לא נראה לי שהבעיה בשרת...מנסה כבר כמה שבועות וגם ביקשתי מחברות שינסו לרשום אותי מהמחשב שלהם עם חשבונות ג'ימייל ושמות משתמשים שונים,
אף אחת לא מצליחה,
אולי יש בעיה בשרת שלהם?
יש מישהו שיכול להסביר לי אתה תופעה?
אני צריכה עזרה!
זו שגיאה שהוא לא מצליח לאמת את הCAPTCHAלפני חודש לא אומר לי כלום,
כל החברות שלי נרשמו אז,
אני התחלתי אתה הקורס על גיט בערך לפני שבועיים וזה מה שהוא כותב לי, לחברות שלי ולמורה שלי:
Unable to verify your captcha response. Please visit https://docs.github.com/articles/troubleshooting-connectivity-problems/#troubleshooting-the-captcha for troubleshooting information.
לפני חודש לא אומר לי כלום,
כל החברות שלי נרשמו אז,
אני התחלתי אתה הקורס על גיט בערך לפני שבועיים וזה מה שהוא כותב לי, לחברות שלי ולמורה שלי:
Unable to verify your captcha response. Please visit https://docs.github.com/articles/troubleshooting-connectivity-problems/#troubleshooting-the-captcha for troubleshooting informatio
?נסי לבדוק את הדמו
יש לי נטפרי ולכל מי שניסה גם יש נטפרי, פניתי לנטפרי והם ניסו לעזור ואמרו שזה לא קשור.זו שגיאה שהוא לא מצליח לאמת את הCAPTCHA
האם יש סינון על המחשב?
ניסת לבדוק את הקישור ששלחתי לך אם עובד?יש לי נטפרי ולכל מי שניסה גם יש נטפרי, פניתי לנטפרי והם ניסו לעזור ואמרו שזה לא קשור.
בטח שקשוריש לי נטפרי ולכל מי שניסה גם יש נטפרי, פניתי לנטפרי והם ניסו לעזור ואמרו שזה לא קשור.
סוג של טופס כזה?ניסת לבדוק את הקישור ששלחתי לך אם עובד?
שמתי את השגיאה לג'מינילפני חודש לא אומר לי כלום,
כל החברות שלי נרשמו אז,
Unable to verify your captcha response. Please visit https://docs.github.com/articles/troubleshooting-connectivity-problems/#troubleshooting-the-captcha for troubleshooting information.
כרגע בלימודים, בעבודה נחשוב,ובכללי לא יודע אם אפשר להיות מתכנת עם נטפרי
זה חוסם ממש הרבה דברים שצריכים אותם לעבודה
ואם יש עוד אבטחה בעבודה זה עוד יותר מתנגש ועושה בעיות
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים