוד ילדים באותם נתונים, ויצא לבן, בלי התכלת. אהבתי את זה לכן לא ניסיתי לתקןצפה בקובץ המצורף 229553
נכתב ע"י רחלי 1234;1543614:זה לא היה בכוונה הצבע הזה, אין לי מושג מה גרם להילה הזו, כי צילמתי עוד ילדים באותם נתונים, ויצא לבן, בלי התכלת. אהבתי את זה לכן לא ניסיתי לתקןצפה בקובץ המצורף 229553
נכתב ע"י סטודיו EG;1543658:גם אל תנסי לתקן כי גמאני אהבתי ככה...
אגב איזה מצלמה יש לך? חברה דגם ואיזה עדשה?
התמונות שלך ברורות קטסטרופה!-חמסה![]()
נכתב ע"י יונה יונה;1543744:D600 זו מצלמה פשוטה?
מעליבנית.
או שזה קנון אין לי מושג בדגמים שלהם.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים