הבעיה היא גם בפרופיל לדוג'
אני לא יכולה להיכנס להגדרות או להחליף תמונה זה מה שמופי לי
כנראה קשור לנטפריאני מנסה לעבור בין חשבונות במייל ללא הצלחה.
מופיעה לי הודעה לרענן לא עוזר כלום כבר במשך שעה, קשור לנטפרי?
צפה בקובץ המצורף 1256437
יכול להיותאני כבר שנה סובל מהבעיה הזו, ועדיין לא מצאתי פתרון.
זה לא קשור לנטפרי, ניסיתי גם ממחשבים אחרים.
שמתי לב שזה קורה רק מתי שהדפדפן מחובר לפרופיל שלי, בכל המיילים שמחוברים לפרופיל.
כשאני פותח את המייל בפרופיל אחר, או במצב אורח, אין את הבעיה הזו.
חוזר שוב: מנסיון שלי, לא קשור לנטפרי.ובכלל אם נטפרי עובדים על התשתית אין להם במה להתבייש, למה פשוט לא לעדכן את הלקוחות, ההתכחשות מהמציאות שכביכול הגלישה מצוינת כשכולם בפרוג מתלוננים אינה ברורה לי....
לא מצליחה להיכנס להגדרות הפרופיל גם בקישור הזה מופיע לי את אותו הודעה.
הבעיה ממש מהשעתיים האחרונות אז אולי יש מצב שזה כן נטפרי....אני כבר שנה סובל מהבעיה הזו, ועדיין לא מצאתי פתרון.
שמתי לב שזה קורה רק מתי שהדפדפן מחובר לפרופיל שלי, בכל המיילים שמחוברים לפרופיל.
כתבתי למעלהלא מצליחה להיכנס להגדרות הפרופיל גם בקישור הזה מופיע לי את אותו הודעה.
הבעיה ממש מהשעתיים האחרונות אז אולי יש מצב שזה כן נטפרי....
מעניין לבדוק את זהזה לא קשור לנטפרי, ניסיתי גם ממחשבים אחרים.
זה קישור לכתובת מייל שניה (שימו לב למספר 1 אחרי ה-U, המייל הראשון הוא עם 0 אחרי ה-U)
ניסיתי מכמה פרופילים וכולם עם אותה בעיה.אני כבר שנה סובל מהבעיה הזו, ועדיין לא מצאתי פתרון.
הרגע ניסיתי בגלישה בסתר וזה לא עוזר.כשאני פותח את המייל בפרופיל אחר, או במצב אורח, אין את הבעיה הזו.
ניסיתי מחשבון אחר וזה כן עבד לי, רק בחשבון אחד שזה לא עובד ליהרגע ניסיתי בגלישה בסתר וזה לא עוזר.
לא מופעל.יכול להיות שתרגום גוגל מופעל?
אם כן - נסו לבטל אותו
האם הבעיה מתרחשת גם כאשר אתם פותחים את הקישור בכרטיסיה חדשה?לא מופעל.
אצלי הבעיה מתרחשת גם בכרטיסיה חדשההאם הבעיה מתרחשת גם כאשר אתם פותחים את הקישור בכרטיסיה חדשה?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: ינוןברינה, SSR, אסתריקה הלר ועוד 17 משתמשים20 //